Şimdi Ara

PS3 + PSP = Remote Play... Tek kelimeyle mükemmel bir olay!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps3 çıkmadan evel önemli bir özellik olan Remote Play özelliği duyurulmuştu.. Hatta burda da konuşmuştuk sanırım, en azından bahsetmiştim. Neyse, şu an bu özellik Ps3 ve Psp'nin son update'i sayesinde kullanılır hale getirilmiş.. Gün geçtikçe de özellikler eklenecektir. Gamespot'taki bazı kullanıcıların yorumlarını forumlarda bulabilirsiniz...

Özelliği:

Psp'nizi Ps3'e tanıttıktan sonra, dünya'nın neresinde olursanız olun evdeki PS3'ünüze bağlanabilmenizdir. Hotspot denilen internet balantısı varsa dışardan da ulabilirsiniz tabi ki. Ps3'e bağlandınız diyelim, mp3 dinleyebilir, film izleyebilir, dosya alışverişinde bulunabilirsiniz. Psn stor'a girip dosya indirebilir ordan da indirdiklerinizi direk psp'ye aktarabilirsiniz.. Bütün bu olaylar stream yoluyla yapılıyor. En güzel tarafı da, Psp'nize ek bir hafıza almanız gerekmiyor. Düşünsenize, GB'larca mp3, video ve resim elinizin altında. Tek sorun, şu an için açıp-kapama konusu. Yani Ps3'ü açık bırakmanızın gerektiği söyleniyor ama yapılacak olan bir update ile bunu da hallederler, çünkü seçenek olarak PS kontrolörü seçeneği varmış ama tam olarak çalışmıyormuş. Elemanın biri arkadaşının evinden girmiş Ps3'üne. Bunun dışında, başka bir Ps3'ü tanıtırsanız ve o PS3'ün remote play özelliği açıksa eğer onada girebiliyorsunuz. Yani düşünün arkadaşlarınız arasında onlarca Ps3 ve içerikleri elinizin altında. Mükemmel ve en çok beklediğim özelliklerden biriydi, PS3'ü almam lazım artık yav..

Psp ve PS3'ü olan arkadaşlar bi denesinde yazsınlar yav, arkadaşlarının evinde yapsınlar, hava atarlar hem

Kaynak: Gamespot

• İşte psp derim,başka birşey demem.. Psp kadar kullanışlı bir alet var mı yahu bir oyuncu için?? Umarım psp'nin de yardımlarıyla ps3 bir toparlanma sürecine girer..
  • Evet, çok güzel bi olay.. Bu olay uzun süredir aktifmiş anladığım ve okuduğum kadarıyla, evdeyken direk bağlantı kuruyormuş ancak son update ile direk internet üzerinden de ulaşılabilir hale gelmiş..

Bu arada yukarda Ps3 alma zamanı geldi demiştim ama Psp'yi unutmuşum Onu da almam lazım tabi
  • Ben PSP'yi sattım,senin verdiğin habere bak şimdi ya,oldumu şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Ben PSP'yi sattım,senin verdiğin habere bak şimdi ya,oldumu şimdi

tuh tuh gitti güzelim psp... harbiden bu özellik benimde hoşuma gitti beee
  • çok güzel bir özellik ya psp için
  • nacizane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ps3 bence açık bırakılabilir, pcyi de download için açık bırakıyoruz
    zaten yakında ps3ü de download için açık bırakacaz kesin, yavaş yavaş medya üssüne dönüşüyor
    yalnız bu dışarıdan erişim olayı mümkünse, aynı olay ps3 hack için de geçerli olabilir mi acaba
    dışarıdan başka birisi ps3ünüze girip ona zarar verebilir mi?
  • süper olay olmuş gerçekten, eğer makina bu hızla update olmaya devam ederse PS3 yakında gerçekten tam anlamıyla mükemmel bi makina haline gelecektir
  • psp için 3.50 oe versiyonlari çıkınca deniyecegim, süper özellik bence daha da özellikler çıkacaktir.
  • arcfighter,

PS3'ü elbette açık bırakabiliriz. Ama, şöyle düşün 1 haftalığına tatile gidiyosun, makine sürekli açık. Pek iyi olmaz, ulaşmak istediinde açıp kapatabilirsen çok daha iyi olur tabi ki. Özellikle enerji tüketimine çok dikkat ettiğimiz şu günlerde.. Duyduğu kadarıyla yakında stand by moduna almak mümkün olacakmış ama yeni bir update ile. Herhalde açıp kapama da yakında gelir..

Başkasının girip zarar vermesi pek olanaklı olmaz. Ben de onu düşünmüştüm hemen. Ama herhangi bir PS3'e erişebilmeniz için, usb kablosuyla Psp'yi tanıtmanız gerekiyor söz konusu Ps3'e.. O bakımdan mümkün değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 27 Mayıs 2007; 11:19:14 >
  • 128K upload ile (oda herkeste yok) ,süper film izlenir, müzik dinlenir...

Gerçekçi olmak gerekirse, aklıma takılanları yazayım.

- Ekstradan PSP in olacak.(Bu iş için muhtemelen güncel FW vs ister, kopyayıda engellemek için.2 taraftada.PSP niye alayım, ölü masraf)
    - Hattının en az 512K upload filan olması lazım.Türkiye için şu an geyik.Muzik belki ama film hayal.(Muzigi neden PS3 den dinleyeyim ? PSP ye kopyala olsun bitsin.Memory sorun degil.1 aylık net paranla sebil gibi kart alırsın PSP ye)
    - Bağlantı için hangi port kullanılacak ? Firewall dan açacaksın mecbur...
    ** Bunu yazmışsın, PSP yi tanıtmak gerekli diye.Ama sonuçta portu açıyorsun.Bir nebze güvenlide olsa, router dan açıyorsun orayı

- PS3 ün devamlı açık kalması gerekli.İş değil...Standby da yaparlarmı bilmem , Linux servislerinin (eth0, network vs) up olması lazım bunun için.
    ** Sadece PS3 ü aç kapada yapsan network servisleri çalışmalı.Standby da arka planda linux mu calısacak ? Anlamadım burayı

PS3 üm olsa hiç heyecanlanmayacagım bir olay...Seneye alacağım ve bu özelliğin artı yönde bir etkisi yok.Oyun bekliyorum sadece.Başka birşey degil.Onları versinler.Fotolarıda print edebiliyormuşuz Epson dan..Ne önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 27 Mayıs 2007; 11:25:47 >

• Koray,

Bunu diyeceğni biliyordum hehe.. Yav, ben teknolojiden bahsediyorum sen neyden bahsediyosun.. Millet dünya çapında kullanıyo ve kullanacak bu olayı, sen burun kıvırıyosun. Bunun dışında, bu internet hızlar hep böyle mi kalacak sanki bizde? Bak adsl2 de geliyo yakında. Minimum 15 mbit olacak yakında.. Yani bu kadar dar düşünmemek lazım. Ayrıca stand by konumu da gelecekmiş yakında, yukarda yazdım. Açma kapama modu kesin gelir... Hallederler sen kafanı yorma hiç

Şöyle tatile giderken 20 GB fotoğraf ve mp3 yüklesen alete, hep yanında olsa dinleyebilsen ve fotolara bakma imkanın olsa kötü mü olur? Bilmiyorum, Psp'ye 20 gb'lık memory card'a likidin yeter mi??

Vall hiç kasma olm, bırak da bunun iyiliğini kötülüünü PS3'ü ve Psp'si olanlar düşünsün.. Ben sadece arkadaşlara haber verdim, ellerinde ne gibi imkan olduğunu görmeleri açısından... Nefis bi olay.

NOT: Bu ara Psp aracılığıyla PS3 oyunlarının da iler bi tarihte oynanabileceğine dair bi açıklama yapmış Sony Sanırm Psp'yı ekran ve gamepad olarak kullanacaz, internet ve remote play üzerinden Ps3 oyunlarını, ps2 ve ps1 oyunlarını oynayacaz.. Ha tabi biz zor oynarız şu an, ama JAponya, Amerika, almanya falan oynae kasmadan stream yoluyla. Teknoloji izin verecek neticede. Resmi haberi arıyorum, bulduğumda koyarım buraya

• demek ki bu firmware ile ps3 location free tv özelliği kazanmış bir nebze. tek eksik tv izlenememesi. ps3'te bi tane de tv tuneri olsa iyi olurdu :)
  • Ya bende ps3(1.70) te var psp(3.10) de ama wireless modem' im olmadığından deneyemiyorum,remote play i.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Koray,

Bunu diyeceğni biliyordum hehe.. Yav, ben teknolojiden bahsediyorum sen neyden bahsediyosun.. Millet dünya çapında kullanıyo ve kullanacak bu olayı, sen burun kıvırıyosun. Bunun dışında, bu internet hızlar hep böyle mi kalacak sanki bizde? Bak adsl2 de geliyo yakında. Minimum 15 mbit olacak yakında.. Yani bu kadar dar düşünmemek lazım. Ayrıca stand by konumu da gelecekmiş yakında, yukarda yazdım. Açma kapama modu kesin gelir... Hallederler sen kafanı yorma hiç

Şöyle tatile giderken 20 GB fotoğraf ve mp3 yüklesen alete, hep yanında olsa dinleyebilsen ve fotolara bakma imkanın olsa kötü mü olur? Bilmiyorum, Psp'ye 20 gb'lık memory card'a likidin yeter mi??

Vall hiç kasma olm, bırak da bunun iyiliğini kötülüünü PS3'ü ve Psp'si olanlar düşünsün.. Ben sadece arkadaşlara haber verdim, ellerinde ne gibi imkan olduğunu görmeleri açısından... Nefis bi olay.

NOT: Bu ara Psp aracılığıyla PS3 oyunlarının da iler bi tarihte oynanabileceğine dair bi açıklama yapmış Sony Sanırm Psp'yı ekran ve gamepad olarak kullanacaz, internet ve remote play üzerinden Ps3 oyunlarını, ps2 ve ps1 oyunlarını oynayacaz.. Ha tabi biz zor oynarız şu an, ama JAponya, Amerika, almanya falan oynae kasmadan stream yoluyla. Teknoloji izin verecek neticede. Resmi haberi arıyorum, bulduğumda koyarım buraya

Kullanılabilir teknoloji ilgimi çeker.İnan tatile giderken PS3 e baglanıp muzik, film vs hiç işim olmaz.Gittigin her yerde net olmaz, evinde ne olacak belli degil.Cep tellerdede ne teknolojiler var.Alırsın ama kullanmazsın, işe yarar birşey olmaz.
    Bunlardan önce ben oyun olayına bakarım.Cihaza oyun yapsınlar.Böyle şeylerle göz boyamaya gerek yok.Gözümde sıfır bir olay...
    Bir kere PSP gibi dana boyutunda cihazı yanımda, yolda taşımam.
    Bak ne cep teller var, al, minnacık, şahane muzik var.Internetede gerek yok, aç FM bandını bin türlü kanal.Ne bir yerde cihaz açık ne internet lazım ne yer ne boyut...

Hele PS3 üstünden, PSP ile film, PS3, PS2, PS1 oyunlarını oynamak filan....Biraz gerçekçi olmak lazım.Dediğim gibi böyle kullanılabilitesi tartışılır şeyler yerine Sony oyun çıkarsın.Milleti uyutmasın bunlarla...Kaç ay oldu, PS3 aldıracak oyun hala yok.Ha PSP den film muzik varmış, Epson dan foto print ediyomuşsun filan..Bana ne...Aldım eve getirdim, takıp oynayacak adam gibi oyunu yok..Bi ara Xbox a pc bozması diyen ps fanları vardı.Gün ola devran döne demişler

• koray,

''Aldım eve getirdim, takıp oynayacak adam gibi oyunu yok.''

demişsin de kardeş, senin böyle bi problemin yok ki olm. PS3'ün yok, PSP'n yok.. Derdin yok, üzülme sen başka insanlar için

Bu arada oyunları oynamak ve blu-ray'leri izlemek tabi ki hayal şu an için, öyle resmi bi açıklama daha yok. Sadece Sony'nin böyle bir açıklaması da var diye bi yazı okudum bi forumda. Ama diğer şeyler sen küçümsesen de çok güzel bence. Yani olması, olmamasından iyidir, di mi? Bunlarla göz boyanmıyor ki, bunlar sadece ek ve makina çıkmadan evel duyurulan şeyler. Cep telefonu ile PSP'yi karşılaştırma gözünü seveyim yav. Kaldı ki Sony-Ericsson telefonların da yarın öbürgün buna dahil olacağını duyarsak şaşırmayalım, o da ayrı mesele. Oyunlar geiyo yavaş yavaş, senin benim gibi PS3'ü almakta acele etmeyenler için sorun yok Ama almış olanlar için de problem yok bana kalırsa, alanlar da genelde mutlu. Oyunlar geldikçe daha da mutluluk duyacaklar ki biliyordu çou alan kişi oyunların daha sonra patlayacağını...

Neticede teknolojidir, sen burda kullanmazsın ama avrupa ve Amerika'da, Japonya'da falan günlük hayatın vaz geçilmezi bile olur bu olay. Neticede dışardan bir kumanda ile evdeki tüm elektronik eşyaları, aletleri edevatları yönetebilen, kullanan, programlayabilen insanlardan konuşuyoruz (Mesela Bill Gates). Adam fırınını ayarlıyor, kaloriferleri ayarlıyor eve gelmesden 1 saat evel ve hoop eve geldiğinde herşey hazır.. Zaten hedef kitle de şimdilik onlar, pek kendimizi katmayalım derim ben işin içine. İnternet hızlansın ve hotspotlar yaygınlaşsın, o zaman konuşuruz. Bu arada cafelerde falan wireless gün geçtikçe artıyo o da ayrı mesele

PS3 + PSP= Teknoloji üssü

• Koray Kiminle Laf Anlatmaya Çalışıyorsunki arkadaş Her fırsattaTarafsızın diyen ve her defasındana ps3 olmadığı halde öven bir arkadaş Bu konuda Yakışmış Tarafsıza...
  • Koray kimseye laf anlatmaya çalışmıyo, adam gibi fikir belirtiyor. Yani senin yapamadığını yapıyor. Uzun zamandır tarışırız, fikir alışverişi yaparız. Aramızda birbirimize takılmamız da seni yanıltmasın... Tarafsızlığın ne olduğunu hala anlayamamışsın belli ki. Ben teknolojik bir olayı paylaşıyorum. Yaşın kemale ermiş ama gerisini koy vermişsin bakıyorum, dikkat ediyorum çocuk gibi adamsın. Bu başlığı kirletme bari, hadi seni diğer yaşı küçük kadeşlerimzin yanına alalım istersen, senin yerin orası çünkü...
  • Bende var her ikiside Remote Play'i birkere denemiştim eski fw.'de ancak bu yeni yüzü gerçekten süper Adventure'a katılıyorum. PS3 aldım oyun yok diyenin oynamaya gönlü yoktur aç Resistance var , Motorstorm var, lag yok kopma yok isteyen oynar online, beleş banlanma yok, açar oynarsın onada burun kıvırıyorsan niyet belli.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.