Şimdi Ara

PS3 Trophy Sync Error 80022D11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar.Yha çok ilginç bir sorun var.Playstation Forum'larındada baktım ama net bir çözüm verilmemiş çoğu kişi bu problemi yaşıyor.Trophy bölümüne girerken "Performing Sync Operation" çıkıyor.%28 olunca "Syncing Failed (80022D11)" gibisinden birşey çıkıyor.Sync yapamıyorum.Ayrıca aynı sorunu kendi profilime bakarken ve Account Managment'a girerken alıyorum.Çözüm bilen arkadaşlar var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: MrJoqer

İyi akşamlar.Yha çok ilginç bir sorun var.Playstation Forum'larındada baktım ama net bir çözüm verilmemiş çoğu kişi bu problemi yaşıyor.Trophy bölümüne girerken "Performing Sync Operation" çıkıyor.%28 olunca "Syncing Failed (80022D11)" gibisinden birşey çıkıyor.Sync yapamıyorum.Ayrıca aynı sorunu kendi profilime bakarken ve Account Managment'a girerken alıyorum.Çözüm bilen arkadaşlar var mı

ps network ya da suan kı mevcut ınternet baglantımızla alakalı bı sorundan kaynaklanıyordur
    Ben de dun bakıcaktım bakamadım arkasından psn den de koptum ve bı daha da gıremedım mesela
    Sonra ne zaman duzeldı bılmıyorum bakmadım tekrardan

Suan bende ınternet te cok yavas mesela, muhtemelen psn de de sorun cıkar bu baglantıyla gırsem

• İnternetle ilgili değil kuzenimdede aynı sorun var
  • bendede aynı sorun war . en az bi haftadır böyle bende ama neden bilmiyorum :S
  • Çok nadir olasada böyle bir hata çıkıyor, o anki PSN serverlarındaki yoğunluk olabilir. 1-2 kere ardarda denediğimde sync tamamlanıyor.
  • benımde bayadır bır sync sorunum var,us accountla denıyorum oluyor uk account olmuyor
  • Benim bugün düzeldi 3.10'u yaptıktan sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    raw read error rate sorunu.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede oluyordu düne kadar artık olmuyor şöyle yaptım düzeldi sizdede düzelebilir:
    modem ayarlarında :
    - Universal Plug vePlay(UPnP) Özelliğini etkinleştir
    - Kullanιcιlarιn UPnP üzerinden yapιlandιrma değişikliği
    - UpnP’nin Güvenlik duvarιnι aşmasιna izin ver

bu üçününde yanına tik koydum (modemim zyxel) nat type 3 iken 2 oldu daha önce oynayamadığım online oyunlarıda artık oynayabiliyorum + trophy ye girerken artık hata almıyorum
  • Upnp etkinlestirince modern warfare 2 calismiyor bende, ayrica upnp'nin her iki durumunda da trophy sorunu duzelmiyor ya...:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.