Şimdi Ara

PS3/PS4 icin led tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar mevcut ps3 ve ilerde satisa sunulacak ps4 icin 1200-1300 tl arasi led tv tavsiyelerinizi bekliyorum universite ogrencisi oldugumuda belirtiyim daha yuksek rakamlarda tv onermezseniz sevinirim ekran boyutu olarakta 32-42 inc arasi dusunuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lag konusunda en iyi firma sonydir 32 inç full hd eski seriyi o fiyata rahatça bulursunuz hatta kdl w655 e de bakın

• gently weeps G kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim birde alırken hangi kriterlere dikkat etmem gerekiyor sizce birde samsung ve lg önerir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskayas

teşekkür ederim birde alırken hangi kriterlere dikkat etmem gerekiyor sizce birde samsung ve lg önerir misiniz

İnput lag olayına bakmanız yeter sadece gerisi sizin tercihiniz
    Lg nin lagı samsunga göre daha düşüktür lg alınabilir:)

• bir arkadasim ps3 üne sony kdl w653/54 serisinden 42 inc lik bir tv aldi eve getirdik denedik igrenc ya hele hd filmlerde görüntü camur oyunlardainput lag düsük ama görüntü ,resim kalitesi sifir hemen götürdu verdi , samsung yada philips alacak ve essek kadar güc kaplosu cikiyor kutunun icinden birde ona yer lazim bende sony kdl w905 alacaktim hd görüntüsü philips orta ve yüksek sekmendeki kalitesini tutmuyor input lag biraz yüksek philipsde ve yazilim sorunsuz degil ama görüntü kalitesi bakimindan lider

PS3/PS4 icin led tv tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 16 Kasım 2013; 1:46:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.