Şimdi Ara

PS3 Resim Nasıl Çekiyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıktada sorduğum gibi bir program var mı yoksa fotoğraf makinesi ile mi çekiyoruz?

• Ps3 dahilinde resim veya vide çekebilen bir olanak yok. Resim ve video kaydetmek için capture card satın almalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Ps3 dahilinde resim veya vide çekebilen bir olanak yok. Resim ve video kaydetmek için capture card satın almalısınız.

Teşekkürler
  • Televizyon smart ise android işletim sistemli bir telefonla televizyona bağlanarak görüntü almak mümkün.
    Kullandığım televizyon: Lg42la640s
    Kullandığım telefon: Samsung Galaxy Fit.
    Kullandığım Program: LG TV Remote

Google Play Link

Programı telefonunuza indirin, televizyon açık ve nete bağlı iken programı çalıştırın. Televizyonunuzla eşleştikten sonra programda bulunan "capture" a basın. O an televizyonda ne varsa görüntü alacaktır. Dilerseniz oyun, dilerseniz televizyondaki kanalların o an ki görüntüsü. Ayrıca bu program ile televizyonunuzu yönetebilirsiniz. Mouse - klavye olarak kullanabilir, tvdeki oyunlar içinde joistick yapabilir sesi açıp kısabilir, kanalları değiştirebilirsiniz. Tavsiye ederim. Televizyonunuz lg değil farklı marka ise buna benzer programları google playde aratabilirsiniz.

Aldığınız ekran görüntüsünün kalitesi ise şu şekilde olacaktır:

• frenzy kullanıcısına yanıt
    Hocam Samsung için olanını bulamadım siz bakarmısınız bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Hocam Samsung için olanını bulamadım siz bakarmısınız bi

Hocam bende bulamadım.
    1
    2

Şu ikisi olabilir sanırım. İlki ücretli netten .apk sını bulup deneyebilirsiniz.

• frenzy kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sanırım 2. si doğru

psn id nize baktım eklisiniz bende bu arada bir ara takılalım sizle de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Televizyon smart ise android işletim sistemli bir telefonla televizyona bağlanarak görüntü almak mümkün.
    Kullandığım televizyon: Lg42la640s
    Kullandığım telefon: Samsung Galaxy Fit.
    Kullandığım Program: LG TV Remote

Google Play Link

Programı telefonunuza indirin, televizyon açık ve nete bağlı iken programı çalıştırın. Televizyonunuzla eşleştikten sonra programda bulunan "capture" a basın. O an televizyonda ne varsa görüntü alacaktır. Dilerseniz oyun, dilerseniz televizyondaki kanalların o an ki görüntüsü. Ayrıca bu program ile televizyonunuzu yönetebilirsiniz. Mouse - klavye olarak kullanabilir, tvdeki oyunlar içinde joistick yapabilir sesi açıp kısabilir, kanalları değiştirebilirsiniz. Tavsiye ederim. Televizyonunuz lg değil farklı marka ise buna benzer programları google playde aratabilirsiniz.

Aldığınız ekran görüntüsünün kalitesi ise şu şekilde olacaktır:

Sağol hocam işe yaradı bu arada benim televizyon LG

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.