Arkadaşlar Xbox platformunda yurtdışında bir çok turnuva ( bilhassa Halo turnuvaları ) yapıldığını biliyoruz . Ancak internette bu konuyu araştırmama rağmen pek fazla PS3 turnuvası, LAN partileri yapıldığını göremedim . Amerikada Virgin Gaming (www.virgingaming.com) fuarlarda falan yüksek rakamlarda ödülü olan turnuvalar düzenliyor, eminim ki başka organizasyonlarda vardır ancak benim çok fazla bilgim yok . Yurtdışında ve Türkiyede turnuvalar ne seviyede, bu tarz oluşumlar var mı , olmasını ister misiniz, hangi oyunlarda böyle organizasyonlar olmalı sizce ? Spor oyunları dışında bence PS3 plaformunda BF , CoD ve KZ3 turnuvaları yapılmalı kesinlikle . Not : PSN döndüğünde Virgin Gaming'in KZ3 turnuvaları başlayacak :)
elektro word ara ara fifa yapıyo.hatta finale çıkıp pascalı yenene ps3 veriyolar.bi katılmak nasip olmadı
Ayrıca bu sanırım online konsol ve pc turnuvaları düzenleyen en büyük sitelerden birisi :http://www.majorleaguegaming.com/ İlerde forumdanda belki bir kaç oyun için takım çıkartırız
Yoğun katılım olursa Cod Black Ops Etkinliği yapabiliriz.
Burdan büyük mağazalardaki turnuvalar için duyurular yapılsa iyi olur.pes11 turnuvalarına zıplarım hemen
Level'ın düzenlediği Pascal'ın geldiği turnuvaların hepsine gittim(İstanbul'dakilere)çok zevkli oluyor.Gerçi üst üste maçlar yapıcan insan yoruluyor ve eleniyor