Şimdi Ara

ps3 türkiyede satılmayacak:( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok saçma bi haber sanki ps3 kopya sistemini kırmışlarda ps3 gelmeyecekmş hem kırsalar biler bulu-ray formatındaki oyunu nasıl internetten çekmeyi düşünüyorsunuz
  • Maliyetinin altında satış politikasını sony ps2 içinde uygulamıştı,ama bu TR ye girmemesine neden olmadı,ps3 içinde aynı şey geçerli,2-3 yıl gibi bir zaman zarfında zarar etmeyi göze almış şirket,toplam da söylenen zarar 870 milyon dolar gibi bir rakamlara ulaşıyor,ama bunu ilerleyen süre içerisinde ps2 de olduğu gibi kara geçirteceklerdir sanırım.Ps3 ün üretim maliyeti sanırım 800$ gibiydi.
  • haaaayyydaaaaaa....bi de bana paronayak derler...

uydurmayın artık...yetti bu fake haberler...
  • Yakarım bu gezegeni , Y A K A R R R I M.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çantaci

Yakarım bu gezegeni , Y A K A R R R I M.

Aman arkadaşım daha ihtiyacımız var bu gezegene
  • Yakmana gerek yok arkadasım Sony Ps3 ülkemize resmi olarak gelicek ve raflarda yerini alıcak sonrada evlerimizdeki yerini alıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: çantaci

Yakarım bu gezegeni , Y A K A R R R I M.

• çıkar çıkar yada alıcak olanlar xbox 360 gibi yurtdışından alır bunu kimse önleyemez
  • Klasik "bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış" durumu

Ben anlamıyorum bu insanları...

Microsoft açıklama yapıyor ve Türkiye'de X360 satmayacağım diyor (yıllardır yaptığı gibi), bunun üzerine yorum yapılıyor "satacakmış" deniyor;

Sony açıklama yapıyor ve Türkiye'de PS3 satacağım diyor (yıllardır yaptığı gibi), bunun üzerine "satmayacakmış" deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 27 Kasım 2006; 17:40:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: resqect

quote:

Orjinalden alıntı: Mad_Prince

quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

arkadaşın seni kandırmış

hangi firma bu devirde zararına satış yapıyor

Microsoft

seni kandırmışlar amazonda o fiyata microsoft vermiyor konsolu site veriyor o fiyata kapişh...

olayin onla alakasi yok microsoft sattigi her konsoldan zarar edior bunu oyunlarla desteklemeye calisior bu ms in stratejisi bole dusunursen bu devirde zarar eden firma ms

• quote:

Orjinalden alıntı: Birçok Kişi
    olayin onla alakasi yok microsoft sattigi her konsoldan zarar edior

Azıcık işletme bilgisi olan bu tür varsayımlara itibar etmez.

Microsoft'un, Sony'nin bir konsolun maliyetini forumlarda okuyarak öğrenemezsiniz.

Zaten o hesaplar öyle kolay yapılamaz. En basit anlatımıyla, sabit ve değişken giderler vardır; parça başına sabit maliyetin hesaplanması bile tahmin edemeyeceğiniz kadar hesap gerektirir. Değişken giderlerden bahsetmiyorum bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 27 Kasım 2006; 19:17:41 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.