Şimdi Ara

ps3 türkiyede satılmayacak:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsolun bunca alıcısı varken gelmemesi imkansız
  • tr de ps 1-2 nin nasıl satıldığını japonda biliyor. o yüzden yalan haber
  • quote:

Orjinalden alıntı: RespectCourage

sony'e mail atmıştım,arkadaşından daha fazla bilgililerdir sanırım

Değerli Sony Dostu,

Mesajınız ve Sony ürünlerine gösterdiğiniz ilgi için teşekkur ederiz.

PS3 Tüm Avrupa ile birlikte 2007 bahar ayında piyasaya çıkacaktır. Henuz kesin bir tarih ve fiyat açıklanmamıştır.

Bilginize sunar, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,

Sony Eurasia Pazarlama AS
    Müşteri Bilgi Merkezi

Tel:216-5319850
    Faks:216-4740963

işte resmi ağızdan açıklama.sony birçok kez dile getirdi bunu.sana ps3 ün türkiye de satılmayacağını söyleyen arkadaşının ismi ken kutaragi ise o zaman doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 24 Kasım 2006; 20:22:51 >

• arkadaşlar bu saçma bir söylentiden ibaret ben sony türkiyeye email atmıştım geçte olsa cevabı geldi kesinlikle 2007 baharında çıkıyor
    sony türkiyeden gelen mesaj

Deðerli Sony Dostu,
    Mesajýnýz ve Sony ürünlerine gösterdiðiniz ilgi için teþekkur ederiz.

Henuz urunun satislari baslamadi fiyat bilgisi veremiyoruz.Baharda satisina baslanilacak.

Bilginize sunar, esenlikler dileriz.
    Saygýlarýmýzla,
    Sony Eurasia Pazarlama AS
    Müþteri Bilgi Merkezi
    Tel:216-5319850
    Faks:216-4740963

-----Original Message-----

Subject: ps3

merhabalar herkesin merak ettiði PS3 türkiye satýþ fiyatý ne olacak bizleri
    bu merakdan kurtarýrsanýz sevinirim saygýlarýmla sedat ýþýk

The information contained in this message or any of its attachments may be confidential and is intended for the exclusive use of the addressee(s). Any disclosure, reproduction, distribution or other dissemination or use of this communication is strictly prohibited without the express permission of the sender. The views expressed in this email are those of the individual and not necessarily those of Sony or Sony affiliated companies. Sony email is for business use only.

This email and any response may be monitored by Sony to be in compliance with Sony's global policies and standards

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cineos -- 24 Kasım 2006; 20:01:51 >

• yaw saçma sapan konular bunlar...
    Sony resmi yerden ürünün avrupayla aynı anta ülekemize geleceğini söyledi zaten, daha fazla laçmalanmasın bu konu hakkında...
  • Yaf arkadaşın yemiş seni afietle... Olurmu öyle şey resmi olarak gelecek. Ayrıca Türkiye'de korswan fazla diyenler baksınlar avrupada en iyi code kırıcılar ve bol korsan oyuncu akdeniz ülkelerinden çok HOLLANDADA vardır(Dutchlar,Vikingler de denebilir)!!!
  • Ülkemizde bircok Avrupa ülkesinden daha fazla Ps 2 konsolu satılıyor.Ülkemiz Ps konsolunun en cok satıldıgı Avrupa ülkelerinden biri Sony bunu hayatta görmezden gelmez hatta yukarda arkadasımda belirtmis Sony ozellikle Ps konsollarında ülkemizi cok onemli bir pazar olarak goruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 24 Kasım 2006; 20:06:23 >
  • Küllü yalan
  • biz getirtiriz merak etme
  • Merak ediyorum Sony nasıl zarar ediyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Merak ediyorum Sony nasıl zarar ediyor?

evet yahu sanki (olsa bile) sony sadece konsol üretiyor.
  • arkadasim turkiyedeki oyun ve playstation satis grafigi yuksek sen biraz husnu kuruntu etmissin cikar cikar meraklanma
  • bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkarmaya çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

arkadaşın seni kandırmış

hangi firma bu devirde zararına satış yapıyor

Microsoft
  • sony zarar etmiyor ps3 ün ar-ge sine çok para harcadılar ama maliyetinden daha ucuza satış yapmıolar seri üretimde kaptıyolar yani açığı

ayrıca ps3ün bluray disklerin kopyalarını okuyup okuyamadğını da tam bilmiyoruz internet sitelerinden birine gelen ps3teki oyunlar bizim cd writerdan çıkarttığımız gibiydi üstüne kalemle hangi oyun olduğu yazılmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mad_Prince

quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

arkadaşın seni kandırmış

hangi firma bu devirde zararına satış yapıyor

Microsoft

seni kandırmışlar amazonda o fiyata microsoft vermiyor konsolu site veriyor o fiyata kapişh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 24 Kasım 2006; 23:41:48 >
  • tr'ye hangi konsol çıkmışta gelmemiş
  • Xbox gelmedi, xbox360 gelmedi. Hay allah iyiliklerini versin o microsoftun.
  • o bakımdan demedim kardeş yani öle böle de olsa giriyor tr ye onu demek istedim
  • türkiyeye gelmezse zor la getittrilir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.