Şimdi Ara

PS3 Slim 160GB Amerikadan aldim getirdim taktim calismiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amerikadan PS3 Slim 160gb modelini aldim getirdim, cihazin fisinin ucuna donusturucu taktim kirmizi isik yandi, aciyorum yesil isik yaniyor bir 40sn falan sonra sonuyor, sonra tekrar acip kapama tusuna basinca kirmizi isik yaniyor, tekrar basinda yesil isik ve tekrar 40sn sonra sonuyor

Var mi yardimci olabilecek?

• Fişte problem yok dediğine göre.

Anlattığın kısık bilgilerden anladığıma göre galiba bozuk mal almışsın. Ya kırmızı ışık problemi ya da içinde bir parça vardı, kendim şartel diyordum. O sorunlu.

Amerika'da tanıdığın yoksa garanti içinde gönderemezsin. Anca kendin gideceksin mecbur.
  • Aldığın yeri belirt ondan sonra yardım iste. Aldım da aldım ama nereden aldın. Ebay'den mi ? Arkadaşın mı yolladı ? Sıfır mı aldın da arızalı çıktı ?

TR'de spot olarak 320GB PS3'ler 450-500 TL civarına bulunabilirken bu kadar maceraya gerek yok.
  • Amerikada kendim kullaniyordum, Turkiyeye tasindim, amazondan almistim, orada bir seneden az oynadim, simdi ilk kez taktim prize, fisin ucuna da donusturucu taktim ama bi 30sn yesil isik yaniyor ondan sonra isik misik yanmiyor...
  • Bir de hard disk'in lambasi hic yanmiyor ps3'yi actiktan kapanana kadar... bir kez bile...
  • Sanırım voltaj farklılığı da vardı... Bence bir kablo alın ve PS3 kaç volt ile çalışıyor onu yazın.Yanılmıyorsam , 240 Volt ülkemizin elektrik girişleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Sanırım voltaj farklılığı da vardı... Bence bir kablo alın ve PS3 kaç volt ile çalışıyor onu yazın.Yanılmıyorsam , 240 Volt ülkemizin elektrik girişleri...

Voltaj farkı olduğunu düşündüm ben de.
  • Tesekkurler cevaplar icin, ps3nin icinde diye biliyorum ben voltaj ceviricinin cunku normalde amerikadan alinan herhangibir ps3 Turkiye'de calismasi lazim donusturucu olduktan sonra diye biliyorum yanlissam duzeltiniz...
  • Başlat tuşuna basılı tut 3-5 saniye kadar, bip sesi geldikten sonra bırak.

Not: Bir de neden kastın ki Amerika'dan getirtmek için. Buradan taksitle, güzel bir fiyata, 2 sene yasal Eurasia Türkiye Garantili 320GB alabilirdin.
    Çünkü makine bozuksa, Amerika'ya geri göndermekten başka çaren maalesef yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 2 Eylül 2012; 17:34:12 >
  • Orjinal Kablonun ustunde 7A 125V yaziyor, PS3'nin ustunde 120V yaziyor
  • @albatrosshigh, acma kapama tusuna basili tutunca 3-5 sn sonra bip sesi gelmiyor... basili tutmaya devam ettiginde makine kapaniyor...
  • Kimse yok mu daha once ayni problemden muzdarip olan yada yardimci olabilecek, bir bende mi oldu bu problem?
  • ben butun forumlari gezdim amerikadan ellerimle ozenerek aldigim ps3 mu tamamen dagittim ve power supply unit e baktim ve rahatladim sizede tavsiye ederim ahamda sunlar yaziyodu

MODEL: EADP-185AB

AC INPUT 110-240V

2.1-0.8 A 50/60HZ

DC OUTPUT
    +12 V 13 A
    +5.5V 0.9 A

MADE IN CHINA DCWP

US
    E131881

daha ne kadar aciklayici olabilirim. su an taktim direk prize catir catir oynuyorum turkiyede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinapsis1903

ben butun forumlari gezdim amerikadan ellerimle ozenerek aldigim ps3 mu tamamen dagittim ve power supply unit e baktim ve rahatladim sizede tavsiye ederim ahamda sunlar yaziyodu

MODEL: EADP-185AB

AC INPUT 110-240V

2.1-0.8 A 50/60HZ

DC OUTPUT
    +12 V 13 A
    +5.5V 0.9 A

MADE IN CHINA DCWP

US
    E131881

daha ne kadar aciklayici olabilirim. su an taktim direk prize catir catir oynuyorum turkiyede.

yani kisacasi olemi bolemi acaba dicenize garanti probleminiz yoksa acin ve bakin arastirdigim kadariyla cok nadirende olsa bazi power supply unitler desteklemiyo ama nerdeyse tamami universal yani nerde olursaniz olun tak calistir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.