Şimdi Ara

PS3'te Kopyanın Sonu mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
12.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum kurallari geregi kaynak veremiyorum

@zippo09

Her yeni fw guncellemesi sonrasi 1 haftalik bir sure boyunca dns yontemiyle PSN'e girilebiliyor ama 7-10 gun sonrasinda bu yontem de calismiyor. Haftaya girmeyi deneyin, ne demek istedigimi anliyacaksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 1 Şubat 2011; 17:46:42 >
  • Türkçe meali var mı ya?O kadar iyi değil İngilizcem.
  • Sony kararlı olduğunu gösterdi,helal diyelim,o kadar exc. oyunu çöpe atamaz herhalde,inşallah herşey bu yönde gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

arkadaşım .beni tehdit etti diyenler in alayı kopyacı .kılıfı bulmuşlar ve sende onlarla aynı ağızdan konuşup orjinal kullanan sony e destek veren herkese aşağılayıcı tavır takınıyorsun.bak mesajımda direk kopyacı dememişim onların ağzıyla konuşuyorsun demişim.ilk mesajımda sırf seni kastetmedim.seninde içinde bulunduğun belkide sen hariç herkesin kopyacı olduğu güruhtu.nedense pek alıngansın.birde destek vermek ayrı yalakalık ayrı.demeye çalıştığın ve diyemediğin sony yalakaları olan insanlar.emir telakki eden biatçılar ,kendince tehditlere boyun eğenler .senin orjinal alacak insanlara yakıştırdığın bu tutum tamamen kendi egonu tatmin etmek için başkalarını aşağılayıcı tabirler kullanmandan ileri geliyor.önce haddini bilecek,insanları yaftalamayacaksın.sonra senide böyle yaftalarlar.ama ben orjinalciyim yaaaaa diye yazar durursun.sen sony nin bu tutumunu eleştirebilirsin ama onlara destek veren kimseye yazdığın çirkin şeyleri yazamazsın.haddini bileceksin.yazdığının ucu nereye dokunur öğreneceksin.unutma birine çamur atacaksan bilki ilk senin ellerin çamurlanacaktır.önce kendi çamurunu temizlemeni tavsiye ederim.

Hocam o yazdığın şeyleri yazan biriyim o yüzden ben sana mesaj yazdım ama kopya kullanmıyorum peki orijinali mi destekliyorum hayır şuan işime geldiği için orijinal kullanıyorum. Ben orijinalciyim falan demiyorum dememde şuan orijinal kullanuyorum çünkü işime gelen şuan için bu. Takas sistemi işimi fazlasıyla görüyor. Filmleri kopya indirip yada başka yazılımlarda kopya kullanıp burada orijinalciyim havaları atmam. Ben genelde kopyacı biriyimdir ve bunu açık açık söylüyorum kendini işine gelen yerde orijinali destekleyipte melek gibi göstermek tarzım değil.

Benim mesajlarıma bir bak ben kopya kullananada bunun yanında orijinal kullananada yapılan bütün tabirlere hep karşı çıktım eski mesajlarıma bakarsan bunu görebilirsin. Benim lafım kilitlenen başlıkta iken gelip bize ucube, çapulcu, pislik diyen ve beddua edenlere kusura bakma ama belli bir yerden sonra insan tetikleniyor. Sony'nin açıklamaları bana göre yanlış dediğimde bile duymadığım laf kalmadı tabi başka diyenlerede birçok laf edildi. Onlara hiçbirşey yok ama biz bu çok ileri gidenlere bir karşılık verdik mi suçluyuz çünkü düşünceler farklı, çok hoş. Türkçe oyun başlığında bu bence yanlış dedim sen kopyacısın denildi hayır mesajımda kopya ile uzaktan alakası yok eleştirdiğim şey ne fiyat nede benzer birşey ama öyle bir göz kana bürünmüşkü alakasız şeyler söylendi hayır kopyacıyım tamamda Ps3'de orijinal oynuyorum ama tekrar diyorum orijinal destek falan değil işime gelen o.

Benim önceki mesajlarıma bakarsan benim ne zaman artık ileri gittiğim o yakıştırmalar yaptığım belli peki doğrumu hayır değil ama bir yere kadar. Kim ne isterse onu kullansın yada takas yapsın yada gitsin başka yolla alsın başlanıyor vatan haini olmadığımız kaldı belkide yazılmıştırda görmemişizdir. Firmaya birşey diyorum espri ile karışık bir bakıyorum üyenin biri alınmış cevap veriyor hayır o firmaya denilenden şahış niye alınır bu nasıl bir saplantıdır.

Merak ediyorum o laflar denildiğinde nerelerdeydin neredeydi o insana yakıştırma yapılmamalı diyen, böyle ayıptır diyen mıstıkv ama doğru o lafları diyenler aynı düşünceye sahip olduğu için değerler değişkenlik gösterebiliyor dimi ?

Benim niye o yakıştırmaları yaptığımı tam olarak bilmeden daldın olaya. Ben onları durduk yere yazmadım artık belli bir birikim sonucu patladı.

Neyse konuyu uzatmanında daha birbirimizi kırmanında anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 1 Şubat 2011; 22:17:54 >

• kaynak yok sallama haber asd çoktan kırıldı 3.56 aynı gün içinde. hatta 3.55 dns değiştirip hiç update yapmadan bile online oynuyor
  • Bence "key" sistemi şu an için en temiz çözüm. Hem Sony'nin işi rahat olur, hem de biz artık ayda yılda bir aldığımız üç beş oyuna vereceğimiz parayla on - on beş tane "key" alırız. Tabii Sony bunu çözüm olarak görmeyebilir; normal oyun satışından elde edecekleri gelirin "key" satışı ile düşeceğini düşünebilir, sürümden kazanma olasılığını risk olarak görebilir.

Ayrıca "hacker"lara da bu kadar yüklenmeyin. Bana PS3'te SNES oyunlarını oynatarak nostalji yaşamamı sağladılar, hiç tadamadığım "PS3'te Linux" deneyimini sundular. Haklarını yiyemem.
  • İnsan evladının yaptığını, mutlaka başka bir insan evladı kırar.
    Sonuçta yapanda insan kıran da insan.
    Boşuna dememişler "Akıl akıldan üstündür diye"
  • cfw nin nimetleri yakinda düsmeye baslayacak , ntfs ve mkv destekli bir homebrew media oynatici üzerinde calisiliyor. %40 i bitmis durumdaydi haber yayinlandiginda. bakalim daha neler yasanacak.
  • Arkadaşlar Sony 3.56 FW V2'yi yayınladı. 3.56'ya yeni güvenlik önlemleri eklenmiş. Update etmenizi öneririm. Görünen o ki PS3'te yeni oyunlar kopya oynanamayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Umarım Sony akıllıca bir çözüm bulur.

+1903

Ayrıca konuya bütün kopya savunucuları toplandı bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Umarım Sony akıllıca bir çözüm bulur.

+1903

Ayrıca konuya bütün kopya savunucuları toplandı bravo

imzanı beğendim

bu güncelleme olayı yeter artık bıktım ben de ,

• @AsiL

Benim imzamı mı beğendin?

Tescillidir. 500 dolara anlaşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

@AsiL

Benim imzamı mı beğendin?

Tescillidir. 500 dolara anlaşalım

Playstation ustaları pes etmez;sadece mola alır...
    bu sözü beğendim. bazen trophy kasarken diyorum ya bırak artık yeter çok saçma bişey 2-3 gün bırakıyorum bu işi fakat unutamıyorum işte sonra tekrar devam ediyorum istemeden dinlenmiş oluyorum yani pes etmek yok asla,

ayrıca şimdi farkettim imzan kural dışı 8 satır olamaz imzan dikkat et şikayet etmesin biri,

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Arkadaşlar Sony 3.56 FW V2'yi yayınladı. 3.56'ya yeni güvenlik önlemleri eklenmiş. Update etmenizi öneririm. Görünen o ki PS3'te yeni oyunlar kopya oynanamayacak.

3.42 oyunlari kirilamiyor oynanamaz dendi sonuç ?
    3.45 Oyunlari Kırılamıyor oynanamaz dendi sonuç ?
    3.50 Oyunları kirilamiyor oynanamaz dendi sonuç ?

Simdi diyorsun ki 3.56 oyunları oynatılamayacak önlem alınmış. Tarih tekerrurden ibarettir.

Birakin Sony dusunsun bunlari size ne oluyor, oynadığınız oyundan zevk almaya bakın... Görende Sony nin ortağı zanneder sizi hani oyun satmayıp korsana düsünce maddi zarara uğrayacaksınız.

• 360 da çatır çatır kopya oynayıp, iş PS3 oldumu orjinalci kesilenlerde ilginç gerçekten.

Neyse,

Root key ortada. Adamlar multi cfw ye izin veren cfw üstünde çalışıyorlar. 3.56 için release etmemelerinin sebebi ise henüz bazı şeylerden emin olmamaları. Yoksa adamlar çıktığı gün hallettiler. Yakında dual boot lu cfw çıkar. Ister orjinal fw li, ister cfw li, ister linux lu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

360 da çatır çatır kopya oynayıp, iş PS3 oldumu orjinalci kesilenlerde ilginç gerçekten.

Neyse,

Root key ortada. Adamlar multi cfw ye izin veren cfw üstünde çalışıyorlar. 3.56 için release etmemelerinin sebebi ise henüz bazı şeylerden emin olmamaları. Yoksa adamlar çıktığı gün hallettiler. Yakında dual boot lu cfw çıkar. Ister orjinal fw li, ister cfw li, ister linux lu...

O zaman düşünmeden kırarım aleti. Orjinal oynarım ama o güzelim emuları kaçıramam. Sony değil fwciler kullanıyor aletin gücünü doğru düzgün.
  • Bir cevap yazmıştım ama değiştiriyorum. Aynı şeyleri tartışmaktan bıktık. Orijinal oyunculuğu destekleme nedenim önemli değil. Sony'nin kopyayı önlemesini diliyoruz. Nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 2 Şubat 2011; 11:29:28 >
  • Hele su KZ3 ciksinda ,Sonra yeni oyunlarin calisip calismadigini anlariz
    Kesinlikle calisacaktir diyorum ben , Bir yolunu bulurlar.Paramparca ettiler aleti zaten.
  • Orjinal kullanmayıda bir ürünün memlekette resmi satılması ve türkçe bir iki oyuna baglamakta minareye kılıf uydurmaktan başka birşey degil. Türkiyede satılmayınca kopya kullanmak demek ki yasal yada haklı bir gerekçe oluyor. Emek hırsızlığı olmuyor o zaman...

Mevlana nın güzel bir sözü vardır
    Ya oldugun gibi görün, ya göründüğün gibi ol...
  • zorunuza gitmesin.xboxta kopya oynayana birşey diyemem adamların türkiye de orjinal oyun bulması bile mesele.görende xbox Türkçe oyun çıkardı xbox satış noktalarından uygun fiyata satmaya başladı bizde çamur atıyoruz sanacak.bahane bulmakta üstünüze yok.yurtdışı ,spot ps3 oyunu oynamanında kopyadan farkı yok biliyoruz.heyecan yapmayın.bizim lafımız Türkçe oyun çıkıyor diye sony e ve onu destekleyenlere söylenen kötü sözler.xbox ne alaka konuyla.daha orijinal bahaneler bekliyoruzyeni elementimiz xbox.
    bir söz vardır dervişin fikri neyse zikride odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 2 Şubat 2011; 11:47:33 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.