Şimdi Ara

PS3 te neden bu kadar frame rate sorunu var ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: myze

ps3te, xbox 360'taki eDRAM olmadigi icindir.

en ayar ıkduğum olay multiplatform oyunlarda ps3te qaa[bildiğimiz blur efekti)xboxta 2x msaa kullanılması.ps3 exc oyunlarda bile aa sorunu var.
  • PC ye bakarsak ohoho her oyunda frame sorunu var. FPS sahneden sahneden çok değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

PC ye bakarsak ohoho her oyunda frame sorunu var. FPS sahneden sahneden çok değişiyor.

pcdeki frame sorunu ancak 50den 49 a ininceki hafif yavaşlamadır.fpsyi 30fpsye kitleyebilecek yöntemlerle hiçbir sorunsuz oynanabilir.yeni oyunların çğunda 30-45-60 a kitleme seçeneği bulunuyor.yeni nesilde 45fps olsa oyunlar ne güzel olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FX12

quote:

PC ye bakarsak ohoho her oyunda frame sorunu var. FPS sahneden sahneden çok değişiyor.

pcdeki frame sorunu ancak 50den 49 a ininceki hafif yavaşlamadır.fpsyi 30fpsye kitleyebilecek yöntemlerle hiçbir sorunsuz oynanabilir.yeni oyunların çğunda 30-45-60 a kitleme seçeneği bulunuyor.yeni nesilde 45fps olsa oyunlar ne güzel olur..

O dediğin olay beni çok uyuz ediyor işte. Kitleme işinede gelirsek alışıyorsun PC de 45-60FPS oynamaya 30FPS çok kötü geliyor sonra.
  • quote:

quote:

quote:

O dediğin olay beni çok uyuz ediyor işte. Kitleme işinede gelirsek alışıyorsun PC de 45-60FPS oynamaya 30FPS çok kötü geliyor sonra.

şuan ps3 ü açmak istemiyorum vallahi.zaten tatilden falan bütçede kalmadı ps3 e oyun almaya para yetiştirmeye.oyunları pcde oynuyorum hiçbir oyun kasmıyor zaten optimize özürlü oyunlarda 45-60 a kitliyorum fpsyi vallahi akıyor oyunlar konsoldan soğudum ne heycanla almıştım ps3 ü .bu sefer acele etmeyeceğim konsolu almak için ps4 çıksın xbox one çıksın,oyunları çıksın bi bakıcam ona göre tarafımı seçicem.çünkü yeni nesil geldiğinde pcye oyun çıkmaycak denebilir.bu neslin sonuna doğru pcye dolu dolu oyunlar çıkmaya başladı 2007 2008 2009 da pcye çok az oyun çıkmıştı,çıkanlarda konsollardan 2-3 ay sonra çıkmıştı önce konsollarda satılsın diye.bu nesilde öyle olacak büyük ihtimalle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

şuan ps3 ü açmak istemiyorum vallahi.zaten tatilden falan bütçede kalmadı ps3 e oyun almaya para yetiştirmeye.oyunları pcde oynuyorum hiçbir oyun kasmıyor zaten optimize özürlü oyunlarda 45-60 a kitliyorum fpsyi vallahi akıyor oyunlar konsoldan soğudum ne heycanla almıştım ps3 ü .bu sefer acele etmeyeceğim konsolu almak için ps4 çıksın xbox one çıksın,oyunları çıksın bi bakıcam ona göre tarafımı seçicem.çünkü yeni nesil geldiğinde pcye oyun çıkmaycak denebilir.bu neslin sonuna doğru pcye dolu dolu oyunlar çıkmaya başladı 2007 2008 2009 da pcye çok az oyun çıkmıştı,çıkanlarda konsollardan 2-3 ay sonra çıkmıştı önce konsollarda satılsın diye.bu nesilde öyle olacak büyük ihtimalle.

Şuanda tam PC zamanı zaten. Konsolda multiplayer ve exc dışında oyun oynanmaz bence. PC de optimizasyon özürlü oyunlar olmasa akıcılık ve grafik olarka şahane gerçekten.

Yeni nesil konsollar çıkınca yetim olur yine PC.

Benim PC 2 sene daha götürür zaten. Yanına PS4 çekerim mis gibi olur.

• max payne 3 nasıl baya bir kötüydü bende bir kaç sahne hariç framerate sorunu olmadı onlarda her oyunda var hemen hemen onları takıcaksanız kafaya multi platform oyun oynanmaz.Bir de GTA4 gerçekten ps3 için istisnadır kötü olması açısından zaten oyun çıkalı baya bir oldu GTA 4 e bakılacak zaman değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arrd -- 27 Haziran 2013; 19:49:24 >
  • Oyun zevk işidir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumongyesoya

Oyun zevk işidir ...

Kardeşim her şeye zevk işidir yazmasan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

quote:

Orijinalden alıntı: jumongyesoya

Oyun zevk işidir ...

Kardeşim her şeye zevk işidir yazmasan.

tamam hocam Oyun ilgi işidir ...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.