< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PS5 Slim ülkemizde satışta! İşte cepleri yakan Türkiye fiyatı (4. sayfa)
-
-
30 bin e satılan markete sorduğumda Sony garantili kapsamında değil dendi. Onu anlamıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1000 dolara konsol satılıyor bu konsolun fiyat 500 dolar sahibinden 20000 civarı satılıyor 18.000 bine bile satanı gördüm garanti olayı yalan oldu artık o kadar para verilmez Dualsense edge aldım garantili 9-10 bin civarı satılıyor ben sahibinden 5800 aldım garantili fiyata neredeyse iki tane garantisiz alınıyor bozulsa 1 tane daha alırsın neredeyse aynı fiyata gelir garanti hikaye oldu artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İkinci elde 8 bine xbox s var
-
forumda soranlar hatta alanlar var hocam bilkom tr garantili zaten vatan resmi satıcı ithalatçı garantili satamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 1 Ocak 2024; 14:2:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bizzat sorduğumda ürünün garantisi Sony tarafından sağlanmadığı belirtildi. Ben mağazadan aldığım cevabı yazdım. Başkasının söylemi değil
bu negatif tavrınızla hayatta başarılar size...
Bu negatif tarz değil sadece edinilen bilgi. Bana belirtileni size iletiyorum. Anlam veremediğim bir olay.
Yaptıkları yatırımın karşılığını kısa sürede almak istediler demek ki. (Bir yatırım yaptılarsa tabi ) Nasılsa 30 bin TL, enflasyon ortamında birkaç ay içinde normal fiyat haline gelir. O esnada kârımıza bakarız demişlerdir.
önden yüklemeli zamlı fiyat büyük ihtimal dediğin gibi. piyasa belirleyici olup spot pazarda satılan konsol fiyatlarını yukarı çekecek mi bakalım şuan 19-20 gibi ithalatçı garantili satılıyor
Toplama bilgisayar fiyatında maşallah
-
Sıcaklık sorunu var flat kasadan devam edin slim olduğu zaman anlayın işte içinde ki bakırlar azalmış halde muhtemelen fanda öyledir. FPS düşmesi haberleri çıkarsa şaşırmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick0tin -- 1 Ocak 2024; 19:30:32 >
Pro 40.000 TL'nin altında olmayacak belli oldu. Elimizdeki PS5'i 20.000'e satıp üzerine bir o kadar daha koyarak Pro'muzu alırız artık...
Tayyip Erdoğan ekonomisi + Tayyip Erdoğan vergileri + komisyoncular sonuç 30K bir konsol.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Ocak 2024; 8:51:49 >
üç kuruşluk cihazın bu fiyatı nedir ?
ülkeyi bitirdiler resmen.
-
ülkedeki cahiliyet seviyesini unutmamak lazım hocam. onların yüzünden ülke bu halde.
-
Bir ülke düşünün dandik bir konsol almak için memur tüm maaşını vermek zorunda kalsın. Keşke 50k olsa da doktorlar da bir maaşa alsa. Haekdiyorsunuz topluca.
-
Siz bana 40 bin TL verin ben size gözümü ekran kalbimi kontrolcü böbreğimi FIFA 24 yapim
-
Fransa fiyatı 560 ila 600 euro civarında gidiyor
-
Kullandığım PS yurtdışından gelme. Kimse kusura bakmasın, o kadar vergi-fark veremem. Hiç bir şey olmazsa 2. el alırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X