Şimdi Ara

PS3 Slim Wifi-Bluetooth Sorunu (8002f1f9)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ps3 Slim kullanıcısıyım. Daha önce benim sorunum başına gelen ve çözen varsa çözümünü paylaşırsa çok mutlu olurum. Öncelikle benim konsolum kontrol kollarını ve interneti görmez oldu ve bunun üzerine ben de usb ile update yapmaya başladım. sorunun donanımsal değil yazılımsal olabileceğini düşünerek. ancak artık cihazım %43 e geldiğinde yüklemede 8002f1f9 hatası vermekte ve güvenli modda açılsa dahi aynı hatayı almaktayım. İnternette birçok araştırma yaptım ve genellikle hddyi resetleme veya anakarttaki saat pili şeklinde batterynin sökülmesinden bahsedilmekte, ilgili uygulamaların hepsini yaptım ancak herhangi bir sonuç alamadım. Ps3 fat kullanıcıları çözümün wifi-bluetooth boardunun değiştirilmesi olduğuna dair videolar yüklemişler. Bu fatlar için söz konusu olabilir çünkü cihaz açılınca ilgili board anakarttan ayrı ancak slim olan benim gibi cihazlarda tümleşik. Özetle benim artık anakartı komple değiştirmemden başka çözüm yolu sizce var mıdır? Konu hakkında bilgilendirme yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. İnternette bu sorunu yaşayan birçok kişi gördüm belki onları da aydınlatmış oluruz. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capodicapi -- 26 Nisan 2016; 16:17:33 >

• sorununuza çözüm buldunuz mu aynı şeyleri bende yaşıyorumda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.