Şimdi Ara

PS5 Slim ülkemizde satışta! İşte cepleri yakan Türkiye fiyatı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
6.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

• fiyatıda hiçte slim değil

• Bu nasıl fiyat böyle saçmalık

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    bilkom tamamen çekildi sony tarafından yanlışın var.

• 18kya düz ps5 almak daha mantıklı slimden hem blueray sürücüsüde içinde.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

resmi bir açıklama varsa link atabilirmisin ben göremedim

ek olarak, Bilkom veya Tez Elektronik veya kimse artık benim orada demek istediğim resmi türkiye garantili cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 4 Ocak 2024; 10:58:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya git gel uçak bileti 2-3k ya alınabiliyor(Gecen ay 2.2k ya gittim geldim). AmazonDE den(satıcı Amazon) 449€ ya sipariş verip 72.8€(%19'un tamamı) geri aldım ve bana 11.8k ya geldi. İmkanı olan gitsin öyle alsın hem Almanya görmüş olur :D

evet bende nette görmüştüm bilkom çekildi tez elektroniğe geçti vs diye fakat sony eurasia gibi garanti muhabbeti olmayacak muhtemelen aracı servis oldugu için en ufak vidaya bile para isteyecekler.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

evet maalesef öyle gözüküyor hocam geçen gün forumda bir arkadaş vardı vatandan slim almış power kablosu arızalı çıkmış servis değiştirmemiş. kablo garantiye girmiyor demişler. 30-40 liralık kablo için bunu diyen konsol arıza yapıncada kullanıcı hatası der para ister

Drift için özellikle kötü olacak.

Eurasia, garanti bitimine 1 gün bile kalsa yeni kol veriyordu. Hiç sorun da çıkarmıyorlardı. 4 kere drift'ten değişim yaptırmıştım.

Yeni ithalatçı, sorunu kabul etse bile sadece ilk 6 aylık DoA sürecinde yeni kol verir. Sonrasında tamir yaparlar. Tamirden sonra da, kol ilk hali gibi olmaz vesaire.. Sıkıntı

O yüzden artık ps alırken yurtdışından almak daha mantıklı gözüküyor tabi kur farkı kurtardığı sürece yarın kur artar tr fiyatını geçerse sıkıntı  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.