Şimdi Ara

PS3 TE KLAVYE VE MOUSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE LOGİTECH MX5500 BLUETOOTH KLAVYE MOUSE SETİ VAR. BUNU PS3 TE NASIL KULLANABİLİRİM. PS3 MX5500 Ü ALGILADI VE MENÜLERDE HEM MOUSE HEM KEYBOARD ÇALIŞIYOR FAKAT OYUNA GİRDİĞİM ZAMAN KLAVYE VE MOUSE ÇALIŞMIYOR. KİLLZONE ARİFESİNDE KLAVYE MOUSU PS3 TE KULLANMAK ÇOK İYİ OLUR GERÇEKTEN.NASIL ÇALIŞIR Bİ YARDIM LÜTFEN...

• Oyunlarda maalesef mouse ve klavye uyuymu yok.Tek yol sixasis.
  • ara aparat var onu almalısın
  • Bluetooth klavye ve mouse'u direkt olarak görüp tanıması çok güzelmiş, ben usb klavyeleri tanıdığını ve kullanabildiğini biliyordum ama BT olanlardan haberim yoktu.

Menülerde kullanılabiliyor, internet browserda da kullanırsın ama oyunlarda kullanılamıyor. Destekleyen tek oyun Unreal Turnament 3, yalnız onda direkt olarak kullanabilirsin.

Diğer oyunlarda da kullanabilmek istersen fragfx diye bir ara aparat var, onu alman gerekecek. Bir başka aparat daha vardı aynı işi gören ama onun adını hatırlayamadım.
  • yeni ps3 sahibi biri olarak bunu çok saçma buldum

yıllarını keyboard mouse ikilisi ile geçiren insanlara yazık.. fps dediğin bu ikili ile oynanır!!
  • fps dediğin klavye mousle oynanır diyosun aslında doğru ama bide şu yönden bak ilk oynadığın fps klavye ve mouse ile değilde gamepad ile olsaydı nasıl olurdu bi düşün ve öyle oyna ben de yıllarca pcde oynadım ama şimdi ps3 de killzone 2 yi bitirmek cok zor olmadı acıkcası 105 ekran karşısında klavye ve mouse ile nasıl oynuycaksın oda merak konusu uzun lafın kısası klavye ve mouse ile oynanmaz demiyorum ama gamepad ilede pekde güzel fps oynanıyor en azından ben oynutyorum coğu kullancııda böyle yapıyo zaten...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.