homeedition, 1 mbit le youtube den anca izleyebiliyorsun videoları ve onların çözünürlüğüde düşük.O çözünürlükte film izlermisin ? Ben izlemem Ayrıca PS3 bluray filmi stream etmeyecekmi ? Divx şu anda yok.anlamadım ben.Diskine bluray filmlermi kopyalanacak ? Altyazı ne olacak ? Dedigim gibi muzik olayındada PSP tercih etmem..Sony Ericsson un w810i sini alırım.Hem minik hemde radyosu var**** ihtiyacıda yok.PSP dende iyi ses kalitesi var.Yani demem odurki yaş bir iş bu.Yani birşeyler düşünmüşler, orjinallik olsun vs diye ama kullanıma gelince bence fos bi olay....
Dikiz aynası olayıda ayrı bir saçmalık.Bugün Forza oynarken o kadar konsantre olmak zorunda kaldımki, ekranın sol üstündeki piste bile zaman zaman bakamadım.En ufak hatada gidiyosun.Adam tepeye koymuş dikizi oraya bile zar zor bakıyorsunki, ayrı bir cihazda nasıl olacak bu iş ve ne gerek var ?? Forza 2 dede küçük bi LCD ekrana yansıtıyorsun dikiz aynası olarakta niye yapayım ? Buda bence manasız
Evet kesinlike hak Veriyorum Ben sana KorayG
quote:
Orjinalden alıntı: Adventure
Valla tabi 360'da oyun var olm, olmaz mı.. Ama düşünsene 200 küsür oyundan AAA dediğimiz ve orjinaline para vereceğimiz en fazla 20 tane oyun çıkar ki bence doğal bu, bunu da söylüyorum (Neticede bi de böyle düşün, orjinal oyun kullanıyorum, öyle her önüme gelen oyunu da alamaycağıma göre alacağım oyun sayısı daha da azalır). Ama zaten topu topu 40-50 oyun çıkmış (Bu kadar bile yok belki de) bi konsolda da bundan daha fazla başarı beklenemez, bunu diyorum. Yoksa 360'da oyun yok asla demem.. Şu an param olsa ve 65nm'lik makineler hazır olsa anında alırım ama gel gör ki hem param yok hem de 3 kırmızıyı riske edecek halim yok... Ps3'ü de almıyorum, param olsa da almam şu an. Her zaman dedim, 2008 başı olacak inşallah 2'si de...
murat708,
Tarafsız olduğumu söylemekten çok herhangi bir tarafın hayranı, fanboyu ya da her ne haltsa olmadığımı söylüyorum. Çok uzun zamandır PS kullanıcısıyım, bu bakımdan da tabi ki bi yakınlığım bi sempatim var. Ama bu diğer tarafı silmeme sebep olmuyor. 360 haberleri çıktığı sıralarda xbox almayı planlıyordum, o sırada durumum el vermedi ben de dedim 360'ı alırım bari çıkınca. YAni, bi konuda yorum yapabilmem için o konsola sahip olmam şart değil. Dediğim gibi, mümkün olduğunca tarafsız yorumlar yapmaya çalışıyorum. Taraflıymışım gibi gözüktüğüm tartışmaların sebebi de ne biliyor musun? O konuya gelip benim sözlerimi çarpıtan bazı fanatik arkadaşlar. İster istemez otomatikman bir taraf olup çıkıyosun böyle olunca, hiç istemediğin halde.. İnsanlar 'bu adam iyi cümle kurduğu için, güzel yazı yazdığı için her şeyinin doğru olduğunu sanıyorsunuz' diyen insanlar var bu forumda, düşünebiliyor musun? Durum budur.
Bunun gibi bir ortam olmuş olsaydı burda sana yine de hak verirdim, ama bu başlıkta kesinlikle böyle bir olay da olmadı, sen pat diye geldin koray'la aramıza girdin. Bu bakımdan, en azından bu başlık altındaki çıkışın haksızdır.. Bak biz ne güzel hala tartışıyoruz koray'la
Koray, bu arada Wii'yi de almışın, hayırlı olsun Nasıl, memnun musun bari?
Edit: Hem imla hem koray'a ek mesaj
Teşekkürler Açıklamalırın için Böyle Konuşunca insanlar şimdi daha iyi anlayacaklar seni...
Şubatta PS3'u ilk aldigim gun, PSP'yi de baglamis, tanitmistim. Indirdigim demo HD ready filmleri, trailer'lari PSP'de izlemistim. Mesafe farketmiyor, evin icinde her yerden aliyordu goruntuyu. Simdi update'lerle beraber PS3'deki oyun ikonlarini vs'de gorebiliyoruz hareketli olarak. PS3 harddiskindeki tum fotograf ve video'lara da erisim mumkun. Benim icin tek artisi, ileride Blu-ray filmlerim cogaldiginda, tuvalete falan gitmem gerektiginde filme kaldigim yerden devam etme sansim olacak Hos bu ne kadar onemli onemsiz tartisilir. Ben PSP'imle PS3'ume baglanip bir seyler yapmak istemem olsa da. Yani upload download olaylari uzak mesafelerde kasar bence. 2048 baglantim olsa da yetmez diye dusunuyorum..
Zaten bu özellikler bence psp sahiplerine ps3 değilde,ps3 sahiplerine psp aldırabilecek şeyler...
murat708,
Hocam bilsen kaç kere yazdım bunları, yine de anlamak istemiyor insanlar
koray,
Abicim seninle anlaşamadığımız nokta şu: Sen diyosun ki ben napim böyle özelliği, kullanmam, ben vwe başka bazı arkadaşlar da diyor ki, teknoloji bu, ister kullanırsın ister kullanmazsın ama orda o teknoloji var, duruyor elinin altında. Mesele bu... Kaldı ki youtube'dan ir video izlesen Psp'nin o küçük ekranında aslında kötü durmaz gibi geliyor bana. Neticede biz çözünürlüğü ve kalitesi düşük bir videoyu büyük ekranlarımızda izliyoruz youtube'da. Ama psp'nin ekranı küçük, kurtarır bir nebze de olsa.. Zaten 24 saat de izleyecek değil izleyecek adam
Çok güzel.
quote:
Orjinalden alıntı: korayg
homeedition, 1 mbit le youtube den anca izleyebiliyorsun videoları ve onların çözünürlüğüde düşük.O çözünürlükte film izlermisin ? Ben izlemem Ayrıca PS3 bluray filmi stream etmeyecekmi ? Divx şu anda yok.anlamadım ben.Diskine bluray filmlermi kopyalanacak ? Altyazı ne olacak ? Dedigim gibi muzik olayındada PSP tercih etmem..Sony Ericsson un w810i sini alırım.Hem minik hemde radyosu var**** ihtiyacıda yok.PSP dende iyi ses kalitesi var.Yani demem odurki yaş bir iş bu.Yani birşeyler düşünmüşler, orjinallik olsun vs diye ama kullanıma gelince bence fos bi olay....
Dikiz aynası olayıda ayrı bir saçmalık.Bugün Forza oynarken o kadar konsantre olmak zorunda kaldımki, ekranın sol üstündeki piste bile zaman zaman bakamadım.En ufak hatada gidiyosun.Adam tepeye koymuş dikizi oraya bile zar zor bakıyorsunki, ayrı bir cihazda nasıl olacak bu iş ve ne gerek var ?? Forza 2 dede küçük bi LCD ekrana yansıtıyorsun dikiz aynası olarakta niye yapayım ? Buda bence manasız
Abi youtube daki videoların piksel olarak çözünürlülüğü videoyu çeken aletlerden kaynaklı olarak kötü olabiliyor ama dvd filmi o ebatta küçülttüğümüzde (sıkıştırdığımızda) psp'in ekranına uygun ve net olacaktır.
Streaming olarak 1mbit bağlantı hızında ps3 256kb uploada, psp ise bulunduğumuz yerdeki bağlantının kalitesine göre dowload hızına sahip olur ve büyük ihtimalle bir kaç dklik beklemeden sonra videoları izleyebiliriz. Blu-ray filmleri değil sadece ps3'ün desteklediği tüm formatları streaming edebileceğiz alt yazı blu-ray de mevcut zaten, diğerlerine gömülebilir kısa bir işlem ile. Müzik konusunda haklısın psp ses kalitesi olarak iyi değil.
Buradaki olay zaten şu benim fikrime göre. psp el konsoludur. oyun için taşırsın yanında. (yakında wifi üzeriden video ve sesli görüşmede gelecek ) oyun oynamak için taşıdığım bu alet ile portable bir dvd - blu-ray playerim, ipod kadar geniş hafızaya sahip bir mp3 player'im ve foto göstermek, görmek istediğimde bir image viewer da olabilecek. bunu da ps3 ile sağlayacaksam bu benim için büyük bir avantajdır.
peki bu özelliği kullanmamız için psp ile ps3'ün bölge kodunun aynı olması gerekmiyormu ntsc-j makineyle pal psp bağlanırsa sorun olmazmı
Olmaz, bende ntsc-j ps3 pal psp vardi, bir sorun olmadi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme