Şimdi Ara

PS3 salonu acmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
20.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 adet PS3 ü olan bir salon acmak istiyorum. Bu cihazları hangi firmalardan alabilirim yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: mimarsinan

25 adet PS3 ü olan bir salon acmak istiyorum. Bu cihazları hangi firmalardan alabilirim yardımcı olursanız sevinirim

yasin elektronik var tahtakalede aklıma gelen ilk firma orası toptan alacaksan tavsiye ederim
    fiyatta toptanda alacaksın baya imkan sağlarlar sana gibime geliyor,özellikle donanım haberden geldiğini söyle ve nikinide belirtmeyi unutma sonuçta onlarda burada ve bizden
  • acaba taksit olayı nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimarsinan

acaba taksit olayı nasıl
    hayalmi kuruyosun...taksitle ps3 bekle yetkili sony magazasından alırsın...tahtakalede taksit olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akh3737

hayalmi kuruyosun...taksitle ps3 bekle yetkili sony magazasından alırsın...tahtakalede taksit olmaz...

Alıntıları Göster
    şuan çok erken kafe açmak için bekle bi winning çıksın derim ben taklaya gelme
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketci_h

şuan çok erken kafe açmak için bekle bi winning çıksın derim ben taklaya gelme

Alıntıları Göster
    bende düşünüyom ve 100 bin lıra baglanacak cafe için tr de ve futbol oyunu cıkmadan acmam ben cafeyiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: esereser

bende düşünüyom ve 100 bin lıra baglanacak cafe için tr de ve futbol oyunu cıkmadan acmam ben cafeyiii

Alıntıları Göster
    winning eleven 2007 de cikmiyor hangi oyunlari oynatarak para kazanmayi dusunuyorsun anlamadim. ankarada bi yer acti sonra da yolladi butun ps3lerini batarsin kisaca. ama tabii girisimci olarak sen bilirsin yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teamgsi

winning eleven 2007 de cikmiyor hangi oyunlari oynatarak para kazanmayi dusunuyorsun anlamadim. ankarada bi yer acti sonra da yolladi butun ps3lerini batarsin kisaca. ama tabii girisimci olarak sen bilirsin yinede.

Alıntıları Göster
    çok erken bencede.. Adamlara carbon oynatır durursun artık yada nba
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginguzelsoy

çok erken bencede.. Adamlara carbon oynatır durursun artık yada nba

Alıntıları Göster
    ayrıca dostum cafe açacaksan bunlar nakit para ile olur senin dediğin taşıma suyu ile yeldeğirmeni çalışırmı? ya çıkıyor.bence kendini tam teşeküülü hazırla ve biraz daha oturmasını bekle ps3 ün sonun hüsran olur benden söylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: gamerr

ayrıca dostum cafe açacaksan bunlar nakit para ile olur senin dediğin taşıma suyu ile yeldeğirmeni çalışırmı? ya çıkıyor.bence kendini tam teşeküülü hazırla ve biraz daha oturmasını bekle ps3 ün sonun hüsran olur benden söylemesi

Alıntıları Göster
    1 ay sonra acar sony bayısınden taksıtle alır bal gıbıde olur.. tr ye gelsın bır hele
    quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

• quote:

1 ay sonra acar sony bayısınden taksıtle alır bal gıbıde olur.. tr ye gelsın bır hele
    quote:

Alıntıları Göster
    play sttaion 3 alip winning eleven 2007 ps 2 için çikacak onu oynatirsin ps 2 oyunlarini oynatabilio ps3 ben öyle yapacam kafede
    bi kaçda degişik oyun alirsin ama su joyistik problemine care bulmak lazim kablosuz olmasi biraz düşündürücü ve çok pahali 75 ytl

• quote:

Orijinalden alıntı: AlessandroNesta

play sttaion 3 alip winning eleven 2007 ps 2 için çikacak onu oynatirsin ps 2 oyunlarini oynatabilio ps3 ben öyle yapacam kafede
    bi kaçda degişik oyun alirsin ama su joyistik problemine care bulmak lazim kablosuz olmasi biraz düşündürücü ve çok pahali 75 ytl

Alıntıları Göster
    winning eleven 2007 oyununun ps2 versionu orjinal olarak alsaniz bile ps3 oynamak icin ona destek verip vermedigini bilmiyoruz henuz. destek verse bile ps2 den daha kotu grafiklerle oynaniyor ps2 oyunlari ps3 te bazi grafik filtrelemelerini yapamadigi icin. hem o kadar para vereceksin hem de ps2den daha kotu grafikle oyun oynayacak elemanlar saatine daha cok odeyecek. mantik varsa bu iste buyrun batin.
    quote:

Orjinalden alıntı: AlessandroNesta

• quote:

winning eleven 2007 oyununun ps2 versionu orjinal olarak alsaniz bile ps3 oynamak icin ona destek verip vermedigini bilmiyoruz henuz. destek verse bile ps2 den daha kotu grafiklerle oynaniyor ps2 oyunlari ps3 te bazi grafik filtrelemelerini yapamadigi icin. hem o kadar para vereceksin hem de ps2den daha kotu grafikle oyun oynayacak elemanlar saatine daha cok odeyecek. mantik varsa bu iste buyrun batin.
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: teamgsi

quote:

Yorum bilader
    Ben bildigimi söyledim batin matin en ayak adam konu açmiş fikir beklio sen adama buyrun batin dion yapma falan de yani bari adam gibi msj yazda ona göre fikir beyan edilsin yanlişmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: AlessandroNesta

quote:

quote:

Yorum bilader
    Ben bildigimi söyledim batin matin en ayak adam konu açmiş fikir beklio sen adama buyrun batin dion yapma falan de yani bari adam gibi msj yazda ona göre fikir beyan edilsin yanlişmiyim

Alıntıları Göster
    bu konu daha once tartisildi. konuyu arasaydi zaten uzun bir forum bulabilirdi bunla ilgili. yapma demistik daha onceden.

• quote:

bu konu daha once tartisildi. konuyu arasaydi zaten uzun bir forum bulabilirdi bunla ilgili. yapma demistik daha onceden.

Alıntıları Göster
    25 tane ps3 aldın dıyelım bunları herhalde tuplu tv'ye takmıyacaksın, tanesi 3000 YTL'den LCD HD aldın dıyelım 75.000+30.000 YTL'de ps3 tutar etti mi sana 105.000 YTL. Dükkan tuttun diyelim kirası 10.000 YTL ve sabit giderlerle beraber toplam aylık 20.000 YTL'de masrafın var.
    Günde 12 saat çalıştırsan saati 5 YTL'den ayda 45.000 YTL eder.
    4 ay sonra 25 adet ps3 ve LCD sahibi olursun ki biz bunlara aramızda zengin diyoruz.

Diğer arkadaşlarında uyarısını dıkkate alsan ıyı olur çunku onlar zamanında cafelerde oynamıs kısıler, cafede ne tutar nen tutmaz onlardan ıyı bılen olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Beyaz -- 13 Şubat 2007; 17:35:18 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

quote:

engin sonuçta cafe ye sadece ps almakla olmaz bu iş kirası var elektrik suyu var var da var bugün o tarz bir yeri açtığında günlük gider olarak 100 ytl yi gözden çıkart ticaret farklıdır ben bunu anlatmaya çalışıyorum sonuçta bu arkadaş cafeyi kızılay çadırında açmayacakbelki biraz sert üslup oldu ama bence bunları baştan söylemek lazım ki arkadaşta ona göre önlemini alsın,az çok ticaretin içindeyiz sıkıntıları az çok biliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: gamerr

quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

quote:

engin sonuçta cafe ye sadece ps almakla olmaz bu iş kirası var elektrik suyu var var da var bugün o tarz bir yeri açtığında günlük gider olarak 100 ytl yi gözden çıkart ticaret farklıdır ben bunu anlatmaya çalışıyorum sonuçta bu arkadaş cafeyi kızılay çadırında açmayacakbelki biraz sert üslup oldu ama bence bunları baştan söylemek lazım ki arkadaşta ona göre önlemini alsın,az çok ticaretin içindeyiz sıkıntıları az çok biliyoruz

Alıntıları Göster
    hesabı makina basına 3 ytlsaat ucreti ve ortalama 5 saat uzerinden yapmak dogru olandır...15*25=425 gunde 500 ytl we 2008 cıktıgında para toplar masrafta tabiki kira fln konursa gunluk 200 ytl gibi olur...en az boyle bir isyeri icin işyeri dekarasyonuda koyarsanız 25 ps 3 25000ytl 25 82 lcd 40000 ytl oyunlar 50oyun 4500 ytl dekarasyon aclıs gideri 5000 ytl masa koltuk 7000 ytl 82000 ytl dir...tabiki hepsi pesin olursa taksit olursa ustune 12000 ytl daha ekle...degermi siz karar verin tabiki cok guzel bir mekan gunde baslarda 700 ytl fln da toplıyabilir...baskalarıda acıcak malum birde var olanlar da ps3 alıcak...paranız varsa istanbulda degebilir tabiki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akh3737 -- 13 Şubat 2007; 17:36:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akh3737

hesabı makina basına 3 ytlsaat ucreti ve ortalama 5 saat uzerinden yapmak dogru olandır...15*25=425 gunde 500 ytl we 2008 cıktıgında para toplar masrafta tabiki kira fln konursa gunluk 200 ytl gibi olur...en az boyle bir isyeri icin işyeri dekarasyonuda koyarsanız 25 ps 3 25000ytl 25 82 lcd 40000 ytl oyunlar 50oyun 4500 ytl dekarasyon aclıs gideri 5000 ytl masa koltuk 7000 ytl 82000 ytl dir...tabiki hepsi pesin olursa taksit olursa ustune 12000 ytl daha ekle...degermi siz karar verin tabiki cok guzel bir mekan gunde baslarda 700 ytl fln da toplıyabilir...baskalarıda acıcak malum birde var olanlar da ps3 alıcak...paranız varsa istanbulda degebilir tabiki...

Alıntıları Göster
    ps3 yerine x360 kafe daha mantikli, en azindan konsol ucuz ve monitore baglaniyor 1080p yada 720p olarak we serisi de cabasi.

• quote:

ps3 yerine x360 kafe daha mantikli, en azindan konsol ucuz ve monitore baglaniyor 1080p yada 720p olarak we serisi de cabasi.

Alıntıları Göster
    quote:

ama pek tanınmıyor x360 o yüzden PS3 kadar rağbet göreceğini sanmıyorum ama yinede büyük ilgi olur onada

• quote:

Alıntıları Göster
    25 ps3 ü 20000 ytl ye alırsın 25 tanede LG - 26LX2R buda yaklaşık 40000 ytl eder toplam 50 tane oyun alsan 5000 ytl tutar toplam masraf 65000 ytl eder dükkan masrafları hariç saati 4 milyondan günde 500 ytl alırsın yani harcadığın parayı 3-4 ayda çıkarırsın tabi kopya oyun gelince karın dahada artar bence karlı iş

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.