Şimdi Ara

PS3 Teknik bilgiler klavuzu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PlaystationTurk ekibi olarak, bu güne kadar yazdığımız bütün teknik yazılarımızı bir dergi içerisinde derleyip sizlere sunma kararı aldık. Dergi içerisinde Playstation 3 için önemli teknik konuların detaylı açıklamalarını bulaşabilirsiniz. 8 konunun 19 sayfada yer aldığı PS3 Teknik bilgiler kılavuzu Buradan indirebilirsiniz...

İçerik konuları;
    1. Av kablosu ile ses sistemine bağlantı
    2. Daha hızlı PS3
    3. PS3'e arka plan resmi koyma
    4. PS3 için LCD Monitör alma kılavuzu
    5. PS3'ü PC ile update etme
    6. Siyah-Beyaz görüntü sorununu giderme
    7. Yellow Dog Linux ve kurulumu
    8. PS3'te klavye, fare, kart okuyucu ve webcam testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhanmizrak -- 29 Aralık 2007; 22:49:53 >

• link calismiyor ki
  • Link sağlam.
  • okudum gayet yararlı
  • Çok yararlı bir paylaşım sağol..
  • Elinize sağlık çok güzel olmuş.
  • Kim hazırlamışsa gerçekten iyi.Emeğinize elinize sağlık canı gönülden repledim valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • guzel olmus tesekkurler
  • süper bi çalışma olmuş teşekkürler dostum..
  • eline sağlık emek vermişsin ama HDCP' ne demek olduğunu yanlış açıklamışsın. HDCP "high bandwith copy protection" demektir. yani yüksek çözünürlük kopya koruma adı verilen tamamen kopyalanmaya karşı geliştirilen bir sistemdir.
  • yellow dog hakkında yazılanlar çok negatif bir havayla anlatılıyor. tamam çok mütevazi davranmış bu konuyla ilgili yorum yapamam demiş ama o kadar kötü ve yabancı bir şey gibi aksettiriyor ki bu linuxu, linux konusunda son kullanıcı olmamama rağmen ben bile soğuyacaktım.... onun haricinde güzel bir fikir dergi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.