Şimdi Ara

PS3'te Kopyanın Sonu mu? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
12.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugune kadar 1 tane bile sifir oyun almis degilim. hep 2. el aldim ucuz ucuz, dolayisiyla oyun satis rakamlarina etkim sifir yani, ne tesaduf kopya kullanan adamin da oyle.
  • madem herkeş yazmış hehe bende yazam arkadaslar kım ne derse desin bende orgınal kullanıyordum hatta satıyordum ne zamankı jb ve cfw cıktı sartlar değişti sony onlem alıcak elbet fakat ne kadar alırsa alsın bu vatandaşlarda emın olunkı ustune gidecekler yanı olay raydan cıktı bir kere
    kısaca soyle duşunun dunya genelınde cok buyuk zararlar verıylıyor ama alanda razı satanda o zaman kopya ile mucadale edicekse ona gore sıstem uygulayacak sıkıntımı var key koysun koyamıyor ve başedemıyorsa mılet istediği gibi davransın kımsede boburlenmesın ben orgınal kullanıyorum dıye herkez herkeze saygı duysun elbet orgınal kullanan herseyden faydalanacak ki hakkıda ( kopya oynuyanda ona gore ayağını denk alsın aman ban yedımde su olduda bu olduda tercihi emın olunkı burada sadace ve sadece ps3 kullanıcısı verır bende kararımı verdım yanı suclama yapmayın sankı herkeazın ps3 parası 1 kişiden cıkıyor herkez kendı sartlarınca ps3 alıyor herkez haddiini bilerek seviyeli muhabbet etsın saygılar
  • slm solidrock

bak arkadasım kısaca sole solıyeyım sana kullanıcısın avrupa turkıyeye oyun getirecek ve biz bu sartlarda bu oyunlardan faydalanıcaz dogrumu jb yı kım cıkardı turklermı hayır avusrturyadan cıktı (sozde) neyse şimdi kopya var onuda gectim sen dıyonkı satışla alakalı
    eger turkce oyun yapıcaklarsa turkıyeden başka kım alıcak o oyunu adamlar nıyetı bumu sanııyorsun suan oyunların içinde 1 çok dil geciyor yanı sadece turkıye yok onun için sen ne dersen de bu adamlara bi şekilde bu para akışı eline ulaşıyor ister turkıyede satılsın ister avrupada artık avrupada ingilizce oyun satılmıcak turkce dil destegide olucak sen yeterkı orgınal kullan gerisi yalan turkıyeden de o kadar cok pahalıya alınmaz oyun kımse de kolay kolay yanaşmaz fatura kullanmıyorsan tabii :)
  • Bu Turkce oyun sevdasi nerden cikti anlamadim. 20 senedir Turkce oyun mu vardi?

Sinemadaki filmleri bile Turkce dublajla seyretmeye tahammul edemem, aman uzak olsun.

5 yasindaki cocuk bile artik oyun oynayabiliyo, hic sikayet etmiyo.

I love English Games!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

Bu Turkce oyun sevdasi nerden cikti anlamadim. 20 senedir Turkce oyun mu vardi?

Sinemadaki filmleri bile Turkce dublajla seyretmeye tahammul edemem, aman uzak olsun.

I love English Games!!!

panpa sende bambaşka bir dünyamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

quote:

I love English Games!!!

Niye öyle diyorsun, türkiye de herkes ana dili gibi ingilizce konuşuyor. Bence türkçeyi kaldıralım ne gerek var. Nasıl olsa filmleri dublajsız izliyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

quote:

quote:

I love English Games!!!

Niye öyle diyorsun, türkiye de herkes ana dili gibi ingilizce konuşuyor. Bence türkçeyi kaldıralım ne gerek var. Nasıl olsa filmleri dublajsız izliyoruz :)

Onlara kalsa Türkçe kalksın diyecekler haklısın, ülkede İngilizce bilmeyen oyuncu yok, ama karşısına bir İngiliz koysan ağzından çıkan cümleyi anlayabilen de olmayacaktır.
    Hayal alemi işte herkes öğrenmiş güya İngilizce'yi. Laf olsun torba dolsun sanki zorla dublajlı oyun oynattırıyorlar. 5 Yaşındaki çocuk İngilizce oyunu anlayarak oynuyor evet evet kesinlikle katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

quote:

quote:

I love English Games!!!

Onlara kalsa Türkçe kalksın diyecekler haklısın, ülkede İngilizce bilmeyen oyuncu yok, ama karşısına bir İngiliz koysan ağzından çıkan cümleyi anlayabilen de olmayacaktır.
    Hayal alemi işte herkes öğrenmiş güya İngilizce'yi. Laf olsun torba dolsun sanki zorla dublajlı oyun oynattırıyorlar. 5 Yaşındaki çocuk İngilizce oyunu anlayarak oynuyor evet evet kesinlikle katılıyorum

Bir çok insan ingilizce yüzünden heavy rain gibi bir oyunu oynamaktan, oynasa da anlamaktan mahrum kaldı. Ben de ingilizce biliyorum ama ben biliyorum olmasa da olur demek bencillik. Türkçe oyunları sonuna kadar destekliyorum. İsteyen ayarlardan dili değiştirip oynayabilir.

• Butun tantana heavy Rain icin miydi? Kalsin, onu da oynamayiverin, olmezsiniz.

Ben sirf yaris oyunu oynuyorum Turkce oyunu ne eyleyim, adam gibi oyun yapsinlar, iviri ziviri size kalsin

Hadi diyelim Turkce oyun istedik, burdan osursaniz taa Amerika dan oyun yapimcilari sesini duyar mi acaba? Hadi Canlari isterse turkce alternatifi koysunlar bakalim, ama bunun icin bi yerimi yirtamam burada kimse kusura kalmasin.

Herseyiniz tam bir bu kusurumuz mu kaldi? Allah akil fikir versin.
  • quote:

quote:

quote:

I love English Games!!!

Simariklik yapmayin cocuklar.

• @Leo , söylediklerine katılıyorum...

Sonuna kadar Türk oğlu Türk'üm, Türkçe'yi çok seviyorum ama filmlerde gerçekten dublaj olunca ne alaka oluyor, çok saçma şekilde çeviriler oluyor... En güzeli herşeyi orjinal dilinde izlemek/oynamak/dinlemek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

@Leo , söylediklerine katılıyorum...

Sonuna kadar Türk oğlu Türk'üm, Türkçe'yi çok seviyorum ama filmlerde gerçekten dublaj olunca ne alaka oluyor, çok saçma şekilde çeviriler oluyor... En güzeli herşeyi orjinal dilinde izlemek/oynamak/dinlemek...

Oyunlardaki orjinal ses degil, oyunlarla filmleri karistirmayin, oyunlara daha sonradan seslendirme yapiliyor, ve ingilizce seslendirmelerde o kadar ahim sahim degil , turkce dublaj degeri gosterir, yapilirsa en guzel seylerden biridir, ama alt yazi da yapilirsa gercekten guzel olur

• quote:

Butun tantana heavy Rain icin miydi? Kalsin, onu da oynamayiverin, olmezsiniz.

Ben sirf yaris oyunu oynuyorum Turkce oyunu ne eyleyim, adam gibi oyun yapsinlar, iviri ziviri size kalsin

Hadi diyelim Turkce oyun istedik, burdan osursaniz taa Amerika dan oyun yapimcilari sesini duyar mi acaba? Hadi Canlari isterse turkce alternatifi koysunlar bakalim, ama bunun icin bi yerimi yirtamam burada kimse kusura kalmasin.

Herseyiniz tam bir bu kusurumuz mu kaldi? Allah akil fikir versin.

Sadece Heavy rain değil bundan sonra sony ve diğer yapımcıların oyunları için bu tantana. Evet osuruyoruz ve taaaaaa amerikadan duyuluyor. Biz bir osuruyosak Sony türkiye 10 osuruyor. Osura osura türkçe oyun desteği aldık. Başlıkla alakalı olmadığı için uzatmayacağım konuyu.

• film ile kıyaslamamak lazım. Filmleri bende orjinal seslendirmeli tercih ederim. Oyunları da öyle oynarım ama sonuçta seçimlik tr dublaj yada altyazı olması çok kişi için iyi birşey.
    Tabii FPS yada yarış oyunu için çok onemli degil belki. Esas RPG oyunda görmek çok güzel olur ama onuda çevirmezler gibi. Çünkü çok fazla çevrilecek argüman var.

Bazı terimler ise ingilizce kalmalı, sonuçta senelerdir alıştığımız şeyler

Misal Capture The Flag...Bunu "Bayrağı Kap Gel", "Bayrağı Ele Geçirme" gibi çevirirler ama ben CTF yi tercih ederim kendi adıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Bu orjinal oyun destekçileri birde grup kurmuş bunların yaşları kaç acaba böyle çocukca seylerle uğraşıyorlar

Senden büyük olduğum kesin, seviyeye bak hizaya gel. Forumun içine ettiniz be!!!
  • quote:

Bu orjinal oyun destekçileri birde grup kurmuş bunların yaşları kaç acaba böyle çocukca seylerle uğraşıyorlar

Şu mesaj ile acınacak halde olduğunu gösterdin..Ayrıca akıl yaşında ortaya çıkmış oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

quote:

Senden büyük olduğum kesin, seviyeye bak hizaya gel. Forumun içine ettiniz be!!!

Orjinal kullanmak ayrılacalıktır , Kopya kullanmak sahtekarlıktır işte bu yüzden orjinal kullanıp oyun yapan firmaların hakkını vermeye çalışıyoruz
    yaşları kaç acaba diye soracağına profilinden gizlediğin gösteremediğin yaşını yaz...ayrıca o konuyu açan kişi emin ol baban yaşında araştırıp büyüklerinle nasıl konuşacağını öğren öle yaz sizin gibi ukala yeni yetmelerin yüzünden foruma girilmez oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

quote:

Orjinal kullanmak ayrılacalıktır , Kopya kullanmak sahtekarlıktır işte bu yüzden orjinal kullanıp oyun yapan firmaların hakkını vermeye çalışıyoruz
    yaşları kaç acaba diye soracağına profilinden gizlediğin gösteremediğin yaşını yaz...ayrıca o konuyu açan kişi emin ol baban yaşında araştırıp büyüklerinle nasıl konuşacağını öğren öle yaz sizin gibi ukala yeni yetmelerin yüzünden foruma girilmez oldu

Her dediğine katılıyorum ama umuyorumki bu sahtekarlık lafını söylerken, dinlediğin bir tane parçadan tut izlediğin her filmin dvd'sni alarak izlediğin filmdir yok yanıliyorsam sahterkarlık sıfatına sen kendinide koyuyorsundur

• bu muhabbet nekadar sıktı anlatamam adam tutup sahtekar diyor ayıptır böyle tarz laflar yakışmıyor sizlere bırakın isteyen kopya oynasın isteyen orjinal oynasın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.