Şimdi Ara

[PS3] PSN Kardeşliği Oyun TAKAS Bölümü [ANA KONU] (963. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19.451
Cevap
211
Favori
585.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 961962963964965
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @nil2014 isimlj arkadastan aldigim ve ikinci hakki @muhizittin isimlj arkadasta olan Red Dead Redemption hesabina giremiyorum . Mail mi degismis , sifre mi degismis bilmiyorum ancak bu durum hic hos degil . Bir kac ay ps3 girmiyorum diye bana haber verilmeden sifrenin degistirilmesi (yada baska ne olduysa) hic dogru birsey degil . Bu arada almamdan uzun sure gecmesine ragmen hala yardim etmeye calisan @nil2014 arkadasa tesekkurler . Umarim en kiss surede hall olur

nilosb14@gmail.com Hesap bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminovkenan -- 11 Ağustos 2018; 14:20:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminovkenan E kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de 15-20 tane hesap var emin ol yarısının şifre değiştirilmiş kim niye böyle bir şey yapar anlamış değilim

• Arkadaşın psn hesabından giriyorsun, oyunları yüklüyorsun, sonra kendi hesabına girip oyunları oynuyorsun interneti kesmene gerek yok sadece arkadaşın hesabına girme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminovkenan

@nil2014 isimlj arkadastan aldigim ve ikinci hakki @muhizittin isimlj arkadasta olan Red Dead Redemption hesabina giremiyorum . Mail mi degismis , sifre mi degismis bilmiyorum ancak bu durum hic hos degil . Bir kac ay ps3 girmiyorum diye bana haber verilmeden sifrenin degistirilmesi (yada baska ne olduysa) hic dogru birsey degil . Bu arada almamdan uzun sure gecmesine ragmen hala yardim etmeye calisan @nil2014 arkadasa tesekkurler . Umarim en kiss surede hall olur

nilosb14@gmail.com Hesap bu
    Hocam aldıgım arkadasla ben de konusmaktayım pan hesabının maili ve sifresi onda bana sifre değişikliği maili gelmemis diyor ayrıca ben de ellemiş değilim daha hesaptaki tek bir oyunu dahi oynamadım aldıgım hesapların hicbirinde sifre ellemedim hatta satan arkadas size satarken diger hakkı sorun yasamayalım diğer hakkı ben de dedim suan sen ne durumdaysan ben de aynı durumdayım sen nasıl gelir de burda bana böyle konusursun satan arkdasla konustuk sonyden kaynaklı birsey olabilir neyin ne oldugunu anlamadan kimseyi suclamayın lütfen o kadar arkdstan hesap aldım kimsede bir problem olmadı satan arkdaslar gelsin yazsın burdan hatta gecen birine daha giremedim satan arkdas eski bir hesap sattım ps3 ü falan dedi saglık olsun dedim lütfen ama lütfen bilmeden kişiler hakkında konusmayın hesabın biri bende iken diğeri size satılmıs suan bende giremiyorum ama ben ne satan arkdası ne seni sucladım ayıp ya ayrıca dedğim gibi daha ben o hesaptan tek oyun dahi indirip oynamıs değilim

• Hesabı satan arkdasta psn hesabının baglı oldugu mail var kardeş değişikliği o yapabilir ben hatta hocam mail ve sifre sizdeyse yeni sifre belirleyin diğer arkdsla bana yollarsın dedim

• İsmi geçen arkadaş @nil2014 konunun eskilerindendir ve kendisi hiç unutmam oynamam için bana The Last of Us vermişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emozittin

Hocam aldıgım arkadasla ben de konusmaktayım pan hesabının maili ve sifresi onda bana sifre değişikliği maili gelmemis diyor ayrıca ben de ellemiş değilim daha hesaptaki tek bir oyunu dahi oynamadım aldıgım hesapların hicbirinde sifre ellemedim hatta satan arkadas size satarken diger hakkı sorun yasamayalım diğer hakkı ben de dedim suan sen ne durumdaysan ben de aynı durumdayım sen nasıl gelir de burda bana böyle konusursun satan arkdasla konustuk sonyden kaynaklı birsey olabilir neyin ne oldugunu anlamadan kimseyi suclamayın lütfen o kadar arkdstan hesap aldım kimsede bir problem olmadı satan arkdaslar gelsin yazsın burdan hatta gecen birine daha giremedim satan arkdas eski bir hesap sattım ps3 ü falan dedi saglık olsun dedim lütfen ama lütfen bilmeden kişiler hakkında konusmayın hesabın biri bende iken diğeri size satılmıs suan bende giremiyorum ama ben ne satan arkdası ne seni sucladım ayıp ya ayrıca dedğim gibi daha ben o hesaptan tek oyun dahi indirip oynamıs değilim

Alıntıları Göster
    Hocam ben burda kimseyi suclamiyorum . Durum ortada bana ait olan , kendim aldigim hesaba giremiyorum . Oyunu oynamak icin ps3 kiraladim simdi hesaba giremiyorum . Sen de bu durumda olursan diger hak sahibi yada hesabi aldigin adama sorarsin . Ben burda sen sifreyi degistin, baskasina sattin demiyorum, olsaliklari soyledim . Kimseyi sucladigim yok . yalniz durum ortada hesaba giremiyorum ve magdur durumdayim .

• Arkadaşlar 2 yıl önce sattığım hesap , bana dönüş yapıldı, çözmeye çalışıyorum. PlayStation desteğe mail attım cevap bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminovkenan

Hocam ben burda kimseyi suclamiyorum . Durum ortada bana ait olan , kendim aldigim hesaba giremiyorum . Oyunu oynamak icin ps3 kiraladim simdi hesaba giremiyorum . Sen de bu durumda olursan diger hak sahibi yada hesabi aldigin adama sorarsin . Ben burda sen sifreyi degistin, baskasina sattin demiyorum, olsaliklari soyledim . Kimseyi sucladigim yok . yalniz durum ortada hesaba giremiyorum ve magdur durumdayim .

Alıntıları Göster
    Aynı şekilde ben de aldığım hesaba giremiyorum ve bir oyun dahi oynamadım diyorum hesap satılmış değil şifresi de ellenmiş değil ortada teknik bir sorun var ben satan arkadaşın samimiyetine güveniyorum ama bunlar iki tarafla da özelden konuştuğumuz seyler zaten size dönüş yapılmasa yaz ne istersen ama hem satan arkadaş hem ben düzgünce acıklama yaptığımı halde sen neden böyle bir tavırla hareket ediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: nil2014

Arkadaşlar 2 yıl önce sattığım hesap , bana dönüş yapıldı, çözmeye çalışıyorum. PlayStation desteğe mail attım cevap bekliyorum
    Hocam hesabı siz değiştirir derken yanlış anlamayın demek istediğim şudur şifre değiştirirken gelecek özel sorulara ve hsabın bağlı olduğu mailin şifresi sizde oyuzden siz yapabilirsiniz diyorum yoksa yaptınız anlamında demedim ben sizden hesabı aldığımda psn maili ve şifre vardı sadece bu şifre değiştirmeye yetmez heralde bakın bunu bile bilmiyorum ben

• Ps4 the last of us ve uncharted 4 alınık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psn Plus hesabıma ortak arıyorum. İçinde yaklaşık 400 e yakın ps3 oyunu var. Ortak olmak isteyen PM atabilir. Detayları WhatsApp'dan konuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 27 Ağustos 2018; 14:19:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALINIK
    GTA 4, mümkünse complete edition.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugratas -- 31 Ağustos 2018; 18:42:51 >
  • Oyun adı: Shadow of The Tomb Raider

Hesap Türü: Secondary

Ülke: TR PSN

Fiyat: 100 TL

Bankalar: Enpara ve Yapı kredi

İletişim Özel Mesaj Veya Whatsapp

Not: Sadece Referanslı Ve Eski Üyeler ile alışveriş Yapılacaktır.

• Herkese merhaba. Sırf Red Dead Redemption oynamak için bir arkadaşımdan PS3 ödünç alıyorum, cihaz bugün elime ulaşacak ancak oyun yok. İstanbul içerisinde Red Dead Redemption bulabileceğim, takaslayabileceğim ya da buradan olursa da olur, bir şekilde bu oyunu edinebileceğim bir yer var mıdır?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Assassin's Creed® Heritage Collection

Mass Effect™ Trilogy

DEAD SPACE 2 + Severed DLC'si

NFS SHIFT 2 UNLEASHED™ + Yanında da 3 tane DLC almışım sanırım rusça olduğu için ne olduğunu anlayamadım bu 3 şeyin)

Mirror's Edge

RUS PSN

Çift hak

Hesabın ilk ve tek sahibiyim.

-------------
    Yeni fiyat: 40 TL

ÇİFT HAK SAHİBİ OLACAKSINIZ BU FİYATA KAÇMAZ
  • Ps3 için Fifa 18 aranıyor

• Red dead Redemption arıyorum tek hak (undead olmayanından)
  • müdür727 M kullanıcısına yanıt
    PM attım hocam
  • pm kapalı
  • 
Sayfa: önceki 961962963964965
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.