Bildirim
Ps3 satçam ne kadara satmalıyım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up up up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunlarla birlikte 600 tl oyunsuz 450-500 arasi
PS3 slim kasa tek kol 3 oyunu arkadaşım 720 TL + sanal pazar komisyonuyla birlikte sattı sattı 2 hafta önce. Satamazsın dedik ama bizde şaşırdık o paraya ps cafe sahibi satın aldı. -
quote:
Orijinalden alıntı: microbic
PS3 slim kasa tek kol 3 oyunu arkadaşım 720 TL + sanal pazar komisyonuyla birlikte sattı sattı 2 hafta önce. Satamazsın dedik ama bizde şaşırdık o paraya ps cafe sahibi satın aldı.
Ps Cafe aldığına göre kırılan modellerden hocam. O yüzden 720'den gitmiştir -
Doğru hocam kırılan modeldi. -
1 tl den koy gittigidiyor'a. Geçen hafta bo2 & gta 5 + 2. Kol 120gb slim i 720ye sattım 650 geçti elime. + oyunlar psn hesabıydı
Superslim 500gb + 2 kol + 5 oyunu forumdan bi arkadaşa 600 e satmıştım. Ama sıfırdan farksızdı acayip temizdi.
Sizinkide cok temizse 600-650 eder.
bendede 500gb super slim 2 kolla 550 ye sattım.
iyi satmışım...
Ben cfw 500 gb olanı çift kolla birlikte 750'ye sattım, 500'e sıfır alıp 4 yıl kullandıktan sonra tabii :) -
Oyunsuz 400
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X