Şimdi Ara

PS3'te Kopyanın Sonu mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
12.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla iş iyice kutuplaşmaya gereksiz yere orjinalci kopyacı polemikleri çıkmaya gitti. Memleket meselesi oldu ya. Umarım psn kalitesinin düşmemesi adına korsanın sonu olur. CFW ye homebrew için karşı değilim ama iş oyun kısmına geldi mi karşı çıkıyorum. Tamam single oynansın ama Sony nin basiretsizliği yüzünden şu anda online oynayan bir çok insan var. Dual boot cfw haberleri dolaşıyor öyle bir şey olursa harika olur. Kur linuxu pc ye gerek kalmasın, bir de homebrewler için cfw, oyun oynamak içinse ofw harika olur valla. Gelişmeleri bekliyorum. Tam köşe kapmaca oyununa döndü. En son hezimetten sonra Sony her seferinden kırılmayı daha da zorlaştırıyor. Resmi olarak ps3 ten desteğini çekene kadar zorlaştırmaya da devam edecek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

360 da çatır çatır kopya oynayıp, iş PS3 oldumu orjinalci kesilenlerde ilginç gerçekten.

Hocam öyle deme yanlışsın.

Ülkemize filmler ve Ms'in yazılım programları yıllardır Türkçe olarak sunuluyor ama onlarda korsan normaldir herhangi bir sakıncası yoktur çünkü sempati duyulan alan değil. Emek, hak, orijinal desteği platformlara yada ait olduğu türe göre değişebilir hocam öyle deme.

Ülkemizde yıllardır yabancı diziler resmi olarak dil desteğimizle satılır acaba bu dizileri kaç kişi "adamlar bizlere destek veriyor" diye gidip büyük mağazalardan almıştır cidden merak içersindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

zorunuza gitmesin.xboxta kopya oynayana birşey diyemem adamların türkiye de orjinal oyun bulması bile mesele.görende xbox Türkçe oyun çıkardı xbox satış noktalarından uygun fiyata satmaya başladı bizde çamur atıyoruz sanacak.bahane bulmakta üstünüze yok.yurtdışı ,spot ps3 oyunu oynamanında kopyadan farkı yok biliyoruz.heyecan yapmayın.bizim lafımız Türkçe oyun çıkıyor diye sony e ve onu destekleyenlere söylenen kötü sözler.xbox ne alaka konuyla.daha orijinal bahaneler bekliyoruzyeni elementimiz xbox.
    bir söz vardır dervişin fikri neyse zikride odur.

Hala inatla aynı şeyi yazıyorsun hocam.

Kimse Sony'yi destekleyenlere laf demiyor. Sony'yi desteklerken diğer kesime ucube diyen, bela okuyan, çapulcu diyenlere bizim tepkimiz ve benim kullandığım o yakıştırmalar. Birşeyi gördün inatla üstüne gidiyorsun ama olaya ortadan girdiğin için öncesini bilmiyorsun diyorum hala inatla aynı şeyi söylüyorsun.

Bu arada bir üründe orijinal almak için resmi olarak satılması mı lazım iyi o zaman işletim sistemi satılıyor, filmler satılıyor üstüne albümler satılıyor peki hepsini orijinal alıyor musun hepsine tam destek diyor musun ?

• Ya ben anlamiyorum şu işi. Sony o kadar zengin firma, neden şu ismi bilinen birkac hackera para verip kendi sirketinde kopyaya karsi calismasini istemiyor? Sonucta parayi verdikten sonra her turlu kabul ederler. Parasiz aleti kirabiliyorlarsa, para kazanip ustune sonynin destegi ile neler yapilabilir??
  • Bu konular hala tartışılıyor mu ya? Bırakın kim ne isterse onu yapsın. Orijinalcilerden korsancılara, korsancılardan orijinalcilere ne abi? Bekaret davasına çevirdiniz. Bir grup önemli diyor diğeri değil... Geçin bu işleri artık
  • Ben burada bunu tartışmak için başlık açmadım. Bir haberi paylaşmak için açtım. Sadece kopya önlenir umarım dedim, kopya kullananlara karşı bir ithamım olmadı. Polemik yaratmaya çalışıp huzursuzluk yapmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 2 Şubat 2011; 12:36:44 >
  • şimdide ms un yazılımları çıktı .başka var mı? benim derdim orjinal kopya olayı değil.sende bunu anlayamadın bir türlü.diyorumki bak yurtdışından alan , takas eden, spot alanında kopya oynayandan farkı yok.kopya oynasın, takas etsin ,spot alsın kendi bilir.bende takas yapıyorum bazen bende aslında kopyacıyım bir nevi.yahu bırakında Türkçe çıkan oyunları destekleyen sony ile paralel düşünen adamlara bari şu yakıştırmaları yapmayın.demedim diyorsun biat diyen el pençe divan diyen ben miydim hocam?birileri sana yakışıksız şeyler yazdı diye aynı şekilde sana yazmayanları dahi içine katarak tepki vermen doğru mu ?öncesi sonrası farketmez.yakıştırmalarınız yanlış.konuyu yazılımdan tutup xboxa getirmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightSLayer

Ya ben anlamiyorum şu işi. Sony o kadar zengin firma, neden şu ismi bilinen birkac hackera para verip kendi sirketinde kopyaya karsi calismasini istemiyor? Sonucta parayi verdikten sonra her turlu kabul ederler. Parasiz aleti kirabiliyorlarsa, para kazanip ustune sonynin destegi ile neler yapilabilir??

Bu dediğin bazen oluyor bazen olmuyor. Black Hat ve White Hat hacker'lık olayı vardır.

Black Hat gücün karanlık tarafıdır, White Hat Hacker ise gücün aydınlık tarafıdır.
  • Bosverin tartismayi arkadaslar,Yillardir tartisiliyor Bu konu.Simdiye kadarda hicbir sonuc alinamadi.
    KZ3 ciksin hele ,Insaallah Onuda halledecekler.
    Zaten 1-2 hafta daha DNS degistirip PSN e girisler olursa ,Bu is tamamdir.

DNS nin disinda KZ3'ün cikisina kadar Halladerler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightSLayer

Ya ben anlamiyorum şu işi. Sony o kadar zengin firma, neden şu ismi bilinen birkac hackera para verip kendi sirketinde kopyaya karsi calismasini istemiyor? Sonucta parayi verdikten sonra her turlu kabul ederler. Parasiz aleti kirabiliyorlarsa, para kazanip ustune sonynin destegi ile neler yapilabilir??

hacker kırdı diye daha güvenli bir sistem yaratbilir diye birşey yok.
  • Sony ile kral hacker lar bas edemez kardesım.adamın elinin altında sistem var bir uptade ile olayı bitirir gerekirse banı koyar sorun degil.

kopya oyun oynamak isteyen varsa mis gibi xbox var işte oynayın tepe tepe..
  • birilerinin Türkiye oyun piyasası adına orjinal ürün kullanımını savunması nedense bazı kesimlerin miğdesine kramplar sokuyor ki ne zaman böyle bir konu olsa hemen o konuyu darma duman ediyorlar. eğer sen bu oluşuma katılmıyorsan, böyle bir piyasanın varlığına inanmıyorsan keyfin bilir. yeter ki açılan her konuya gelipte limon sıkma. adamların gözünü ms bürümüş. sony le ilgili birşey duyunca kendi yararlarına bile olsa karşı çıkıyorlar. oyun kültürünün içinde olupta bu kadar sığ bir düşünceye sıkışmış bir oyuncu topluluğunun olması inanılır gibi değil. adamlar resmen gelişmekten korkuyor...
  • quote:

şimdide ms un yazılımları çıktı .başka var mı? benim derdim orjinal kopya olayı değil.sende bunu anlayamadın bir türlü.diyorumki bak yurtdışından alan , takas eden, spot alanında kopya oynayandan farkı yok.kopya oynasın, takas etsin ,spot alsın kendi bilir.bende takas yapıyorum bazen bende aslında kopyacıyım bir nevi.yahu bırakında Türkçe çıkan oyunları destekleyen sony ile paralel düşünen adamlara bari şu yakıştırmaları yapmayın.demedim diyorsun biat diyen el pençe divan diyen ben miydim hocam?birileri sana yakışıksız şeyler yazdı diye aynı şekilde sana yazmayanları dahi içine katarak tepki vermen doğru mu ?öncesi sonrası farketmez.yakıştırmalarınız yanlış.konuyu yazılımdan tutup xboxa getirmeye gerek yok.

Ben anlatamıyorum yada anlamak istemiyorsun benim o söylemlerin öncesinde işine gelmeyenlere ucube, çapulcu gibi benzetme yapanlara neden bunu anlamak istemiyorsun. Zamanında o kadar hakaret ettikleri dönemde niye çıkmadın bu dedikleriniz yanlış demedin birden tepki koyduğumuzda ortaya çıkıp "ayıp" diyorsun ama öncesine bakmıyorsun. Ben bu açıklamaya katılmıyorum dediğimde o kadar gelen lafa en sonunda yeter diyip bende öyle yazdım ama doğruya öncesinde duyduklarımız önemli değil sonuçta düşünce farklı dimi

Biat eden el pençe duran dediğim kesim her Sony açıklamasından sonra ağzına geleni yazan çizen kesime bak bakalım öncesine var mı öyle benzetmeler anlatamadık gitti.

Konu Xbox'a gelmesi ise orada kopya kullan ve normal olsun ama başka yerde ayıp olsun nasıl iş bu. Film ve yazılımlardada Türkçe desteği var onlarıda hep orijinal kullanalım ama yok dimi onlarda ayıptır gereksizdir.

• tamam ....haklısın....iyi günler....
  • multiboot cfw söylemiştim :)
    cfw hack olayı stabil hale geldimi ondan sonra eklenti şeklinde inşaatına devam edilir.
    burdaki çoğu arkadaş belkide ps3 ünde linux garantide belki de xp yada w7 kurup kullanabilecek asıl şov o dakka başlar çoğu kişi
    elindeki pc yi çıkartıp cross ps3 yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

şimdide ms un yazılımları çıktı .başka var mı? benim derdim orjinal kopya olayı değil.sende bunu anlayamadın bir türlü.diyorumki bak yurtdışından alan , takas eden, spot alanında kopya oynayandan farkı yok.kopya oynasın, takas etsin ,spot alsın kendi bilir.bende takas yapıyorum bazen bende aslında kopyacıyım bir nevi.yahu bırakında Türkçe çıkan oyunları destekleyen sony ile paralel düşünen adamlara bari şu yakıştırmaları yapmayın.demedim diyorsun biat diyen el pençe divan diyen ben miydim hocam?birileri sana yakışıksız şeyler yazdı diye aynı şekilde sana yazmayanları dahi içine katarak tepki vermen doğru mu ?öncesi sonrası farketmez.yakıştırmalarınız yanlış.konuyu yazılımdan tutup xboxa getirmeye gerek yok.

Ben anlatamıyorum yada anlamak istemiyorsun benim o söylemlerin öncesinde işine gelmeyenlere ucube, çapulcu gibi benzetme yapanlara neden bunu anlamak istemiyorsun. Zamanında o kadar hakaret ettikleri dönemde niye çıkmadın bu dedikleriniz yanlış demedin birden tepki koyduğumuzda ortaya çıkıp "ayıp" diyorsun ama öncesine bakmıyorsun. Ben bu açıklamaya katılmıyorum dediğimde o kadar gelen lafa en sonunda yeter diyip bende öyle yazdım ama doğruya öncesinde duyduklarımız önemli değil sonuçta düşünce farklı dimi

Biat eden el pençe duran dediğim kesim her Sony açıklamasından sonra ağzına geleni yazan çizen kesime bak bakalım öncesine var mı öyle benzetmeler anlatamadık gitti.

Konu Xbox'a gelmesi ise orada kopya kullan ve normal olsun ama başka yerde ayıp olsun nasıl iş bu. Film ve yazılımlardada Türkçe desteği var onlarıda hep orijinal kullanalım ama yok dimi onlarda ayıptır gereksizdir.

Nihayetinde çalışan bir PSN TR departmanımız var :) Hiç Microsof'tan seni "..... bey merhaba .........com adlı siteye bırakmış olduğunuz şikayet için arıyorum adım ....... nasıl yardımcı olabilirim"
    Diye arayan oldu mu ? Ben arandım şahsen ürünümle ilgili her türlü destek alıyorum şikayetimi birileri sallıyor. İlgide gösteriliyor iletişim de kurabiliyorum.Sesimi duyurabildiğim kişiler beni dikkate alıp elini taşın altına koyup Türkçe oyun çıkarttırıyor. Kısacası özenle yaklaşıyoruz Ps3'te kopya kullandırmamaya, bu ben kopya kullanmıyorum demek değil Pc de haşır neşirim Torrent ile ama Ps3'te hayır. Xbox ' ta da eliniz el verdiğince kullanın bu adamların bizim pazarımıza girmeye niyeti yok belli gitsinler Rusya'da pazar kursunlar korsan aleminin kralı ülkede aferin onlara. Az Sony i örnek alıp işler yapsın diyeceğim de yok yok MS herşeyi hak ediyor ama Sony haketmiyor. Burada ki amaç hem kafamız rahat Ps3 keyfi sürmek hemde ileride gelecek oyunlara balta vurulmaması ben açıkcası halen GOW 3 satışı ile yapılan çıkış ile bunun devamında birilerinin bizi sallamasının mutluluk verici olduğunu düşünüyorum. Umarım ps3 te kopya furyasına çok kayıp vermeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 2 Şubat 2011; 14:43:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan
    Kısacası özenle yaklaşıyoruz Ps3'te kopya kullandırmamaya, bu ben kopya kullanmıyorum demek değil Pc de haşır neşirim Torrent ile ama Ps3'te hayır. Xbox ' ta da eliniz el verdiğince kullanın bu adamların bizim pazarımıza girmeye niyeti yok belli gitsinler Rusya'da pazar kursunlar korsan aleminin kralı ülkede aferin onlara. Az Sony i örnek alıp işler yapsın diyeceğim de yok yok MS herşeyi hak ediyor ama Sony haketmiyor. Burada ki amaç hem kafamız rahat Ps3 keyfi sürmek hemde ileride gelecek oyunlara balta vurulmaması ben açıkcası halen GOW 3 satışı ile yapılan çıkış ile bunun devamında birilerinin bizi sallamasının mutluluk verici olduğunu düşünüyorum. Umarım ps3 te kopya furyasına çok kayıp vermeyiz.

İşte anlatmak istediğim buydu. Olay orjinali savunmak degil...

Bu mantıktakilere göre PS3 tede türkçe olmayan oyunları kopya oynayabilirsiniz, rahat olun. Emek hırsızlığı sadece türkçe oyunlarda oluyor.
    Hatta Sony nin rakibi olan diğer tü kaka markalarda ne yaparsanız yapın, bu kişiler son derece mutlu olacaklardır...Garip belki ama öyle

MS inde orjinal aldıgın ürünleri için çalışan departmanı var. Ararsın türkçe yardımcı olunur. Evine orjinal alırsın, türkçe kurarsın. Türkçe kitaplarını bulursun. İş oyunla bitmiyor. Oyun dediğin bu işlerin yüzbinde biri bile etmez şu ülkede..Amaç katkı, destekse fazla fazla bulursun. Peki veriyormusun bu emeklerin karşılığını ? Hayır..Korsan windowsunda torrentle indiriyorum diye rahat rahat yazıp, sonra "sony için orjinal alın destek olun, ms e lanet olsun" diye yazaibliyorsun..Çok garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 2 Şubat 2011; 15:05:15 >

• mesajım kimin zoruna gitti :)
    xbox ta korsanı destekleyip ps3 te orjinal nağraları atanlara cevap yazdık diye silinmiş :) şaka gibi...

sony para mı veriyor burdaki üyelere yöneticilere nedir, ps3 korsanı ile ilgili bişey ayzınca siliniyor, xbox la ilgili yazında yık yok. helal valla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Kimse Sony'yi destekleyenlere laf demiyor. Sony'yi desteklerken diğer kesime ucube diyen, bela okuyan, çapulcu diyenlere bizim tepkimiz ve benim kullandığım o yakıştırmalar. Birşeyi gördün inatla üstüne gidiyorsun ama olaya ortadan girdiğin için öncesini bilmiyorsun diyorum hala inatla aynı şeyi söylüyorsun.

Bu arada bir üründe orijinal almak için resmi olarak satılması mı lazım iyi o zaman işletim sistemi satılıyor, filmler satılıyor üstüne albümler satılıyor peki hepsini orijinal alıyor musun hepsine tam destek diyor musun ?

Abicim, yorumunda olaylara biraz düz mantıkla yaklaşmışsın, bu aralar senden beklenmeyecek yorumlar görüyorum. Bare sen şu MS'a tapan, oyunculukla alakası olmayan tiplere yılların oyuncusu olarak ayak uydurma gözünü seveyim. Piyasada doğru dürüst yorum yapan adam zaten az, birde xbot'lara ayak uyduracağım diye senide kaybetmeyelim. mıstıkv'nin her ne kadar hakkında söyledikleri tamamen yanlış olsada, belli ki seni bayağı bir çıldırtmış gibi görünüyor, tabii tebessüm olarak söylüyorum.

Şahsen uzun zamandır bu foruma takılıyorum, Sony'yi destekleyip diğer platformları destekleyen bilinçli insanlara o tip yakıştırmalar yapan hiç kimseyi görmedim. Kişisel tercih denilen ve her yerde geçerli olan bir kanun vardır, kimsenin kimseye ''sen şu konsolu tercih etmişsin, o zaman böylesin'' deme hakkı yoktur. Hee, yalnız işin birde platforma taparcasına hareket edip, gözü başka bir şey görmeyen insanların olduğu tarafı var. PS bölümünde konu konu dolaşıp, çirkeflik yapan insanlara bu yakıştırmaları zaman zaman çoğu kişi yapar, bende dahil. Çünkü bu şahısların yaptığı yorumlar, gösterdiği davranışlar, çıkardığı huzursuzluklar senin örneğinde bulunan yakıştırmalardan başka bir şey değildir, aksini bana söyleyebilir misin? Buna kişisel tercih meselesi asla denmemelildir, yanıldığınız nokta bu...

Yine kişisel tercih meselesi olan ''PS3'de kopya kullanımı'' konusunda da kimse kimseye karışamaz, sonuçta burası kimsenin babasının çiftliği değil. Lâkin, yine konu konu dolaşıp insanları kopya'ya teşvik eden, sürekli bu konuları gündeme getiren tiplere gelince konu orada duracaksınız bir zahmet! Bizim bu davranışları sergileyen insanlara itiraz ettiğimiz, bilinçli insanları yönlendirdiğimiz şeyi her zaman kötülük olarak değerlendiren tipler var bu forumda, bunun sebebide yaşanan gelişmeleri çekememezlikten kaynaklanan problemlerdir. Diyoruz ki, aynı şekilde Özgür Kirazcı'da diyor ''Bu ülkede oyun sektörünün gelişmesini istiyorsanız, Ülkeye destek sağlayan firmaların oyunlarını Türkçe-İngilizce dil fark etmez, orijinal olarak temin etmeye çalışın. Böylece şu ülkede doğru dürüst, kendi dilimize sahip ve bunları hak eden insanların oynayacağı oyunlar görelim, artık şu sektörde diğer ülkelerden geri kalmayalım.'' Böyle güzel bir gelişmeyi, maalesef bazı insanlar algılamakta problem çekiyor ve yapılan yorumları kötü niyetli olarak değerlendiriyor. Hatta savunulduğu zaman ''fanboy'' olarak sıfatlandıran tiplerde görebiliyoruz, şaka gibi değil mi?

İtirazı olan herkes oyun sektörü adına ülkemizde bir şeyler gelişsin diye çabalıyor, açılan kulubün sebebide orijinal desteği konusunda insanların ciddiyeti ve bunu simgelemesidir. Ne kadar güzel bir ortam oluştuğunu sanırım herkes net bir şekilde görmüştür. Bu ortama katılmak varken, dışarıdan provaskyon yapıp insanları teşvik eden zihniyetler işte senin örneğindeki yakıştırmaları hak eden, oyunculukla uzaktan yakından alakası olmayan insanlardır.

Gelelim asıl olaya. Ben bunu her yerde rahat rahat itiraf ediyorum, sizde her defasında söylettiriyorsunuz; ülkeye oyun konsolu açısından sıfır hizmet sağlayan bir firmanın ürünlerinden tut, o konsola girecek olan oyunu dahi orijinal olarak temin etmem, etmeyeceğim. Çünkü karşılığında bana sağlanan bir hizmet yok. Ama ben çıkıp konu, konu dolanarak insanları kopya'ya teşvik etmiyorum, şapkamı önüme alarak sessiz sedasız oyunuma bakıyorum. Bizi işin bu tarafı ilgilendiriyor, Windows taraflarını karıştırırsak olay çok farklı yönlere gider. Windows işini de bazıları gibi genele vurmamak lazım tabii, belki adam Macintosh kullanıyor nasıl tahmin edebiliyorsunuz? Forumda kimse padişah torunu değil elbette PS3'de orijinal kullanan adam, internetten mp3 indirip dinleyecek. Ama o adamın bilinçli bir şekilde destek adına PS3'de orijinal oyun kullanması bile bazı şeylerin açıklamasıdır, bilincinde orijinal kullanımının az çok bulunduğu gerçeğidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 2 Şubat 2011; 17:29:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan
    Kısacası özenle yaklaşıyoruz Ps3'te kopya kullandırmamaya, bu ben kopya kullanmıyorum demek değil Pc de haşır neşirim Torrent ile ama Ps3'te hayır. Xbox ' ta da eliniz el verdiğince kullanın bu adamların bizim pazarımıza girmeye niyeti yok belli gitsinler Rusya'da pazar kursunlar korsan aleminin kralı ülkede aferin onlara. Az Sony i örnek alıp işler yapsın diyeceğim de yok yok MS herşeyi hak ediyor ama Sony haketmiyor. Burada ki amaç hem kafamız rahat Ps3 keyfi sürmek hemde ileride gelecek oyunlara balta vurulmaması ben açıkcası halen GOW 3 satışı ile yapılan çıkış ile bunun devamında birilerinin bizi sallamasının mutluluk verici olduğunu düşünüyorum. Umarım ps3 te kopya furyasına çok kayıp vermeyiz.

İşte anlatmak istediğim buydu. Olay orjinali savunmak degil...

Bu mantıktakilere göre PS3 tede türkçe olmayan oyunları kopya oynayabilirsiniz, rahat olun. Emek hırsızlığı sadece türkçe oyunlarda oluyor.
    Hatta Sony nin rakibi olan diğer tü kaka markalarda ne yaparsanız yapın, bu kişiler son derece mutlu olacaklardır...Garip belki ama öyle

MS inde orjinal aldıgın ürünleri için çalışan departmanı var. Ararsın türkçe yardımcı olunur. Evine orjinal alırsın, türkçe kurarsın. Türkçe kitaplarını bulursun. İş oyunla bitmiyor. Oyun dediğin bu işlerin yüzbinde biri bile etmez şu ülkede..Amaç katkı, destekse fazla fazla bulursun. Peki veriyormusun bu emeklerin karşılığını ? Hayır..Korsan windowsunda torrentle indiriyorum diye rahat rahat yazıp, sonra "sony için orjinal alın destek olun, ms e lanet olsun" diye yazaibliyorsun..Çok garip

Microsoft'tan kim yardımcı olacakmış komik olma bu ülkede bizzat ben PSN Hizmetlerinden arıyorum ismim Serpil nasıl yardımcı olabilirim deniyor kendini kandırma ben bizzat destek oluyorum oyun alıp Sony'e olacağımda, Microsoft tan sana ancak mouse alırsan yardımcı olurlar Git sor bakalım Live da şu hatayı aldım diye Benim mantığım neye ters ne demeliyim doğduğum ilk günden beri korsan elime değmedi mi demeliyim yalan mı söylemeliyim ???? Sony bunu hakediyor son sözüm budur Mici de gelsin bir şeyler yapsın hakkını veririz ama gidip Rusya'da hizmet vermekle olmuyor bu işler. Bu ülkede Xbox kullanıcılarının %99 unun korsan olması buna en güzel cevaptır sonuç nedir Microsoft hakettiğini alıyor. Sony ise hakettiğini alıyor GT5 25000 satıyor GOW 3 30000 satıyor. Türkiye'de hangi Xbox oyunu 100 adet satmış merak ediyorum ?????????????

Buna da cevap ver ok

Bu arada kullandığım Windows korsan değil orj sürüm kullanıyorum. Sadece Torrent kullanıyorum dedim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 2 Şubat 2011; 16:52:38 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.