Şimdi Ara

ps3 türkiyede satılmayacak:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu habere inanmıycaksınız ama banada bi arkadas dedi. sony bi ps3 u 750$ maal edip 650$'a sattığı için
    doğal olarak zarar ediyo.doğal olarak bu zararıda oyun satışlarından karşılamayı düşünüyomuş.
    eee malumunuz türkiyede pek orjinal oyun satılmadığı için sony ps3'ü türkiye pazarına sokmamayı düşünmüş.

not:şimdi herkez ''YA OLURMU OYLE ŞEY SEN YANLIŞ BİLGİ ALMIŞSIN'' diycek ama bana son derece
    mantıklı geldi. artık zaman gösterir. ben derimki inşallah gelir..

• Al sana birtane daha buyrun burdan yakın
  • Gelecek merak etme sallamış arkadaşın.Hatta geldi bile platinde var
  • hocam sen platinden alırsın 1000 euro'ya ve stoklarda 1,2 tane var. ben seri satışlardan bahsediyorum
    hani nasıl japonyada oldu. işte o. yoksa bende ps3 siparişi vermesini bilirim yurtdışından. platinde var diyosun. ee peki sony yetkili satıcılarında varmı? bana bunun cevabını ver o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: bir-sıfır

hocam sen platinden alırsın 1000 euro'ya ve stoklarda 1,2 tane var. ben seri satışlardan bahsediyorum
    hani nasıl japonyada oldu. işte o. yoksa bende ps3 siparişi vermesini bilirim yurtdışından. platinde var diyosun. ee peki sony yetkili satıcılarında varmı? bana bunun cevabını ver o zaman
    sony satıcılarında da olacak hele bir resmi olarak çıksın konsol..
  • ii bekleyelim bari çıkmasını. illaki bi gun çıkar. yeterki türkiyeye girsin.
  • quote:

ii bekleyelim bari çıkmasını. illaki bi gun çıkar. yeterki türkiyeye girsin.
    arkadaşın seni kandırmış

hangi firma bu devirde zararına satış yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: profuzman

arkadaşın seni kandırmış

hangi firma bu devirde zararına satış yapıyor

Alıntıları Göster
    arkadaşın nereden duymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokiee

arkadaşın nereden duymuş

Alıntıları Göster
    arkadaslar siz bu kopya oyunun sadece turkiyede falan oldugunumu duşunuyosunuz anlamıyorum yaa tamam turkiyede yaygın ama bu olay butun dunyada var bole bi olay o yuzden bu hbr bayaga bi sallama bi hbr arkadasın seni sinirlendirmek istemiş galiba:)
  • ya zararına satış diilki bu. zararı oyunlardan kapatıyo işte. sonuçta biraz kar ettikten sonra türkiyeye girer illaki (bence). onemli olan ne kadar erken gireceği diimi
  • quote:

arkadaşın nereden duymuş

Alıntıları Göster
    beyler bole bisi yok + ign de felem biyerde yaziyodu turkiyedeki ps2 satislarindan dolayi (bircok avrupa ulkesinden daha cok ) ps3 tr ye avrupayla ayni anda gelcek hatta daha tr ye daha cok onem vericeklermis ....

• quote:

ya zararına satış diilki bu. zararı oyunlardan kapatıyo işte. sonuçta biraz kar ettikten sonra türkiyeye girer illaki (bence). onemli olan ne kadar erken gireceği diimi
    erkeni geçi yok avrupa çıkışı Mart 2007 işte..
  • quote:

arkadaşın nereden duymuş

Alıntıları Göster
    Bir-sıfır Sony zaten Avrupaya Mart ayında gelicegini cok once acıkladı ve bunu herkes biliyor.Ülkemiz hangi pazar Avrupa pazarı dimi e o zaman ülkemizde hangi ayda cıkacak Ps3 Mart ayı bu kadar basit bir denklem yani suanda ülkemizde resmi olarak bulunmaması gayet dogal komplo teorilerine gerek yok.

Sony ülkemize resmi olarak girecektir.Ülkemiz Ps konsolu olarak cok büyük bir pazar Sony bunu gormezden gelmez.

• ii ne güzel işte babama pc yerine ps3 aldırırm ne zamanlama ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Rahip

Bir-sıfır Sony zaten Avrupaya Mart ayında gelicegini cok once acıkladı ve bunu herkes biliyor.Ülkemiz hangi pazar Avrupa pazarı dimi e o zaman ülkemizde hangi ayda cıkacak Ps3 Mart ayı bu kadar basit bir denklem yani suanda ülkemizde resmi olarak bulunmaması gayet dogal komplo teorilerine gerek yok.

Sony ülkemize resmi olarak girecektir.Ülkemiz Ps konsolu olarak cok büyük bir pazar Sony bunu gormezden gelmez.

Alıntıları Göster
    ulkemizde ps2 hala peynir ekmek gibi satılıyor bole bi hata yapmaz sony

ve bi arkadas mail gondermiş galiba sonye ve hemen cvp gelmiş sizle paylaşıyım yine var bu forumda ama gormeyeneler gorsun

Değerli Sony Dostu,

Mesajınız ve Sony ürünlerine gösterdiğiniz ilgi için teşekkur ederiz.

PS3 Tüm Avrupa ile birlikte 2007 bahar ayında piyasaya çıkacaktır. Henuz kesin bir tarih ve fiyat açıklanmamıştır.

Bilginize sunar, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,

Sony Eurasia Pazarlama AS
    Müşteri Bilgi Merkezi

Tel:216-5319850
    Faks:216-4740963

• quote:

ya zararına satış diilki bu. zararı oyunlardan kapatıyo işte. sonuçta biraz kar ettikten sonra türkiyeye girer illaki (bence). onemli olan ne kadar erken gireceği diimi
    Şu ana kadar saçma sapan sitelerdeki haberler kaynak gösteriliyordu, şimdide arkadaştan duydum haberlerimi

Her duyduğunuza inanmayın,

PsP dede kimse orjinal oyun almıyor, ama her yerde satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Şu ana kadar saçma sapan sitelerdeki haberler kaynak gösteriliyordu, şimdide arkadaştan duydum haberlerimi

Her duyduğunuza inanmayın,

PsP dede kimse orjinal oyun almıyor, ama her yerde satılıyor.

Alıntıları Göster
    YALAN

• quote:

ii ne güzel işte babama pc yerine ps3 aldırırm ne zamanlama ama
    ya sony hangi ürününü 750 dolara mal etmişki bunu edicek.

hadi 750 ye etti diyelim neden 650 dolara satsınlar.

1000e satar alıcak olan alır gene. adam türkiyeyi hedef alıpmı ps3 yaptı sanki.

buna 650 dolar wericek adam 750de 850de 950de verir.

saçma bişey yazmışsın millette burda tartışıyo bunu ciddi ciddi.

bi siz akıllısınız sonydekilerin kafası çalışmıyo çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Bayazıt -- 24 Kasım 2006; 18:23:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Bayazıt

ya sony hangi ürününü 750 dolara mal etmişki bunu edicek.

hadi 750 ye etti diyelim neden 650 dolara satsınlar.

1000e satar alıcak olan alır gene. adam türkiyeyi hedef alıpmı ps3 yaptı sanki.

buna 650 dolar wericek adam 750de 850de 950de verir.

saçma bişey yazmışsın millette burda tartışıyo bunu ciddi ciddi.

bi siz akıllısınız sonydekilerin kafası çalışmıyo çünkü

Alıntıları Göster
    sony'e mail atmıştım,arkadaşından daha fazla bilgililerdir sanırım

Değerli Sony Dostu,

PS3 Tüm Avrupa ile birlikte 2007 bahar ayında piyasaya çıkacaktır. Henuz kesin bir tarih ve fiyat açıklanmamıştır.

Saygılarımızla,

Müşteri Bilgi Merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 24 Kasım 2006; 18:29:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Monterrey

sony'e mail atmıştım,arkadaşından daha fazla bilgililerdir sanırım

Değerli Sony Dostu,

Saygılarımızla,

Müşteri Bilgi Merkezi

Alıntıları Göster
    Sony hangi ürününü ülkemize getirmemezlik etti simdiye kadar.Ülkemiz Sony icin büyük bir hala Ps2 konsolu satısları ülkemizde iyi bir sekilde devam ediyor.

Konsolunun oldukca iyi satıslar yaptıgı bir ülkeye adam neden resmi olarak girmesin inanmayın boyle seylere.

HURAFE BUNLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 24 Kasım 2006; 18:50:39 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.