Şimdi Ara

PS3'te Kopyanın Sonu mu? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
12.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin olmayabilir ama başını çektiğin oluşumun hemen hemen her üyesi böyle konuşuyor
    artık baydınız arkadaş cidden baydınız
  • Kimin bayıp baymadığını forum gayet iyi biliyor... Sanki kulüp üyesi herkese mesaj çekiyorum aman şunlara nefes aldırmayın diye... Aslı astarı olmayan mesnetsiz iddialara halen devam ediyorsun, çok sıktın... Senin söylediklerine tahammül edebilecek sabır sınırını çoktan aştın... Meselenin hala bel altı düzeyindesin, neymiş; yalvarmakmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi aile robotu babür

quote:

Orijinalden alıntı: leo

Bu Turkce oyun sevdasi nerden cikti anlamadim. 20 senedir Turkce oyun mu vardi?

Sinemadaki filmleri bile Turkce dublajla seyretmeye tahammul edemem, aman uzak olsun.

5 yasindaki cocuk bile artik oyun oynayabiliyo, hic sikayet etmiyo.

I love English Games!!!

son cümlenin ingilizce bilmeyenler için meali şöyle : elementary seviyesinde ingilizce bilgisine sahibim , forumda ilgi toplamak için ingilizce cümle kurmaya ve herkesten farklı düşündüğümü göstermeye çalışıyorum. ingilizceyi şimdilik sadece anlayabiliyorum ama konuşamıyorum. :(

ingilizce derya gibi bir dildir bir cümlede bu kadar anlam gizli işte boşuna bu kadar adam konuşmuyor bu dili.

Yok yanlış anlamışssın güzel kardeşim, amacım senin seviyene yönelik yazmaktı.

• he
  • Cevaba bak hizaya gel, tıkandın galiba...
  • van G'nin veliahtı konuya buyurmuş sonunda, bende nerede kaldılar diye merak ediyordum! Bu nasıl bir yüzsüzlük, nasıl bir mantık anlamak mümkün değil. 15 günlük, 30 günlük cezalar bunların aklını başına getirmez.

Yönetimin bu zatlara bir çözüm getirmesi gerekiyor. Aksi takdirde bu tarz teşvik edici, insanı çileden çıkaran saçma sapan yorumlar atmaya devam edecekler...
  • sana çok bile "h"de kalsaymışım keşke
  • @ICOSolidEye

Veliahtı falan değil, ta kendisi olur bu zat... Maksat insan gibi tartışmak olsa eyvallahta insanlara hakaret düzeyini aşamadı kendisi bir türlü... Ama çekirge bir zıplar, iki zıplar... Eninde sonunda başına geleceği kendisi de gayet iyi biliyor... Vallahi acaip derecede sıktı bu muhabbetler...

@nervous breakdown

Sen o "h" yi de kaldır istersen hiç cevap yazma, daha iyi bir sonucu olacağına emin olabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 12 Şubat 2011; 19:04:05 >
  • Bir süredir playstation bölümüne pek takılmıyordum, ama görüyorum ki korsancıların sesi çok gür çıkmaya başlamış, hatta helalinden orjinal oyun kullanıcılarına hakaret + tahrik edici türden yazmaya başlamışlar Nerden geliyor ki bu cesaret?
  • Arkadaşlar bu konudaki tartışmaların nedeni sanırım insanların birbirlerine ne demek istediklerini yanlış uygun olmayan kelimelerle anlatmaları ve her 2 taraftada kendini bilmez bir kaç küfürbaz sanırım.Kopya yanlış burda herkes hemfikir kesinlikle eminim ama herkesin kendine göre gerekçeleri şartları var kimisi kullanıyor kimisi kullanmıyor.Bu konuda binlerce sayfa yazılsada kimse kimseyi ikna edemyiceğini düşünüyorum ama hiç değilse insanlar dertlerini birbirlerine doğru anlatabilirler.

Orjinal isteyen arkadaşların gerekçesi türkçe oyun oynayabilmek bununda gerekliliğini ve önemini kimse tartışamaz.Ve bu arkadaşlar emin olsun bu forumdaki oyunsever arkadaşlardan durumu biraz düzgün olan her arkadaş orjinal alıyordur almaya çalışıyordur.Ama bu arkadaşlarında "bazılarının" hataları karşı tarafa hakaret etmeleridir bunun sonucunda illaki karşı tarafta onlara karşı bazı cevaplar verme ihtiyacı duyacaktır yani sonuçta hakaret yiyen kimse karşılık verir .haklısın diyecek değil ya.Yani orjinalci arkadaşlardan kendini bilmez bir kaç la..uk çıkıp sahtekar diyince sahte kullananlara, onlarda çıkıp mecburen senin pc nde kullandıgın işletim sistemi programlar mp3 ler mkv arşivin dvd bd arşivin dvx arşivin orjinalmi sanki ikiyüzlü sahtekar diyecektir.Öyle ya o sahtekarlık için film program pc veya xbox u seçmiş burdakide ps3 ü ne farkları var birbirlerinden?????

Burda bu şekilde tartışmanın devamlı olmaması için insanların birbirlerine anlayışla bakması gerektiğini ve ağır ithamlarda bulunmaması gerektiğini düşünüyorum.Ama tabiki orjinal oyun kullanma ve kullandırma yönünde haklı gerekçelerini devamlı ve durmadan telkin etmeli orijinalci arkadaşlar böylece durumu uygun hale geldikçe insanlar orijinal kullanmaya başlıcaklardır tekrardan herkes ister ülkesinin bu konuda daha iyi yerlere gelmesini...

• JB ve CFW sistemini çok yüce bir işmiş gibi gururla anlatan, özendirerek anlatmaya çalışan adamlar var, ve bu adamlar orjinal kullanıcılara da laf vurmaya başlamış şahsen kendi adıma şunu belirteyim, ben korsan sistemine geçseydim bu şekilde forumda bunu yazmaya bile utanırdım, diger aradaşlara laf vurmak zaten haddime degil o saatten sonra... şu anki mevcut duruma şaşırdım gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Sahtekar veya hırsız şeklinde yazdığım bir mesaj varsa, buyrun ispat edin, yoksa mideden konuşmayın, zira bağırsak sesine tahammülüm kalmadı artık...

bu başlıkta o kelimeyi bir tek ben yazdığım için benden bahsetmesi normal ama ben o kelimeyi ne amaçla yazdığımı belirttiğim ve vurgulayarak kimse üzerine alınmasın dediğim halde bazıları tarafından kendisine söylenmişcesine böbürlenip duruyor.

Öncelikle konuşmaya başlarken saygılı ve terbiyeli olacaksın eğer bu yaşına kadar alamadıysan bu terbiyeyi işin zor...

istediğiniz kadar kopya kullanın size laf söyleyen yok ama her oyunu 100 tl verip alıyorsak ve makinasını almak için para bayılıyorsak oyunları herkes gibi kendi ana dilimde oynamak için her türlüaktiviteyi yaparız.

Kimse emeği çalınmadıktan sonra hiçbirşeyin değerini bilemez..

@namdar'mısın nesin konuşurken 2 kere düşün , yaz ve terbiyeli ol bu forumda kimin lavuk olduğu belli açtırma ağzımı senin gibilere cevap bile vermem ama yeni yetme olduğun için birinin sana mallaşmadan önce bir kaç bişeyler yazması lazım..

@namdar

Yani orjinalci arkadaşlardan kendini bilmez bir kaç la..uk çıkıp sahtekar diyince sahte kullananlara, onlarda çıkıp mecburen senin pc nde kullandıgın işletim sistemi programlar mp3 ler mkv arşivin dvd bd arşivin dvx arşivin orjinalmi sanki ikiyüzlü sahtekar diyecektir

senin gibilerin sorunu şu , milletin ne yazdığını okumadan en son mesaja göre haddini bilmeden ve zekasını aşan konularda yorum yapmak... sahtekar diye yazdığım mesajdan sonraki yazdıklarımı okuma zahmeti göstersen belki anlarsın ve olmayan bi yerinde filizlenmeler olabilir...

Not : bu mesaj namdar'ın yazdığı hakaret'e karşılık cevap olarak yazılmıştır. kendisini şikayet etmeyecem ama umarım beni şikayet eder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 12 Şubat 2011; 19:48:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nervous breakdown

bir back-up cı olarak kimseye hakaret etmem ama bize edilen hakaretler karşılığında da ayarı en güzel şekilde veririm laf ebeliği yapmaktan öteye gidemessiniz yok resmi destek yok yönetim banlasın yok ik yok bik
    ik bik vik

İşte forumda bulunmanın gerçek nedeni "ayarı vermek" Akabinde yazdıklarınla seviyeni de ortaya koydun... Bu arada siz kim oluyorsunuz, çoğul kullanarak van G'yi mi ima ettin nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 12 Şubat 2011; 19:44:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

JB ve CFW sistemini çok yüce bir işmiş gibi gururla anlatan, özendirerek anlatmaya çalışan adamlar var, ve bu adamlar orjinal kullanıcılara da laf vurmaya başlamış şahsen kendi adıma şunu belirteyim, ben korsan sistemine geçseydim bu şekilde forumda bunu yazmaya bile utanırdım, diger aradaşlara laf vurmak zaten haddime degil o saatten sonra... şu anki mevcut duruma şaşırdım gerçekten

%100 hemfikirim kesinlikle özendirilmemeli yanlış olan bir şey teşfik edilemez tam tersi orjinal teşfik edilmeli kopya sanki yok gibi yazılmalı yorumlar ama kopya kullananlarıda tahrik edici küfürlere ve küfürbazlarada yer vermemeliki kavga gürültü çıkmasın.Sadece orijinal oyundan ve orijinal oyun oynamanın güzelliklerinden bahsedilen küfür edilmediği için kavga ve gereksiz tartışmaların çıkmadığı bir forum düşün bence çok güzel olur...

• @namdar

Hocam defalarca yazdık, artık inanın gına geldi aynı şeyleri yazmaktan... Kimsenin ne yapıp yapmadığı bizi ilgilendirmiyor diye. Kim kopya oynar, kim orijinal kimseyi bağlamaz. Adamın evine gidip denetim altına alacak halimiz yok. Orijinal oyunu da savunurken dedik ki, Türkçe oyun, Türkçe çevrim içi hizmet, garantili cihaz bizim en büyük kriterimiz. Bunu kim hayata dökerse bir oyuncu olarak o firmayı desteklemek gönül borcumuz olsun, Sony, MS, Nintendo farketmez...

Bu mesele ile alakalı tüm konularda belli kişilerin, belli söylemleri var, orijinal kullandığımız için bizi eleştirenler. CFW ile korsan oyun işini destekler nitelikteki açıklamaları da hayretle okuyorum. Linux, emulator, mkv gibi açılımları kopyanın gerekçesi olarak gösteren bazı yazılım havarileri gerçek maksatlarını da bunların arkasına saklamak gibi bir oyunu da millete yedirmeye çalışıyorlar. Ha bunu yap, yapma o senin sorunun da, buraya gelip masum Ramazan abiyi oynama bari...

Elimizden geldiğince orijinal yazılıma destek oluyoruz, gücümüz nereye kadar yeterse. Beklentimiz de var doğal olarak, yazdık yukarıda bu oyun olur, başka bir yazılım olur. Ama buna rağmen her şeyin orijinal mi hede, hödö şeklindeki suçlamalar ise ayrı bir komedi. Adamın her şeyi kopya oturmuş beni suçluyor. Yanlış ya kendisi, yanlışımla kendini haklı kılacak... Bunlar çok ucuz çabalar, bırakın orijinal alan adam kendi çapında alsın, çirkinleştirmenin anlamı yok bu işi, sen kendinde ne ediyorsan kendine, gelip buralarda millete laf atma, işine bak...

Zaten bu güruh herkesçe bilinen bir kaç kişiden oluşuyor. Yönetimin en kısa zamanda bu tip kişilere cezai ne uygulama varsa hayata geçirmesini bekliyoruz. Belki cezalar bazılarının aklını başına getirir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 12 Şubat 2011; 19:59:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

@namdar

Hocam defalarca yazdık, artık inanın gına geldi aynı şeyleri yazmaktan... Kimsenin ne yapıp yapmadığı bizi ilgilendirmiyor diye. Kim kopya oynar, kim orijinal kimseyi bağlamaz. Adamın evine gidip denetim altına alacak halimiz yok. Orijinal oyunu da savunurken dedik ki, Türkçe oyun, Türkçe çevrim içi hizmet, garantili cihaz bizim en büyük kriterimiz. Bunu kim hayata dökerse bir oyuncu olarak o firmayı desteklemek gönül borcumuz olsun, Sony, MS, Nintendo farketmez...

Bu mesele ile alakalı tüm konularda belli kişilerin, belli söylemleri var, orijinal kullandığımız için bizi eleştirenler. CFW ile korsan oyun işini destekler nitelikteki açıklamaları da hayretle okuyorum. Linux, emulator, mkv gibi açılımları kopyanın gerekçesi olarak gösteren bazı yazılım havarileri gerçek maksatlarını da bunların arkasına saklamak gibi bir oyunu da millete yedirmeye çalışıyorlar. Ha bunu yap, yapma o senin sorunun da, buraya gelip masum Ramazan abiyi oynama bari...

Elimizden geldiğince orijinal yazılıma destek oluyoruz, gücümüz nereye kadar yeterse. Beklentimiz de var doğal olarak, yazdık yukarıda bu oyun olur, başka bir yazılım olur. Ama buna rağmen her şeyin orijinal mi hede, hödö şeklindeki suçlamalar ise ayrı bir komedi. Adamın her şeyi kopya oturmuş beni suçluyor. Yanlış ya kendisi, yanlışımla kendini haklı kılacak... Bunlar çok ucuz çabalar, bırakın orijinal alan adam kendi çapında alsın, çirkinleştirmenin anlamı yok bu işi, sen kendinde ne ediyorsan kendine, gelip buralarda millete laf atma, işine bak...

Zaten bu güruh herkesçe bilinen bir kaç kişiden oluşuyor. Yönetimin en kısa zamanda bu tip kişilere cezai ne uygulama varsa hayata geçirmesini bekliyoruz. Belki cezalar bazılarının aklını başına getirir...

üstat zaten sizin gibi insanlar sayesinde olacak bu memlekete ne olursa.yoksa yukarda hem kavgayı ettiği küfürle başlatıp sonra karşılığını alınca susacağı yerde daha hatasına devam edip ilkokul çoçuğu gibi tüm yazısını asla böyle ortamlarda yapılmıyacak şekilde bir küfür ve hakaret sağanağına çevirecek kadar zavallı insanlarla değil.

Ben sahsen tüm yüreğimle çabalarınızda ve uğraşınızda başarılı olmanızı diliyorum umarım ülkemiz bu konuda hayalinizdeki aşamaları kaydeder yukardaki küfürbaz zavallı gibileri ise inşallah sırf orijinal oyun alıyor diye bir parçası ilan etmessiniz saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemesis-cpa -- 12 Şubat 2011; 20:48:12 >

• 2-3 hafta önce kardesime bir PS3 Slim aldim -daha dogrusu bendeki Xbox Slim ile takasladim- .. Herneyse bir anlik acgözlülük yüzünden 3.55 CFW yaptim,sirf kardesim daha cok oyun oynasin diye.. Ama sadece Black Ops oynuyordu online olarak ve ben de bugün PS3`ü 3.56`ya Update ederek tekrar orjinal hale getirdim..

Yarin PS3 Slim aliyorum insallah ve yarindan itibaren hem kendim hem de kardesim orjinal kullanacagiz.. 2-3 haftalik CFW kullanan(daha dogrusu kullandiran) birisi olarak orjinal kullanicilarindan cok cok özür diliyorum,FW olayi BERBAT biseymis be arkadas.. Ne oynadigim oyundan bisey anliyorum, ne de online zevkinden.. Xbox`da FW li bitirdigim tek oyun olan FEAR 2 yi orjinal satin alacam icim rahat etsin

Hele ki isin bir baska boyutu daha var,o da CFW`li kullandigi halde kendisini hakli göstermek isteyen kisilerin halleri.. Ben 2,5 hafta dayanabildim bu azaba() Orjinal gibisi yok arkadas..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 12 Şubat 2011; 20:08:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

2-3 hafta önce kardesime bir PS3 Slim aldim -daha dogrusu bendeki Xbox Slim ile takasladim- .. Herneyse bir anlik acgözlülük yüzünden 3.55 CFW yaptim,sirf kardesim daha cok oyun oynasin diye.. Ama sadece Black Ops oynuyordu online olarak ve ben de bugün PS3`ü 3.56`ya Update ederek tekrar orjinal hale getirdim..

Yarin PS3 Slim aliyorum insallah ve yarindan itibaren hem kendim hem de kardesim orjinal kullanacagiz.. 2-3 haftalik CFW kullanan(daha dogrusu kullandiran) birisi olarak orjinal kullanicilarindan cok cok özür diliyorum,FW olayi BERBAT biseymis be arkadas.. Ne oynadigim oyundan bisey anliyorum, ne de online zevkinden.. Xbox`da FW li bitirdigim tek oyun olan FEAR 2 yi orjinal satin alacam icim rahat etsin

Hele ki isin bir baska boyutu daha var,o da CFW`li kullandigi halde kendisini hakli göstermek isteyen kisilerin halleri.. Ben 2,5 hafta dayanabildim bu azaba() Orjinal gibisi yok arkadas..

Eleman günah çıkarmış resmen.

Kardeş, CFW neden berbat bişey? Nasıl bir kullanıcı tecrübesi yaşadınız, açar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 12 Şubat 2011; 21:24:20 >

• Benim için kopya devri kapanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

2-3 hafta önce kardesime bir PS3 Slim aldim -daha dogrusu bendeki Xbox Slim ile takasladim- .. Herneyse bir anlik acgözlülük yüzünden 3.55 CFW yaptim,sirf kardesim daha cok oyun oynasin diye.. Ama sadece Black Ops oynuyordu online olarak ve ben de bugün PS3`ü 3.56`ya Update ederek tekrar orjinal hale getirdim..

Eleman günah çıkarmış resmen.

Kardeş, CFW neden berbat bişey? Nasıl bir kullanıcı tecrübesi yaşadınız, açar mısınız?

Acar misiniz derken,burda herkesin icinde mi? (Fazla argo olduysa kusuruma bakmayin)

Saka bi yana kardesim CFW`li PS3`ü ben kullanmiyordum FW`li Xbox kullaniyordum ben.. Ilk önce söyle söyliyim kimseye karismam,kim ne yaparsa neyi nasil kullanmak isterse kullanir beni ilgilendirmez,ben kendi görüsümü yazdim..

Soruna gelecek olursak,bana göre korsan kullanimi tamamen vicdani bir mesele.Yani maddi durumlar vs önemli ama ben öyle kisiler taniyorum ki okul harcligini biriktirip orjinal oyun aliyorlar.. Dedigim gibi tamamen vicdani bir mesele,yani cok cok fazla emek verilerek yapilan oyunlari emeklerinin hakkini vermeden oynamak cok zoruma gitti o yüzden..

Bir de su var; Oyunlari zahmetsizce indirip indirip oynamak sahsen bir oyuncunun oyun hevesini de kaciriyor.. "Ulan sunu da yükliyim,dur lan sunu da cekiyim.." derken bi bakiyoruz 20 tane oyun indirip 1 tanesini bile bitirmemisiz.. Acgözlülük ve saygisizlik,evet ben kisa süre de olsa bu dedigim iki sifati uyguladim maalesef ama bundan sonra korsana..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.