Şimdi Ara

PS3 te neden bu kadar frame rate sorunu var ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayonetta Ps3 e çıkan en dandik portlardan biri, GTA4 le kapışır o derece..
  • Doğal.

İlk başlarda da bazı oyunlarda bu sorun vardı fakat optimizasyon yüzündendi. Ama artık makina miladını doldurdu. Teşekkür etmek lazım 7 sene için PS3e.

PS4 bile 2020 yılında öyle olacak sonuçta. Kaçınılmaz.

Fallout serisi mesela feci kötüydü PS3de. PC de oynayınca oh be demiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd_

Bayonetta Ps3 e çıkan en dandik portlardan biri, GTA4 le kapışır o derece..

Sacred 2'de çok kötüydü..Oyun zırt pırt takılıyordu ve donuyordu..Bitirene kadar 6-7 kez kitlendi makina ,toplasan diğer oyunlarda o kadar kitlenmemiştir benim ps3'üm yani..
  • playstation 3'te frame rate sorunu yok

başlık yanlış

firmalar neden playstation 3'e oyun yaparken frame rate sorununu göz ardı ediyorlar?

olarak açacaktın
  • Oyunalar xboxdan port edildiği için.
    Bak bakalım exc oyunlarda öyle problemler var mı?
  • Sadece cell tek başında 1080p 60 fps oyun oynatacak kapasiteye sahip, yeterki yapımcılar kullansın.
  • ben en çok gtada fark ettim frame sorununu.birderage motoru kullanıyordu zaten o motor 35 fps verdiğinde bile ağır kalıyor.pcde oynayanlar anlar demek istediğimi.o rage motorunu akıcı olarak kullanmak için 60fps oynatabilecek konsol lazım.bayonetta konusunda hala şoktayım 30fps fark var resmen.birde çok aksiyonlu bir oyun göze bayağı bir batıyor olmalı.size önerim 4 çekirdek bi işlemciniz orta seviyede bi ekran kartınız varsa ds3 ünüzü pcde kullanmanın bir yolunu bulun10 lirayada bi bluetooth dongle alın pcnzi bağlayın tvye inanın ps3ten daha çok zevk alacaksınız.multiplatform oyunlarda hiç hoşuma gitmedi ps3 ama gow-infamous-killzone serileri bile yeterli bi insanın ps3 alması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Sadece cell tek başında 1080p 60 fps oyun oynatacak kapasiteye sahip, yeterki yapımcılar kullansın.

abartma istersen 1080p 60fps bu konsollarda imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

quote:

Sadece cell tek başında 1080p 60 fps oyun oynatacak kapasiteye sahip, yeterki yapımcılar kullansın.

abartma istersen 1080p 60fps bu konsollarda imkansız

6800gt çakması bi işlemciyle 720p 60fps bile imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: FX12

Arkadaşlar yeni ps3 kulalnıcısıyım pcde de oyun oynuyorum.assassins creed 3 ü mediamarkt açılısından 49tl ye kaptım.oynmaya başladım ama oyunda aşırı frame sorunları var.tırmanırken falan bildiğimiz kare atlıyor nasıl diyim ıkına ıkına çalışıyor sanki.youtubede frame rate karşılaştırmasında da yer yer 17 ye falan düşüyor fps.oynayasım gelmiyor oyunu rdr de de vardı böyle sorunlar ama bu kadar göze batmıyordu bu oyunla beraber artık bu nesil konsolların yetersiz kaldığını anladım.ps3 alacak zamanı bulduk he aldım 1 ay sonra ps4 duyruldu harbiden bahtsız adamım şimdi pcye bluetooth adaptör alıp ds3 ü pcde kullanarak oynuyorum multiplatform oyunları.pcyi tvye bğalayınca inanın ps3 ü hiç aratmıyor frame sorunlarıda olmuyor en azından.ama exc oyunlarda el mahkum alıyoruz.ama eğer maddi durumunuz her oyunu ps3te oynamaya yetmiyorsa ds 3 üpcde kullanmanın yolunu bulun,5tlye bir bluetooth adapter alın pcnizi tvyebağlayın ve multiplatform oyunları orada oynayın derim.şimdi ben bunları neden yazdım bilmiyorum gerçekten çok uykum var.necati şaşmazın sözleriyle bu yazıyı bitirmek istiyorum arkadaşlar.

Şimdi ben buraya neden çıktım?

Niçin çıktım? nasıl çıktım?

Bunu izaha gerek yok.

Gördünüz, yürüdüm çıktım.

Ama çıkmamışta olabilirim...

Çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır

Şimdi buraya çıktıkta sonradan çıkmadık mı dedik?

Bunlar bir takım uydurma laflardır...

NECATİ ŞAŞMAZ.

Cidden o kadar kötü mü? Konsol alma fikri var aklımda şu AC3'ü PC'de oynayamadığıma üzülüyorum.PS3 alırsam ve kastığını görürsem saçımı başımı yolarım ben.

• Takmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • max payne 3 te bi hayli kötüydü ps3 te. kısacası rockstar ın bütün oyunları ps3 e rezil bir şekilde optime ediliyor.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

7 yıllık bir makinadan söz ediyoruz.

Gereksiz bir başlık

• Benim fps düşüşü last of us da yağmurlu havadayken düşüyor onun dışında rdr de bir köye girdiğimde 1-2 saniye düşüyor fakat göze batmıyor olur böyle şeyler 7 yıllık makine artık yaşlandı
  • Şuan hot pursuit oynuyorum gece yağışlı yarışlarda bariz fps düşüşü var rahatsız ediyor.
  • PS3 hevesle aldım, gta 4 taktım oynamaya başladım, makineyi geri götürcektim, bozuk sandım Arabayla hız yapıyorum herhalde fps 18 oluyor Online oynuyorum zaten yarışda hız yapılır resmen gözle görülüyor fps düşüşü oluyor. Cod online unchertad ta gibi oyunlarda sorun ufak tefek takılmalar oluyor sadece o kadar. Ama herşey biir yana GTA 4 ten ps3 te soğudum
  • Alacaktım vazgeçtim suan

• O arkadaşın PS3 ile kan davası var. Arada sırada gelip ps3ün ya da Uncharted'ın ne kadar güzel(!) olduğunu söylüyor.

Bu arada arkadaşlara katılıyorum. Oyunların ps3de daha kötü olması yapımcıların sorunu. Mesela son çıkan Bioshock:Infinite, Tomb Raider, DmC oyunları xbox versiyonundan genel olarak daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Last of Us da bariz frame düşmeleri var. Açık alanlarda özellikle takırdayan veya koşucular varsa hedef alıp ateş etmeye çalışırken çok belli oluyor frame düşmeleri. Last of Us kusursuz değil, sıkıntılı noktalarından biri de frame düşüşleri.

Ha konuyu açan arkadaşa söyleyim. Bugüne kadar ps3 de çok düzgün ve dikkatimi çeken 3-4 oyun çıktı optimizasyon açısından. Hepsi de EA oyunları ilginçtir ki

1- Dante's Inferno (Hem PS3 de hem XBOX da bire bir aynı 60 FPS ve yağ gibi akıyor)

2- Dead Space serisi (1-2-3 , 3 oyun da 2 konsol için birebir aynı, grafikleri ve frame oranlarının kusursuzluğu açısından)

Not: Yukarıda biohard 35 in verdiği 2 örnek var. Bayonetta PS3 de tam bir facia frame açısından. Keza XBOX da da Castlevania: Lords of Shadow berbat frame açısından.

PS3 de frame oranları sıkıntı olan Rockstar oyunları da var. GTA 4 ve Red Dead Redemption da PS3 de çok kötü. XBOX da RDR çok daha iyi. Gerçi GTA 4 xbox da da kötü ama PS3 kadar sırıtmıyor.

Sonuç: Olay tamamen yapımcıda bitiyor.

hocam psn de dantes inferno neden yok biliyor musun? adamlar sadece psp icin olan versiyonu koymus

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.