Şimdi Ara

PS3 salonu acmak istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
20.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadas bu işleri yapmıs belli cok mantıklı yorumlar yapmıs...birtek bagkur vergi kira stopajı gibi kalemleri ongermemiş...kdv vericeksin her ay...yinede dogru yerde yapılırsa tabiki dogru bir is ilk bir yıl yada iki yıl para kazandırır sonrası sizin işletme becerinize ve işi takip etmenize baglı...
  • Bu işler gerçekten emek ister..
    Bir de çoluk çocuğu biraz uzak tutmak gerekiyor ama esas parayı da onlar kazandırıyor
    dengeyi kurmak çok zor oluyor. Ticaret herzaman iyidir ama ticaret kafanız varsa.
    Şunu unutmayın ki şu sıralar açılacak bir ps3 kafenin kaymağını en fazla 1.5 - 2 yıl yersiniz
    sonra geliriniz hızla düşmeye başlayacaktır.Çünkü rekabetçi serbest piyasa ekonomisi gelirinizi
    aşağıya çekmeye zorlayacak sizi.
    maalesef böyle.
    Yaşadım biliyorum.
    Ama eğer sebat edip te paranızı tutabilirseniz
    2 yıl sonra elinizde hiç te azımsanmayacak miktarda para olur.

Son olarak unutmayın ki tatil zamanı patlama yaşayacaksınız..
    İşte zam yapmak için en iyi zaman o zamandır.
    Ama 3ytlden 10 ytlye değil
    daha makul
    3 ytlden 4 ytlye mesela.
    bu 1 ytllik artış size aylık 6000ytl bir fark yaratacak.

yani artık aylık kazancınız okullar tatile girdikten 15 günsonra zam yaptığınızı düşünürsek
    10000den 16000 ytlye çıkacak hem de hibir gideri olmadan.
    güzel para değilmi ?
    nakit para olsa veya kredi çekmeyi düşünsem bu işe kesin girerim kendi adıma..
    Fakat bence yine de az da olsa beklemek lazım..daha biraz erken gibi.

saygılarımla...

• birde sunu dusunsun acacak arkadaslar cok guzel bir mekanda(dekerasyon anlamında) belki 106 hd ready plazma fln koyarsanız 3 ytl alırsınız saatine 82 lcdde benim sahsi kanaatim ps3 saat ucteri 2 ytl olacaktır... daha dusuk 22'' lcd veya monitorlerde 1 ytl bile acan olcaktır saaatini ... oyuzden ucmayın bence ps3 te futbol cıkınca 10 masayla baslayıp işe gore masa ilave etmek yada oyun salonu ruhsatında pc koyabiliyorsunuz oyun pcleri koymak yanına mantıklı olanbilir ...cafe isinde yeni guncel malzemeyle iş yapmak buyuk avantaj dır...birde dusuyor hem lcd hem ps3 fiyatları 2008 basına kadar beklemekte fayda var...
  • Tahtakale doğubank ,kadıköy yazıcıoğlu işhanı birde mart ayında garanti kapsamıyla sony nin konsolu kendisi getireceği hakkında bilgi var. Cünkü martta ps 3 avrupada piyasaya çıkıyor. Öncelikle mart ayını bekle derim. Sanırım sony nin açıkladığı 499 ve 599 luk fiyatlar çıvarında piyasada ps 3 olacağı söyleniyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum.

İşin açıkçası şimdi almanda avantaj olabilir. Eğer Tr. fiyatı pahalı olursa, yurtdışından getiren firmalarda sattıkları fiyatları yukarı çekerler. Buda bir olasılık tabi.

quote:

Orjinalden alıntı: mimarsinan

25 adet PS3 ü olan bir salon acmak istiyorum. Bu cihazları hangi firmalardan alabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadas dogru ongoruyor resmi garantili ps3 700 euro civarına satılacak 60 gb avrupaya sony 20 gb la girmiyor zaten dolayısıyla simdi 1000 ytl ps3 60 gb 850 ytl 20gb fiyatları buna gore degisebilir...az bir ihtimalle dusebilirde tabiki ...birde hdlooder olayı dısında artık konsollara chip cıkar beklentisinden vazgecin bence bundan sonra orjinal oyun yada hd ye oyun atıp oynama seklinde olay devam edicek...
  • solti dostum bunları senin kadar detaylı olmasada yazdım burada önceki mesajlarımda ama başka kişiler hep başka yerlere çekti anlatmak istediğimi detaylı anlatmışsın iş bilen olarak.malesef günümüzde ticaret kolay değil sürekli vergi sürekli gider ve kazanılan miktarlar çok az35 kişilik bir makına üretim fabrikasında muhasebede tek adam durumundayım ve bende hergün bu dertlerle uğraşıyorum birnevi ticaretin içindeyim yani.bugünkü ekonomik şartlarda gerçekten işletme açacak herkese bol şans diliyorum ama gerçekten işleri çok zor bunu bilsinler sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 15 Şubat 2007; 15:11:36 >

• birde solti arkadas bu tur işletmelerin genel olarak yanlıs yaptıgı (muhtemelen kendide yapmıs) birseyden bahsetmiş arkadaslar musterileriniz aptal degil hafta sonu bayramda 15 tatilde ve yaz tatilinde fiyat yukseltmek insanları afedersiniz aptal yerine koymaktır tabiki caresiz olan yine size gelicektir ama bir gun alternatif buldugunda bunuda unutmayacaktır...bunu da gözonünde bulundurursanız daha uzun vadeli işler yapmıs olursunuz yoksa 3 yılsonra bir devren satılık cafe ilanı verirsiniz...bu arada ben 2000 yılından beri ps2 cafe işletiyorum ...kasım 25inden beri ps3 var elimde ve xbox 360 da var cafemizde tabiki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akh3737 -- 15 Şubat 2007; 15:31:05 >
  • Solti sen neymişin harbi çok anlamli ve isabetli yorumlar
    Buarada akh3737 ps 3 cafe için görüşelim senle özelden ekleyecem
  • Kafelerde en önemli şeylerden biri,mesela benim açımdan temiz olması.Sigara falan içilmemeli bence.PS3 falan koyacaksanız biraz daha nezih bir yer olmalı bence....
  • kesinlikle katılıyorum dostum sana
    quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Kafelerde en önemli şeylerden biri,mesela benim açımdan temiz olması.Sigara falan içilmemeli bence.PS3 falan koyacaksanız biraz daha nezih bir yer olmalı bence....
  • bu tur yerlerde uzun zamandır sigara yasak zaten...
  • PS2 kafe hala çalışır mı sizce?para kazandırır mı?
  • sanmam gamer lar her zaman yenı teknolohjıyı oynama ısterb u boyeldırkı ps3 tr ye gırmesı cok az kaldı yanı acılıcaksa bu saatten sonra ps2 yerıne ımkan varsa ps3 olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

PS2 kafe hala çalışır mı sizce?para kazandırır mı?

Arkadaşım bence bütçene, nerede açacağına, vereceğin hizmete bağlı. Yukarıda bu işlerde tecrübeli arkadaşların yorumları var. Onları gözden geçirirsen iyi olur. Ps2 kafe açılmaz diye kesin bir karar kimse tarafından verilemez. Bugün ps2 ile başlarsın işlerin iyi olur 6 ay sonra birkaç tane ps3 alırsın iki cihazıda dükkanında barındırırsın. Bütün cihazlar ps2 olacak ya da ps3 olacak diye kesin bir kararla bu işlere başlamak bence mantıklı değil.
  • ben PS3 cafeyi aciyorum allahın izniyle fakat aklima takilan bir sey var psleri birbirine baglamak gerekiyormu yani ps3 te multiplayer cafe ici oyun oynanabiliyormu?
  • onlıne oynamak için internet bağlantısı lazım sende cafede olduğuna göre
  • arkadaşlar 10 tane ps3 10 tane 70 ekran tv li bende ps3 açmak istiyorum ama cesaret edemiyorum birde ilçede oturuyorum oyunların saati 1ytl ye düşünüyorum çıkabilirmiyim işin içinden.. ne kadara maal olur acaba çalışırmı sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan81 -- 6 Şubat 2008; 17:56:12 >
  • 70 ekran tv derken crt tv den bahsediyorsun galiba ps3 için lcd tv alman şart birde saati 3-3.5 ytl den aşağısı kurtarmaz!
  • yaw kardesım ne ısın var bu ulkede vergı mukellefı oluyorsun koy bankaya faıze yada bono al ne ısın var bırak cafeyı ya
  • İzmirdeyim Bizim okulun arkasında bir internet kafe var yaklaşık 50 bilgisayarlı. 15-20 tane de ps2 var. PS2 lerin hepsinde pes oynanıyor. adam 2 tane de ps3 aldı çatır çatır kullanılıyor hiç boş kalmıyor ama maalesef yine pes oynanıyor bizim bu milletin teknolojiden yeni nesil grafikten heyecandan zevkten vs.den anladığı yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.