Şimdi Ara

Ps3 Slim Skin Güzel Dururmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 slim makineme skin yaptırmaya karar verdim.Bir kişi buldum forumumuzdada ilanı var kendisi ilede görüştüm.30 tl fiyatı.Sizce güzel dururmu makinada?
    Birde bu resimi seçtim.Kendisi yüksek çözünürlüklü resim seçin dedi özellikle.
    Sizce güzel dururmu makinede ben beğendim ama birde forumdakilerin yorumunu almak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 18 Haziran 2010; 0:07:43 >

• Sadece jokerin resmi olsaydı iyi olurdu. Bide arka plan siyah olmalı. Yoksa bir süre sonra ps3'e bakmaya tiksinirsin.
  • Güzel olur bence en azından diğer slimler'den farklı olur Yalnız kenarları siyah renk olursa daha iyi olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper34 -- 18 Haziran 2010; 0:20:56 >
  • Ayrıca
    quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Sadece jokerin resmi olsaydı iyi olurdu. Bide arka plan siyah olmalı. Yoksa bir süre sonra ps3'e bakmaya tiksinirsin.

Şimdi arka plan tam siyah olmıyan ama kenarları siyah olup genel renk tonunda karanlık olduğu böyle bir model var
    Bu modelde siyah ağırlıklı
    Bu 3 resim kendi elinde hazır olan tasarımlar

• quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Ayrıca
    quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Sadece jokerin resmi olsaydı iyi olurdu. Bide arka plan siyah olmalı. Yoksa bir süre sonra ps3'e bakmaya tiksinirsin.

Şimdi arka plan tam siyah olmıyan ama kenarları siyah olup genel renk tonunda karanlık olduğu böyle bir model var
    Bu modelde siyah ağırlıklı
    Bu 3 resim kendi elinde hazır olan tasarımlar

Evet hocam bunlar çok güzel duruyor. Çünkü o 1. mesajdakini yapsan ps3'le uyumsuz olur. Bunlar gayet hoş durmuş.

• Benim koyduğum resim çok güzeldir fakat dediğiniz gibi Ps3le uyumsuz olur.Bunların arasından 2.resimi seçicem gibi.
    Yorumlar için teşekkür ederim
  • yaptırılan skin değiştirilebiliyomu sonradan ? hoş skinler var aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

yaptırılan skin değiştirilebiliyomu sonradan ? hoş skinler var aslında

İlanda yazdığına göre skin 15-20 kere çıkarılıp takılabiliyormuş.Yani birinden sıkıldıktan sonra sıkılıp yeni sipariş edip onu yapıştırabilirsiniz.Çıkarınca iz kalmıyormuş.
  • Gamepad için olanıda var mı?Yapıştırılması biraz zor olur gerçi.Ellerimiz sürekli terlediğinden çabuk da yıpranır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Gamepad için olanıda var mı?Yapıştırılması biraz zor olur gerçi.Ellerimiz sürekli terlediğinden çabuk da yıpranır.

Gamepad için sormadım.Yurtdışında var belki bundada vardır.Yıpranmak değilde sağlıklı olurmu acaba sürekli elimizde tutucağımız için?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.