Şimdi Ara

PS3'te Kopyanın Sonu mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
12.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Forum kurallari geregi kaynak veremiyorum

@zippo09

Her yeni fw guncellemesi sonrasi 1 haftalik bir sure boyunca dns yontemiyle PSN'e girilebiliyor ama 7-10 gun sonrasinda bu yontem de calismiyor. Haftaya girmeyi deneyin, ne demek istedigimi anliyacaksiniz.

Hala DNS ile Internete girilebiliyor.

Son FW'yi güncellemeden internette dolaşabiliyor muyuz?
    PSN'de değil?
  • evet
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Bu saatten sonra Sony istediği güncellemeyi çıkarabilir, çıkardığı dakika tüm güncellemeler kırılmıştır ve böylede olacaktır.
    Kısaca söyleyecek olursak PlayStation 3 artık ele geçirilmiş bir alettir ve Sony'nin yapabileceği tek şey online oynamayı engelleme olacaktır.

İlerleyen zamanlarda online mevzusunu hackerler mi yoksa Sony mi kazanacak göreceğiz.
    Single takılmayı hackerlerin kazandığını söylememe gerek yok sanırım?
    Ethernet kablosunu çek bak keyfine bu kadar basit.

Her zaman her şekilde korsanı desteklemiş biri olarak PS3'ün kırılması tabi ki yine işime geldi.
    Ama bu orjinal kullanmayacağım anlamına gelmiyor.
    Sadece Sony'nin Türkçe çıkardığı oyunları orjinal alırım gerisini yine korsan kullanırım bu kadar basit.
    Diğer oyunlarda Türkçe destek olmadığına göre benimde orjinali desteklememe gerek yok.
    Elin gevurunu, bizimde soygun niteliğinde ücretlendirilen oyunlardan almaya hiç niyetim yok.

Türkiye'den orjinal almıyorum diyen, bana orjinal kullan, Türkiye'ye katkın olsun diyemez.
    Ayrıca Türkiye'ye desteğini resmi olarak veren Sony'ye teşekkür etmeden geçmeyeceğim.
    Başka kim bunu yapıyor ki?
    Xbox360 la Microsoft mu?
    Güldürmeyin beni...
    Türkiye'de oyunları bile bulunmayan, kırılmış xbox360'dan daha güzel ne olabilir ki...
    Sonuna kadar parçalayın makineyi düşünmeyin bile...Zevkinize bakın...

Son olarak "Sony zengin firma, hackerleri himayesine alsa da keyfine baksa ya" diyen arkadaşa hitaben;
    Bazı insanlar için önemli olan sadece zevktir.
    Sony'nin himayesine girseler bile bir şekilde rahat durmayıp geohot değilde hotgeo ismiyle yine yapacağını yapacaktır.O yapmazsa mutlaka başkası yapacaktır.

Unutmayalım ki rekabet kaliteyi beraberinde getirir.
    Hackerler ilerleyen zamanlarda PS3'ün gücünü tam anlamıyla kullanacaktır; Sony'nin yapmadığı şey...
    Orjinal alan buyursun yine orjinal oyun oynasın fakat gelecek olan onca yararlı fonksiyonları görmezden gelmemelidir.

çok güzel bir yazı olmuş sonuna kadar katılıyorum.bir de inşallah sony bu işe son verir tarzı yorum yapan kişilere sadece gülüyorum.size ne kardeşim isteyen korsan oynar isteyen orjinal oynar.sanki sony e ortaksınız,sanki ülkenizin firması.

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Bu saatten sonra Sony istediği güncellemeyi çıkarabilir, çıkardığı dakika tüm güncellemeler kırılmıştır ve böylede olacaktır.
    Kısaca söyleyecek olursak PlayStation 3 artık ele geçirilmiş bir alettir ve Sony'nin yapabileceği tek şey online oynamayı engelleme olacaktır.

İlerleyen zamanlarda online mevzusunu hackerler mi yoksa Sony mi kazanacak göreceğiz.
    Single takılmayı hackerlerin kazandığını söylememe gerek yok sanırım?
    Ethernet kablosunu çek bak keyfine bu kadar basit.

Her zaman her şekilde korsanı desteklemiş biri olarak PS3'ün kırılması tabi ki yine işime geldi.
    Ama bu orjinal kullanmayacağım anlamına gelmiyor.
    Sadece Sony'nin Türkçe çıkardığı oyunları orjinal alırım gerisini yine korsan kullanırım bu kadar basit.
    Diğer oyunlarda Türkçe destek olmadığına göre benimde orjinali desteklememe gerek yok.
    Elin gevurunu, bizimde soygun niteliğinde ücretlendirilen oyunlardan almaya hiç niyetim yok.

Türkiye'den orjinal almıyorum diyen, bana orjinal kullan, Türkiye'ye katkın olsun diyemez.
    Ayrıca Türkiye'ye desteğini resmi olarak veren Sony'ye teşekkür etmeden geçmeyeceğim.
    Başka kim bunu yapıyor ki?
    Xbox360 la Microsoft mu?
    Güldürmeyin beni...
    Türkiye'de oyunları bile bulunmayan, kırılmış xbox360'dan daha güzel ne olabilir ki...
    Sonuna kadar parçalayın makineyi düşünmeyin bile...Zevkinize bakın...

Son olarak "Sony zengin firma, hackerleri himayesine alsa da keyfine baksa ya" diyen arkadaşa hitaben;
    Bazı insanlar için önemli olan sadece zevktir.
    Sony'nin himayesine girseler bile bir şekilde rahat durmayıp geohot değilde hotgeo ismiyle yine yapacağını yapacaktır.O yapmazsa mutlaka başkası yapacaktır.

Unutmayalım ki rekabet kaliteyi beraberinde getirir.
    Hackerler ilerleyen zamanlarda PS3'ün gücünü tam anlamıyla kullanacaktır; Sony'nin yapmadığı şey...
    Orjinal alan buyursun yine orjinal oyun oynasın fakat gelecek olan onca yararlı fonksiyonları görmezden gelmesin.

+1

Orjinal alınıyorda nerden alınıyor? Ya spottan ya shoptodan ya da takasla alınıyor sanki Türkiye'ye bir getirisi oluyor.

• abi adamlar uğraşıyo didniyo oyun yapıyo 100 lira fazlamı geliyo ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: -xBurakx-
    abi adamlar uğraşıyo didniyo oyun yapıyo 100 lira fazlamı geliyo ya

Yaptıklarını haklı çıkarmaya çalışıyorlar dostum bosver takma sen onları.Ülkemizde yeni yeni birseyler oluşmaya başlamısken biz orjinal alalım destek olalım.
  • quote:

ama o yapanlar ayda 3000 euro kazanıyo burda ayda 1500 tl kazanan insana 100 çok geliyo . 1500 tl kazanan adam uğraşıp didinmiyo mu? hem de onlardan daha çok çalışıyo ama senin düşündüğün oyunu yapan zenginler tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

quote:

ama o yapanlar ayda 3000 euro kazanıyo burda ayda 1500 tl kazanan insana 100 çok geliyo . 1500 tl kazanan adam uğraşıp didinmiyo mu? hem de onlardan daha çok çalışıyo ama senin düşündüğün oyunu yapan zenginler tabii

Bu dediğinin hiçbir temeli yok paran yetmiyorsa almayacaksın.LCD tv ses sistemi yanınada ps3 çekiyor herkes is oyuna gelincemi para kalmıyor?Hem bende zengin bir adam değilim en fazla 2 ayda bir oyun alabiliyorum.Eğer zaten bir insanın böyle aletlere gücü yetmiyorsa başka eğlence araçları bulsun kendine.Tamam isteyen korsan kullansın isteyen istediği şeyi yapar buna kimse birsey diyemez ama minareye kılıf uydurmasın.Ben parasızimda o yüzden korsan kullanıyorum yoksa orjinal kullanırdim gibi laflar boş laflar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkcirak

quote:

quote:

Bu dediğinin hiçbir temeli yok paran yetmiyorsa almayacaksın.LCD tv ses sistemi yanınada ps3 çekiyor herkes is oyuna gelincemi para kalmıyor?Hem bende zengin bir adam değilim en fazla 2 ayda bir oyun alabiliyorum.Eğer zaten bir insanın böyle aletlere gücü yetmiyorsa başka eğlence araçları bulsun kendine.Tamam isteyen korsan kullansın isteyen istediği şeyi yapar buna kimse birsey diyemez ama minareye kılıf uydurmasın.Ben parasızimda o yüzden korsan kullanıyorum yoksa orjinal kullanırdim gibi laflar boş laflar.

20 saatlık oyun için çıktığında oyunlar çok pahalı o zaman fiyatları gözden geçirsinler

• Hala 3.56 kırılamadı bu arada. Acaba son mu gerçekten?
  • Bu arada dnsi yine devre dışı bıraktılar, psnye girmiyor şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

Bu arada dnsi yine devre dışı bıraktılar, psnye girmiyor şuan.

Demistim ben

DNS 3.55 ile 8 gun calismisti, 3.56 ve 3.56 v2 cikali toplam 13 gun gecmis yani DNS'in her yeni fw ile 1 haftalik calisma sureci oldugunu soyleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 8 Şubat 2011; 23:49:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

Bu arada dnsi yine devre dışı bıraktılar, psnye girmiyor şuan.

Demistim ben

DNS 3.55 ile 8 gun calismisti, 3.56 ve 3.56 v2 cikali toplam 13 gun gecmis yani DNS'in her yeni fw ile 1 haftalik calisma sureci oldugunu soyleyebiliriz.

Acaba yarın bir çare bulurlarmı acaba hackerler =) bir kaç güne linuxsu yayınlayacaklar. Bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYSON80

quote:

Orijinalden alıntı: cenkcirak

quote:

quote:

hadi be biri şu boşu kaldırsın

Terbiyesiz.Büyü adam ol adam gibi cevap vermeyi öğren sonra bana cevap yaz.

• Yaw elbette kirilacak bu merette. Lakin o zaman muhtemelen ps4 piyasada olacak. Zaten bu kadar uzun suredir adam gibi kirilmadiysa adamlar iyi dayanmis demektir. Demekki bu sefer muhendisler 1-0 galip.

Ayrica bu ulkede 170 tl bir oyuna bence
    fazla. Ama dediginiz gibi bunun arkasina siginip korsan mantigini desteklemek de ne kadar dogru?
    Benim cozumum takas ve oyunlari yeniyken almamak.
    Hatta 50 civari oyun takasladim, gayette keyif aldim
  • Sony tozuttu..

Şimdide Youtube dan bilgi istemiş. Geohot un “Jailbroken PS3 3.55 with Homebrew” Youtube videosunu izleyenlerin yorumcuların ip lerini istemiş..Komik

Istediği bilgiler

Acaba diyorum, şunu mu düşünüyor bu japonlar. "Bu videoyu izleyen herkes yapmıştır, bari o IP yi banlayayım, CFW li makinayı anlayamıyoruz madem"...Apple ve MS bu konuda nasil hareket etti ,sony nin biraz ders alip daha ciddi daha etik davranmasi lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Sony tozuttu..

Şimdide Youtube dan bilgi istemiş. Geohot un “Jailbroken PS3 3.55 with Homebrew” Youtube videosunu izleyenlerin yorumcuların ip lerini istemiş..Komik

Istediği bilgiler

Acaba diyorum, şunu mu düşünüyor bu japonlar. "Bu videoyu izleyen herkes yapmıştır, bari o IP yi banlayayım, CFW li makinayı anlayamıyoruz madem"...Apple ve MS bu konuda nasil hareket etti ,sony nin biraz ders alip daha ciddi daha etik davranmasi lazim.

Bu haber doğruysa yuh.

Yok artık gerçi istese ne olacak gidipte sen nasıl youtube'da o videoyu izlersin mi diyecek adam küfürü basar suratlarına. Bu kadar saçma birşey duymadım tamam korsanı engellesin ama insanların resmen özel yaşantısına müdahele edecek boyuta getirdiler işi. Bence çok yüksekten uçuyorlar kötü çakılacaklar.

• PS3'ün önü açılmıştır artık. Atı alan Üsküdar'ı geçti misali olmuştur. Sony'nin bu saatten sonra yapacağı tek şey ban olayıdır hiç boşuna güncelleme ile uğraşmasın, bizlere düşen burada ekmeği ekmekçiden alıp bir ekmek üste vermek olacaktır. Hiç kimse debelenmesin oyun alacak param yok falan filan diye, bu şekilde sadece kendini kandırır. Kopya oynamak bize hiçbirşey kazandırmaz. Kopya oyun bizi yüceltecekse, bırakın orjinal alıp yücelmeyelim. En azından doğru birşey yaptığımızın farkında oluruz böylece kimseye verilecek bir hesabımızda olmaz.
  • youtube vermez bilgileri. o istediği kadar istesin. şaka maka dh dan da ip leri ister bu gidişle sony.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.