Şimdi Ara

PS3'te Kopyanın Sonu mu? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
12.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Bu orjinal oyun destekçileri birde grup kurmuş bunların yaşları kaç acaba böyle çocukca seylerle uğraşıyorlar

Senden büyük olduğum kesin, seviyeye bak hizaya gel. Forumun içine ettiniz be!!!

Orjinal kullanmak ayrılacalıktır , Kopya kullanmak sahtekarlıktır işte bu yüzden orjinal kullanıp oyun yapan firmaların hakkını vermeye çalışıyoruz
    yaşları kaç acaba diye soracağına profilinden gizlediğin gösteremediğin yaşını yaz...ayrıca o konuyu açan kişi emin ol baban yaşında araştırıp büyüklerinle nasıl konuşacağını öğren öle yaz sizin gibi ukala yeni yetmelerin yüzünden foruma girilmez oldu

Her dediğine katılıyorum ama umuyorumki bu sahtekarlık lafını söylerken, dinlediğin bir tane parçadan tut izlediğin her filmin dvd'sni alarak izlediğin filmdir yok yanıliyorsam sahterkarlık sıfatına sen kendinide koyuyorsundur

ben oradaki sahtekarlık kelimesini orjinal oyun destekçileeri diye yazan arkadaşa nispeten yazdım ama sakın kimse üzerine alınmasın sonuçta mp3 olsun film olsun bunlarda o sıfata giriyor ha bizler kullanmıyormuyuz kullanıyoruz ama madem kullandığımız konsol ps3 yada bir başka konsol ve oynadığımız oyunlar için tonlarca para veriyoruz o zaman verdiğimiz paranın hakkını almalıyız işte o yüzden sadece forum kullanıcılarının desteği değil sayın Özgür Kirazcı ve 23 stüdios'unda desteği varsa bu konuya yönelik birşeyler yapmak gerekiyor.

zamanında bende ps1 ve ps2 oyunlarını kopya kullandım o zamanlar sahtekar olarak geziyorduk mesala ama kimse kalkıpta sen niye kopya kullanıyorsun koyanın zararları yada ona benzer bir şekilde kimse bize anlatmadı heleki ps1 zamanında ps2 zamanında ise ekonomik olarak bırakın orjinal almayı kopya oyunları bile zor alabiliyordum sonradan birilerinin çıkıpta orjinal'in ne gibi getirisini anlatınca anladık orjinalin değerini.

oradaki sahtekarlık kelimesini yanlış olarak anlatmış olabilirim (KOPYACI yazsaydım belki daha doğru olacaktı)kusura bakmayın ama birşeyler yapmaya çalışırken birilerinin çıkıp alay etmesi pekte hoş değil. Ayrıca bu forumda kimse kimseye sen neden kopya kullanıyorsun diye sorgulayamaz isteyen istediğini kullanır

@tugayadıgüzel arkadşım sende her dediğinde haklısın bu muhabbetler artık gerçekten sıkmaya başladı ama bizlerin yapacağı hiçbirşey yok anca cevapla diyerek birşeyler yazıyoruz bunları forum yetkilelerinin ya dur demesi yada sıkı bir şekilde bir yönetim yaparak bunları temizlemesi lazım bende istemiyorum bu şekilde yazılar yazmayı ama işte yazınca yazım hatasından yanlış anlaşılıyor yada ben anlatmak istediğimi yazamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 11 Şubat 2011; 18:57:24 >

• Yeni cfw çıksada gerile gerile oynasak online.Milette tutturmuş ojinal,orjinal bedava oynicağın oyuna para vermek zevk veriyorsa diyecek birşey yok ha yok emeğin karşılığı o zaman o işletim sistemini de kullanma kesin kopya, indirdiğin müzik? boş muhabbetin alemi yok önünede geçemeyecek sony nasılsa paşalar gibi backup a devam kopyada denmez zaten orjinal bluray den backup alıyoruz canım:)
  • Dostum sen elektrik su doğalgaz telefon a her zamn geldiğin de bunları bahane edip kaçak kullanmaya meğillisin herşeye bir kılıf uyduruyorsun baksana gönüllerin şampiyonusun
  • Guzel bir hombrew geldi bu arada. Ps3 uzerinden online tv izleme olayini cikarmis elemanin biri.

PS3'te Kopyanın Sonu mu?

PS3'te Kopyanın Sonu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzhn9

Yeni cfw çıksada gerile gerile oynasak online.Milette tutturmuş ojinal,orjinal bedava oynicağın oyuna para vermek zevk veriyorsa diyecek birşey yok ha yok emeğin karşılığı o zaman o işletim sistemini de kullanma kesin kopya, indirdiğin müzik? boş muhabbetin alemi yok önünede geçemeyecek sony nasılsa paşalar gibi backup a devam kopyada denmez zaten orjinal bluray den backup alıyoruz canım:)

hayatında bir kere olsun orjinal birşey kullandın mı acaba? Değerin ne demek olduğunu yada oynadığın oyunun türkçe gelmesinin ne demek olduğunu anlayabiliyormusun?

Orjinal'e verdiğimiz para her ne kadar hakkını veriyorsa aldığımız zevkte o kadar fazla kimse sana demiyor ki neden kopya kullanıyorsun diye , orjinal backup alsan ne almasan nr oynamadıktan sonra..

diğer arkadaşında dediği gibi birşeyler bahane edip kaçak kullanmaya meğillsin

ama diğer arkadaşın paylaştığı olay ise yapılan güzel bir homebrew uygulaması haberi herkes ister bu tarz uygulamaları sorunsuz bir şekilde kullanmayı ama nafile

• quote:

Orijinalden alıntı: leo

Bu Turkce oyun sevdasi nerden cikti anlamadim. 20 senedir Turkce oyun mu vardi?

Sinemadaki filmleri bile Turkce dublajla seyretmeye tahammul edemem, aman uzak olsun.

5 yasindaki cocuk bile artik oyun oynayabiliyo, hic sikayet etmiyo.

I love English Games!!!

Zaten dünyada tüm oyunlar İngilizce çıkıyor başka dilde çıkan oyun sayısı 0.

Şimdi Türkçe'yi de eklicekler oyunun boyutu artıcak gereksiz işler...

We love English Games!!!

Allah'ım ya ne insanlar var...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

quote:

Butun tantana heavy Rain icin miydi? Kalsin, onu da oynamayiverin, olmezsiniz.

Ben sirf yaris oyunu oynuyorum Turkce oyunu ne eyleyim, adam gibi oyun yapsinlar, iviri ziviri size kalsin

Hadi diyelim Turkce oyun istedik, burdan osursaniz taa Amerika dan oyun yapimcilari sesini duyar mi acaba? Hadi Canlari isterse turkce alternatifi koysunlar bakalim, ama bunun icin bi yerimi yirtamam burada kimse kusura kalmasin.

Herseyiniz tam bir bu kusurumuz mu kaldi? Allah akil fikir versin.

Sadece Heavy rain değil bundan sonra sony ve diğer yapımcıların oyunları için bu tantana. Evet osuruyoruz ve taaaaaa amerikadan duyuluyor. Biz bir osuruyosak Sony türkiye 10 osuruyor. Osura osura türkçe oyun desteği aldık. Başlıkla alakalı olmadığı için uzatmayacağım konuyu.

Bu gazla osurmaya devam edersen aya uçacaksın sonunda .

• quote:

Bu orjinal oyun destekçileri birde grup kurmuş bunların yaşları kaç acaba böyle çocukca seylerle uğraşıyorlar

Bu grup aktivitelerini daha önce çok gördük, daha geçenlerde iphone 4 ü kırmak için bile grup kurdular , sonunda ne mi oldu, ele güne madara ettiler kendilerini, gençlerin saf duygularıyla oynandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 12 Şubat 2011; 8:14:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

quote:

Senden büyük olduğum kesin, seviyeye bak hizaya gel. Forumun içine ettiniz be!!!

Orjinal kullanmak ayrılacalıktır , Kopya kullanmak sahtekarlıktır işte bu yüzden orjinal kullanıp oyun yapan firmaların hakkını vermeye çalışıyoruz
    yaşları kaç acaba diye soracağına profilinden gizlediğin gösteremediğin yaşını yaz...ayrıca o konuyu açan kişi emin ol baban yaşında araştırıp büyüklerinle nasıl konuşacağını öğren öle yaz sizin gibi ukala yeni yetmelerin yüzünden foruma girilmez oldu

Orjinal konusu ayrı. Kopya oyun tartışmasında Türkçe konusunun yeri olmamalı . Yabancı forumlara bakarsak kimse birbirinin kopya mı orjinal mi kullanmasına karışmaz. Herkes ben kopyaya karşıyım der geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

quote:

Bu Turkce oyun sevdasi nerden cikti anlamadim. 20 senedir Turkce oyun mu vardi?

Sinemadaki filmleri bile Turkce dublajla seyretmeye tahammul edemem, aman uzak olsun.

5 yasindaki cocuk bile artik oyun oynayabiliyo, hic sikayet etmiyo.

I love English Games!!!

Zaten dünyada tüm oyunlar İngilizce çıkıyor başka dilde çıkan oyun sayısı 0.

Şimdi Türkçe'yi de eklicekler oyunun boyutu artıcak gereksiz işler...

We love English Games!!!

Allah'ım ya ne insanlar var...

Türkçe oyun benimde hoşuma giden bir şey ancak şu anki ingilizcemi de oyunlara ve dizilere borçluyum. İngilizce oyunların bu faydası da gözardı edilemez.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzhn9

Yeni cfw çıksada gerile gerile oynasak online.Milette tutturmuş ojinal,orjinal bedava oynicağın oyuna para vermek zevk veriyorsa diyecek birşey yok ha yok emeğin karşılığı o zaman o işletim sistemini de kullanma kesin kopya, indirdiğin müzik? boş muhabbetin alemi yok önünede geçemeyecek sony nasılsa paşalar gibi backup a devam kopyada denmez zaten orjinal bluray den backup alıyoruz canım:)

quote:

Personally I haven’t tried this yet, but it seems promising… This comes from an anonymous fellow who is reporting success on connecting to PSN using PS3 Custom Firmware 3.55 by Kmeaw. So install that first and then follow these steps.

The following assumes you’re technically inclined and/or very resourceful, i.e. you know how to use Google. You’ll likely need to reference Google when it comes to generating/signing a certificate and creating a CA (certification authority). That said lets get started; here we’re using a combination of two tactics:

1. DNS server trick: Set Primary DNS to 67.202.81.137 under Network Settings
    2. Simple SSL proxy that basically modifies the headers for outgoing packets to auth.np.ac.playstation.net’s to change “PS3 03.55″ to “PS3 03.56″ — this makes PSN believe the PS3 is using the proper firmware version

Got it? Now here is how we accomplish tactic #2:

1. Replacing a SSL cert in the CFW (in /dev_flash/data/cert) with your own CA SSL certificate
    2. Creating an SSL certificate for “auth.np.ac.playstation.net” signed with your CA certificate
    3. Run a DNS server on your machine that resolves auth.np.ac.playstation.net to your PC’s internal IP
    4. Create a Java SSL proxy (basically PS3 <-> PC <-> PSN). The PC claims (to the PS3) that it is “auth.np.ac.playstation.net” and is successfully accepted because a CA signed the SSL certificate
    5. Replace the headers sent PS3 -> PSN to specify “PS3 03.56″

ChrisTechTV (if it works) they’ll need you for this one man!

Good luck! Let us know how it goes.

Update: Looks like it works… Here is video proof:

And no, this isn’t a video tutorial. Wait for that.

artık yine online oynanıyor ve ben şuan oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carl97 -- 12 Şubat 2011; 10:12:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Guzel bir hombrew geldi bu arada. Ps3 uzerinden online tv izleme olayini cikarmis elemanin biri.

PS3'te Kopyanın Sonu mu?

PS3'te Kopyanın Sonu mu?

benim konsolda tv ikonu gözükmüyor

• quote:

quote:

Bu grup aktivitelerini daha önce çok gördük, daha geçenlerde iphone 4 ü kırmak için bile grup kurdular , sonunda ne mi oldu, ele güne madara ettiler kendilerini, gençlerin saf duygularıyla oynandı.

• Onlineyi yine halletdilermi?
  • Yahu sizi Allah bildigi gibi yapsın,ne diyelim.
    Bunu okuyun:
    -Gel burada güzel pantolon var
    -Alalım
    -Ama pahalı
    -Bosver çalarız

Bu somut bir ornek.Yapmaya g.tunuz yer mi?

Bu da sizin sözde soyut muamelesi yaptığınız,sözde robotların yaptıgı,ama icinde insan emegi olan somut bir ornek:

-abi oyun super ya
    -pahalı be abi
    -kırarsın ne de olsa robotlar yaptı bunu
    -doğru laa

Eğer oyuna paraniz yetmiyorsa almayacaksiniz.Para biriktirin alın.Asgari ücret falan hiç demeyin lütfen.

SİZİN EMEGİNİZ ÇALINDI MI.?
  • Yazmayım yazmayım dedim aylardır birbirinizi yiyorsunuz gençler.... emeğinin çalınmasını kimse istemez lakin bir oyun 100 lira olursa tabiki korsan patlak verecektir bu kaçınılmaz bir gerçektir. oysa oyun fiyatı max. 10 lira 15 lira olsa bak nasıl orjinal alınır sırf online olsun emek hakkı verilsin diye.maximum 10-20 milyon dolara malettigin oyundan 1 milyar dolar geti beklemek ne kadar mantıklı bi düşünelim

Şimdi bazı arkadaşlar hemen zıplayacaklar biliyorum!!! Boşuna bu konularla kendinizi yoruyorsunuz daha önemli şeylere yorun aklınızı hepinize saygılar sevglier!!!
  • Arkadas bir oyun 10 lira olamaz biz de isteriz olmasını ama zaten boş bir BD medya 10 TL.Buna daha oyunu yapma hikaye yazma vb.var.Avrupa da da fiyatlar zaten 40-50 Euro arası 50 Euro suan 120TL eder.
  • Kopya takilip psnden van yiyen varmi hic
  • sayın yöneticiler mesajımı silmişssiniz. Forumda pm'leşmek de mi yasak ? Var mı bu sorumun cevabı ?
    bence yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervous breakdown -- 12 Şubat 2011; 12:46:55 >
  • Sony ye toplu dava

3.56 güvenlik update i ile bazı sorunlar oldu. Dükkandan 40GB lık ps3 aldınız ve gittiniz buna büyük bir notebook HDD si taktınız. Sonrasında bu 3.56 yı yaptıgınızda HDD niz kullanılmaz hale geliyor ve içindeki sistem dataları corrupted olduğu için sisteminiz açılmayabiliyordu. Sony 3.56 V2 yi çıkardı ama önceki orjinal HDD elinizde yoksa, onu başka iş için kullandıysanız, geçmiş olsun. Yapabileceğiniz birşey yok...
    Bu yüzden millet toplanıp dava açmaya karar vermiş
    Bundan etkilenenler epey fazla

http://community.eu.playstation.com/t5/Technical-Support-Help-Advice/System-Update-3-56-Data-Corrupted-after-Swap-HDD/td-p/12309619

Buda haberin orjinal yeri

http://community.eu.playstation.com/t5/Technical-Support-Help-Advice/System-Update-3-56-Data-Corrupted-after-Swap-HDD/m-p/12391370#M17182

Sony muhtemelen 3.55 le birşey yapamayacağı için alelacele 3.56 çıkardı ondada milletin sistemlere yüklediği trojan benzeri bir uygulama ile cortlattı. Çünkü 3.56 ile sizin PS3 e erişip içinde istediği kodu çalıştırabilir durumda. Kısacası evdeki network sony ye açık diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 12 Şubat 2011; 12:48:53 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.