Şimdi Ara

PS5 Slim ülkemizde satışta! İşte cepleri yakan Türkiye fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
6.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orijinal PlayStation 5 modeline göre %30 daha az yer kaplayan ve %24 oranında daha hafif olan PS5 Slim ülkemizde de satışa başladı. Vatan Bilgisayar iki farklı paket halinde iki farklı versiyonu da sunuyor.

PS5 Slim özellikleri ve fiyatı

PS5 Slim Oyun Konsolu Bundle Set diskli versiyon ve FC24 oyunu ile birlikte 29999TL olarak satılıyor. PS5 Slim Digital Sürüm Bundle Set ise disksiz dijital sürüm ve PS5 Dual Sense ekstra kontrolcü ile 30999TL seviyesinde. İnternette ithalatçı garantili sürümler ise 21000TL seviyesine kadar iniyor.

Ayrıca Bkz.Sony'nin yeni konsolu PS5 Slim'in çıkış tarihi belli oldu

PS5 Slim, yeni bir teknolojiyle gelmiyor. Ancak dijital sürüm tercih edildiğinde 1TB SSD ve takılabilir Ultra HD Blu-ray disk sürücü içeren bir paket sunuluyor. Yeni model, orijinalinden biraz daha ufak ve daha ince hatlara sahip.

• yurtdışından alınırsan 15 bin
    elde getirip satanlardan alınırsan 17 bin
    ithalatçı garantili satanlar alırsan 20 bin
    TR garanti alırsan 31 bin

işin özeti tr garantili konsol olayı bitmiştir.

garantili olsun diye 2 konsol parası verilmez illaki garanti isteyenlerde ithalacı garantili alsın 10 bin fark var
  • 1 konsol 1 oyun 30k....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 500 dolarlık ürünü 1000 dolara alıyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyata PC alın veya yurtdışı, paralel konsol alın. 30K ya konsol olmaz. İyice saçmalık bir fiyat bu. Zaten oyun da alamayacaksınız. PC de en azından Epici Prime bedava oyun veriyor, Gamepass de bence hala uygun. Bu arada PS5 im var ama yeni alacaksam kesinlikle bu fiyata almazdım.

• 30.000 TL gayet iyimser bir rakam 2 ay sonra 50.000 TL olabileceğini düşünüyorum. Alınmış her zaman alınmıştır. Böylesi bir ekonomide her fiyat bir fırsattır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisiz alıp 10 bin az vermek daha mantıklı. 30K ne lan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 31 Aralık 2023; 12:20:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi fiyat diyenlere kanmayın, bu resmen kazık hemde budaklı bir kazık. Resmi satıcı fiyatı olmadığı için herkes kafasına göre fiyat biçiyor. Cihazın fiyatı 450 Euro.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 31BİN LİRA...
    NEYSE Kİ BUNDLE OLARAK GELİYORMUŞ

• yurtdışından alınırsan 15 bin
    elde getirip satanlardan alınırsan 17 bin
    ithalatçı garantili satanlar alırsan 20 bin
    TR garanti alırsan 31 bin

işin özeti tr garantili konsol olayı bitmiştir.

garantili olsun diye 2 konsol parası verilmez illaki garanti isteyenlerde ithalacı garantili alsın 10 bin fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 31 Aralık 2023; 12:56:16 >
  • İki tane yurtdışı ürün al biri bozulunca diğerini kullan.

Bu fiyatın vergi vs ile alakası yok. Bildiğin yaslıyor vatan.

• Nevfel kullanıcısına yanıt

vatan ile alakası yok hocam sony yeni türkiye distribütörü Bilkom'un belirlediği fiyat bu mesala dualsense 4000 lira.

bu yüzden diyorum ya tr garantili ürün olayı bitmiştir aynen dediğin gibi bozulunca at çöpe yenisini al daha ucuza geliyor :)

• SerdarS. kullanıcısına yanıt

Link atabilir misiniz ? 450 Euro’ya bulamadım da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 31 Aralık 2023; 13:23:7 >
  • standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    Ne 50bini bu bile şişmiş fiyat, dolar 40tl bile olsa ps5 50k olmaması lazım.

• Erkka kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.ae/dp/B0CKYM15RJ?ref_=cm_sw_r_apan_dp_RWQ8KAMADXCY55GEE3SF&language=en-AE

linke gerek yokki hocam avrupa resmi satış fiyatı 450€ yurtdışında yaşıyorsanız herhangi bir kurumsal satış yapan yerlerden bu fiyata alabilirsiniz

• Saçmaladılar iyice

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Finlandiya da yaşıyorum slim diskli sürüm 599 Euro hocam ondan sordum. 450 Euro’ya göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 31 Aralık 2023; 13:46:55 >

dijital 450€ hocam diskli olan 550€ resmi fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 31 Aralık 2023; 13:48:7 >
  • Türkiye cennet cennet

• Getir yurtsışından yarı fiyatına. Bir arıza olursa da kendin 15k nı kurtarmak için tamirat öğrenmii olursun.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.