Şimdi Ara

PS3 + PSP = Remote Play... Tek kelimeyle mükemmel bir olay! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kullanamayacağım diye teknoloji gereksiz demek mantıklı değil, ona kalmışsa elimizdeki elektronik aletlerin bi çok özelliği bizim ülkede fazla işe yaramıyorki, mesela örnek; şimdi çoğu cep telefonunda çift kamera var, biliyosunuz kameranın birisi görüntülü iletişim için ve bu hizmeti tr de kullanabileceğiniz bi operatör yok, ama ben tv de gördüm adamlar yabancı ülkelerde bunu deli gibi kullanıyorlar, hatta kreşteki çocuğunu görmek için bile bundan yararlanıyor
  • adamlar bu teknolojiyi sunarken "sakın oyun oynamayın ps3'te, bu özelliği kullanın, hatta ps3'ü tv den kullanmayın, sadece psp'den kullanın!" demiyolar ki.

ister kullan ister kullanma. kullanmak isteyene de mani olma :)

ps3'üm yok psp'im var. ama şöyle bi senaryo geldi aklıma şimdi. apartmanda oturuyoruz biz. diyelim ki arkadaşa çıktım öyle biraz takılmaya. psp'im de yanımda. wireless varsa arkadaşımda bağlanırım ps3'üme downloadlarıma bakarım(bu özellik var mı bilmiyorum gerçi), arkadaşa video falan gösteririm. falan filan.

işin fantezi yönü büyük. kullanmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 27 Mayıs 2007; 12:35:02 >
  • attık kampanya düzenlerler bir ps3 alana bir psp %50 indirim falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

ps3'üm yok psp'im var. ama şöyle bi senaryo geldi aklıma şimdi. apartmanda oturuyoruz biz. diyelim ki arkadaşa çıktım öyle biraz takılmaya. psp'im de yanımda. wireless varsa arkadaşımda bağlanırım ps3'üme downloadlarıma bakarım(bu özellik var mı bilmiyorum gerçi), arkadaşa video falan gösteririm. falan filan.

işin fantezi yönü büyük. kullanmak lazım.

Evet hocam bunu yapabilirsin anladığım kadarıyla.. HAtta Ps3'ün browserını kullanıp internette sörf yapmana bile olanak veriyormuş. Düşünsene, download'un bitiyor, arkadaşına 'bana müsade' diyip iniyosun evine oynuyosun oyununu ya da izliyosun filmini

• Anlamak istediğiniz gibi anlamayın olayı.Ben iyi yada kötü demedim bu olaya.Bence çoğunluğun kullanmayacagı bir özellik.Açıkcası bana feasible da gelmiyor.
    PSP yi zaten yanımda taşımam, daha dogrusu taşıyamam.Muzik vs için kullanılacak bir alet degil bir kere.Ben bunun atıl bir iş olacagını düşünüyorum
    Ayrıca oyun oynamaya engel vs de demedim.
    Dedimki, bunlar yerine oyunlara agırlık verilsin, konsolu aldıracak oyunlar çıkarsınlar dedim
    Ne Resistance ne Motorstorm için PS3 alacak degilim.Almamda zaten.Hiçbiri konsol aldıracak oyun degil.Şu etapta onca masrafa girip üstüne o kadar orjinal oyun parasını hakeden bir oyunu varsa söyleyin ? Bence yok.Resistance ı hiç saymayın zaten.

Benim dedigim olay AAA oyunların artık gelmiş olması.Ben oyun konsolunda onu ararım.Sadece oyun isterim kaliteli.Oyun işi 2. plan kalmış, ne zamandır neleri konuşuyoruz.Yok CELL şunu yapmış, yok PSP remote fonksiyonu gelmiş, yok Linux olmuş, foto print edermiş vs vs vs
    Zerre ilgimi çeken şeyler degil.PS3 almanızı etkiliyormu bunlar ? Hiç etkilemiyor beni.MGS yada GOW3 gelseydi acaba ne olurdu ? Ben onu tercih ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 27 Mayıs 2007; 13:14:39 >

• O dediklerin de olacak koray, 2007 sonu 2008 başı gibi oyunlar yamaya başlayacak. Her iki konsol hatta Wii'yi de ekleyelim, her 3 konsola da başlayacak. 200 küsür oyn içinden kaç tane AAA oyun var be koray 360'da? Çıkalı da 1,5 yıl oldu yani. Döne döne aynı oyunları saymıyor muyuz burda? Geow, lost planet, Pgr3, graw, splinter cell, tdu vs vs. 20 tane belki, ki bu oyunlar arasında bile bekleneni veremeyen çok var aslında... Yani çok doal Ps3'de oyun olmaması konsolu aldıracak. Bunu ben de doğru bulmuyorum ama doğal, yapacak bişey yok. Remote olayını örnek gösterip oyunlara baksınlar demen ne kadar doğru bilinmez. Sanki buna ağırlık veriyolar, oyunları ihmal ediyolar gibi konuşuyosun. Harıl harıl oyun yapılıyor.. Bak Haze geliyor PS3'e. Time exclusive.. Belki de tamamiyle exclusive olacak diyolar, tam belli de değil.. Yani ibre yavaş yavaş PS3 lehine döndüğünde fikirlerin de değişecektir bence..

Not: HAze'in trailerını izleyin, ses getirecek bir oyun... Halo 3 ile aynı anda çıkıyor. Vuracak diyolar, bakalım...

• quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Koray kimseye laf anlatmaya çalışmıyo, adam gibi fikir belirtiyor. Yani senin yapamadığını yapıyor. Uzun zamandır tarışırız, fikir alışverişi yaparız. Aramızda birbirimize takılmamız da seni yanıltmasın... Tarafsızlığın ne olduğunu hala anlayamamışsın belli ki. Ben teknolojik bir olayı paylaşıyorum. Yaşın kemale ermiş ama gerisini koy vermişsin bakıyorum, dikkat ediyorum çocuk gibi adamsın. Bu başlığı kirletme bari, hadi seni diğer yaşı küçük kadeşlerimzin yanına alalım istersen, senin yerin orası çünkü...

Haklısında Ama Bazen Öyle bir konuşuyorsunki ne dediğin nasıl bir tavır aldığın belli değil Tarafsız olduğunu söylüyorsun güzel ama bazen bakıyorumki yorumların hiç de tarafsız değil ben sadece Gördüğümü Söylüyorum Kusura Bakma Ve Tartışmayada girmeye niyetim yok...

• Adventure yapma hocam, 360 da bir sürü kaliteli oyun var.Yani konsolu alınca canın sıkılmaz, alıp oynayacak seçenek bol, oyun bol bir kere.
    En onemlisi devamlı oyun haberi.En son Dark Messiah haberi mesela...Mis gibi, PC imde oynayamadıgım ve çok istediğim bir oyundu
    PC ye gore 2 saat fazladan single gorevde içeriyor.Oyun konsolu bu işlere yarar.Valla PS3 diye demiyorum, 360 da olsa bu remote hede hödö işler hiç ilgilenmem..

En son Wii yide aldım...Kaldı PS3..Oyun çıkarsınlar onuda alıcam.Ama 2008 i bulacak bu gidişle.
  • Valla tabi 360'da oyun var olm, olmaz mı.. Ama düşünsene 200 küsür oyundan AAA dediğimiz ve orjinaline para vereceğimiz en fazla 20 tane oyun çıkar ki bence doğal bu, bunu da söylüyorum (Neticede bi de böyle düşün, orjinal oyun kullanıyorum, öyle her önüme gelen oyunu da alamaycağıma göre alacağım oyun sayısı daha da azalır). Ama zaten topu topu 40-50 oyun çıkmış (Bu kadar bile yok belki de) bi konsolda da bundan daha fazla başarı beklenemez, bunu diyorum. Yoksa 360'da oyun yok asla demem.. Şu an param olsa ve 65nm'lik makineler hazır olsa anında alırım ama gel gör ki hem param yok hem de 3 kırmızıyı riske edecek halim yok... Ps3'ü de almıyorum, param olsa da almam şu an. Her zaman dedim, 2008 başı olacak inşallah 2'si de...

murat708,

Tarafsız olduğumu söylemekten çok herhangi bir tarafın hayranı, fanboyu ya da her ne haltsa olmadığımı söylüyorum. Çok uzun zamandır PS kullanıcısıyım, bu bakımdan da tabi ki bi yakınlığım bi sempatim var. Ama bu diğer tarafı silmeme sebep olmuyor. 360 haberleri çıktığı sıralarda xbox almayı planlıyordum, o sırada durumum el vermedi ben de dedim 360'ı alırım bari çıkınca. YAni, bi konuda yorum yapabilmem için o konsola sahip olmam şart değil. Dediğim gibi, mümkün olduğunca tarafsız yorumlar yapmaya çalışıyorum. Taraflıymışım gibi gözüktüğüm tartışmaların sebebi de ne biliyor musun? O konuya gelip benim sözlerimi çarpıtan bazı fanatik arkadaşlar. İster istemez otomatikman bir taraf olup çıkıyosun böyle olunca, hiç istemediğin halde.. İnsanlar 'bu adam iyi cümle kurduğu için, güzel yazı yazdığı için her şeyinin doğru olduğunu sanıyorsunuz' diyen insanlar var bu forumda, düşünebiliyor musun? Durum budur.

Bunun gibi bir ortam olmuş olsaydı burda sana yine de hak verirdim, ama bu başlıkta kesinlikle böyle bir olay da olmadı, sen pat diye geldin koray'la aramıza girdin. Bu bakımdan, en azından bu başlık altındaki çıkışın haksızdır.. Bak biz ne güzel hala tartışıyoruz koray'la

Koray, bu arada Wii'yi de almışın, hayırlı olsun Nasıl, memnun musun bari?

Edit: Hem imla hem koray'a ek mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 27 Mayıs 2007; 13:58:20 >

• Korayg'a bende katılıyorum bu konuda.Sony'nin artık insanları heyecanlandıracak oyun göstermesi,piyasaya çıkarması lazım.Bu teknolojiler hoş tabi ki sonuçta Sony'ye bir artı ama bu özelliklerle konsol sattıramazlar.İnsanların konsol almasının sebebi oyundur.
  • Hocam kimse bu özelliklerin konsolu aldıracak özellik olduğunu iddia etmiyor ki zaten...
  • peki ps3'ün içinde oyun varsa oyunu oynayabiliyormuyuz.?
  • Sony'in ayrıca bir sistemi de var bunlari yapan. onda biraz daha gelişmiş özellikler de var psp ya da bir laptopdan t.v deki dizilerini bile streaming ile izliyorsun. ps3'ü bu fikir ile donatmıslar.

amma koray'in dediği gibi upload'un yüksek olması gerekmiyor. psp ekran ölcülerinde bir filmi streaming izlemek (kaliteli olarak) en fazla şu anki bağlantı hızımız olan 1mbit ile youtubedan video izlemek kadar yukleme suresi gerektirir.

Benim gibi teknoloji seven (hatta freak'i olmuş ) kişilerin yoğun olarak kullanacağı bir özellik. mesela yeni otobüslerde (ankara-istanbul arasi kamil koç ta var) hot spot var. yolda giderken 5 saat boyunca ps3'ümden film ve müzik dinlemek psp de yolu kısaltılır

• quote:

Orjinalden alıntı: homeedition88

Sony'in ayrıca bir sistemi de var bunlari yapan. onda biraz daha gelişmiş özellikler de var psp ya da bir laptopdan t.v deki dizilerini bile streaming ile izliyorsun. ps3'ü bu fikir ile donatmıslar.

amma koray'in dediği gibi upload'un yüksek olması gerekmiyor. psp ekran ölcülerinde bir filmi streaming izlemek (kaliteli olarak) en fazla şu anki bağlantı hızımız olan 1mbit ile youtubedan video izlemek kadar yukleme suresi gerektirir.

Benim gibi teknoloji seven (hatta freak'i olmuş ) kişilerin yoğun olarak kullanacağı bir özellik. mesela yeni otobüslerde (ankara-istanbul arasi kamil koç ta var) hot spot var. yolda giderken 5 saat boyunca ps3'ümden film ve müzik dinlemek psp de yolu kısaltılır

• sony bunları bıraksın oyun yapsın diyorsunuz da sanki adamlar başka bişi yapıyolar. tam dediklerinizi yapıyolar işte. oyunlar hazırlanıyor. kendilerini remoteplay işine adamadı adamlar.

zaten oyun geliştiricileri farklı psp ve sony mühendisleri farklı. bu yaptıkları updateler oyun yapmalarını engellemez. merak etmeyin.
  • Bu arada GTHD'de Psp'yi dikiz aynası olarak kullanabileceğimiz duyurulmuş zamanında, bu oldu mu bilmiyorum. Bi deneyeniniz var mı? F1 için de olacak dediler ve hatta yaptılar gösterdiler ama malesef son sürümde koymamışlar bu özelliği..
  • quote:

Adventure Tarih 27 Mayıs 2007; 14:16:32
    Hocam kimse bu özelliklerin konsolu aldıracak özellik olduğunu iddia etmiyor ki zaten...

Adventure sen yanlış anladın beni.Demek istediğim artık CELL'in gücüyle ilgili fizik motoru videoları,rendering videoları,yada PS3'ün oyun dışındaki yapabildikleri dışında biraz da oyunlarıyla gündeme gelmesini istemem.

PS3'ün satılması için aslında bi nedene gerek yok.2008 de olsa MGS4 gibi şaheserlerin çıkacağını bilmem bile bana PS3 aldırır.Hatta adı bile aldırır bu konsolu insanlara.Ama şanı şöhreti uğruna PS3 alanlar artık hit oyunlar bekliyor.
  • Güzel ama öyle mükemmel bişey de değil be
  • Arkadaşlar Lafa Erzak Gibi'Atlamak İstemiyorum Bendede ps3 var Taksiti Halan sürüyo ..Neyse Psp zaten alalı oldu Baya ..Koray ARkadaşımızın anlatmak istediğinden Şu payı Çıkartıyorum Teknoloji Ps3'Te var ama Şu anlık gösteremiyor ve almak mantıksızlık Şun anda Ps3 alan bi kişide filme müziğe bakmaz.Oyuna BakarBen mesela neden xbox 360 cıyım Biliyomusnuz Oyun bolluğu ..Daha iyi bi alt yapıya sahip Olduğu ..Ama ben ps3 ten ümide kesiyorum ARTIK gibi .İnşanlah kesmemde .Şu kopya olayı canımı çok sıkıyo .elimde iki orjinal oyun var ikisinide alt ettim. Blu ray gelelim Kopyası olurmu Vallaha Çok zor. eh ps3 te nasıl oyun oynıcaz 20 gb bir oyunu çektik dowloand netten zamanla tabi diyelim. OLdu yada psp Oyun at ne kadr.20 Gb hafıza kartına bağlı .Ohha 20 gb dedim be Hacı nerde bu kadar hafıza kartı napcaz ..Ama inşanlah utanırım .Bakıyorumda ps3 çıkalı oldu ama oyunlar halen çok düşük kalitede. Herkes Reistance Bağırıyorda Babam Reitance Fall of Man grafik konusunda güzel diil .oyun güzel ..Ben Ps3 bişeyine hastayım şekli şemali dizaynı siyah ejderha gibi ..Ama 1.80 Fw güncelleme çıktı atsam ne olur atmazsam ne olur.Ps3 almak şu anda mantıksızlık .aha ben taksit sürüyo ayda 124.92 ytl axsees karta bankaya para yatırıyorum ..Oyun alıcam ama çok para Xbox 360 Savunmıcam Bu sefer. X box 360 artık aştı ..Her kesime hitap ediyo oyun bolluğu ergonomik fiyatı Olanüstü yapıyo makinayı ama l
    ve Ban o ................oldu işte Gerçi bizde Yedik ama napalım sağlık olsun alan wake kurtarır beni..ps3 seviyorum ama xbox 360 kadar değil ps3 bir kere siliyosam xbox 360 3 kere bezlen siliyorum. to kapmasın diye Sony diyoruz. xbox olmadan önce bana konsol Stratejisini oyun oynamayı Playstation 1 Öğreti .yalan yok.. ama zaman geldi ps2 nin rakibi xbox çıktı aldık ..Aldığım gün .ise pc ye sahip olduğumu anladım .öle bi sıcaklık duydum evox İşletim sistemi .aşmış gibiydi Makinam dırty damaged yazılarıyla oyun oynayamaz hale geldim .Philips dvd rom sürücümü samsung'La değiştirdim. ve ona özel oyunları artık anladımki ben xbox yaratıldım .Ama ben ps 'Den nefret etmiyorum .Ama ps ps yeter İnsanların artık gerçek oyunlarla Buluşmalarını istiyorum onun içinde Xbox'geçmelerini istiyorum benim görüşüm bu ..Sdece şahsi fikrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 27 Mayıs 2007; 17:01:08 >

• homeedition, 1 mbit le youtube den anca izleyebiliyorsun videoları ve onların çözünürlüğüde düşük.O çözünürlükte film izlermisin ? Ben izlemem
    Ayrıca PS3 bluray filmi stream etmeyecekmi ? Divx şu anda yok.anlamadım ben.Diskine bluray filmlermi kopyalanacak ? Altyazı ne olacak ?
    Dedigim gibi muzik olayındada PSP tercih etmem..Sony Ericsson un w810i sini alırım.Hem minik hemde radyosu var.MP3 ihtiyacıda yok.PSP dende iyi ses kalitesi var.Yani demem odurki yaş bir iş bu.Yani birşeyler düşünmüşler, orjinallik olsun vs diye ama kullanıma gelince bence fos bi olay....

Dikiz aynası olayıda ayrı bir saçmalık.Bugün Forza oynarken o kadar konsantre olmak zorunda kaldımki, ekranın sol üstündeki piste bile zaman zaman bakamadım.En ufak hatada gidiyosun.Adam tepeye koymuş dikizi oraya bile zar zor bakıyorsunki, ayrı bir cihazda nasıl olacak bu iş ve ne gerek var ??
    Forza 2 dede küçük bi LCD ekrana yansıtıyorsun dikiz aynası olarakta niye yapayım ? Buda bence manasız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.