beyler şimdi plus diye bişe varmış ben açıkcası yıl oldu 2014 yeni öğrendim.. ps 3 üm var ciddi 100 liraya 1 yıllık üye gibi bişey var sanırım baktım siteden..Sorum şu olacak ben diyelim 2014 şubat ayında üye oldum hangi oyunları indirebileceğim .. Pes fifa nba gibi popüler oyunlarıda indirme şansım var mı yoksa aydan aya değişen oyunlardan birini mi indirmem gerek illa?
Üye olduğunuz sürece sadece verilen bedava oyunları indirirsiniz, canınızın istediği oyunu indirmek gibi bir durum yok. Ayrıca üyeliğiniz bittiğinde yeniden üye olmazsanız bu oyunları oynayamazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Giannizzero
Üye olduğunuz sürece sadece verilen bedava oyunları indirirsiniz, canınızın istediği oyunu indirmek gibi bir durum yok. Ayrıca üyeliğiniz bittiğinde yeniden üye olmazsanız bu oyunları oynayamazsınız.
tşkrler.. bir sorum daha olacak mesela şubatta batllflied4 bedava olarak verilmiş ben giremedim ps ye kaçırdım geldik marta başka oyunlar verildi felan ben şimdi btf4 ü kaçirmiş mi oldum ?
Evet, sistem geriye dönük işlemiyor daha önce verilmiş oyunları bedava indiremezsiniz. Üyeliğiniz süresince ne verilirse o :)
1111!!!2222üçüçüç!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Giannizzero
Evet, sistem geriye dönük işlemiyor daha önce verilmiş oyunları bedava indiremezsiniz. Üyeliğiniz süresince ne verilirse o :)
çok saol kardesim yani dandik oyunlar geliyordur arada felan 100 lira 1 yıl için uygun ama zaten ps3 de ederi olan oyunda sayılı onlarin gelmesini beklemek felan vazgeçtim :D
quote:
Orijinalden alıntı: the_cooler_king
1111!!!2222üçüçüç!!!
:D
2. el de eski plus hesaplara bak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme