Şimdi Ara

PS3 ün hardiskine oyun atılıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hayir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevolverSnake

Hayir
    Peki ps3 e harici hard disk takılırsa yinemi oyun atılmaz? Bu arada ps3 ün hard diski sadece psn den indirilen oyunlaramı yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt_one

Peki ps3 e harici hard disk takılırsa yinemi oyun atılmaz? Bu arada ps3 ün hard diski sadece psn den indirilen oyunlaramı yarıyor.

Alıntıları Göster
    Evet su an icin sadece PSN den indirilen demolar icin, oyunlarin 25gb oldugunu unutmayin, zaten oyunlar orjinal oldugu icin hddye kopyalanmaz, bir GT yeter
  • quote:

Evet su an icin sadece PSN den indirilen demolar icin, oyunlarin 25gb oldugunu unutmayin, zaten oyunlar orjinal oldugu icin hddye kopyalanmaz, bir GT yeter

Alıntıları Göster
    birde müzik resim film vb yükleyebilirsin mesela makine resimlere cok guzel slayt uyguluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TamTurk

birde müzik resim film vb yükleyebilirsin mesela makine resimlere cok guzel slayt uyguluyor

Alıntıları Göster
    beş para etmez o zaman ps3ün hd si heç takmasalar daha iyiydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon may cry

Alıntıları Göster
    Bir de orjinal PS2 oyununuz varsa istediginiz kadar PS1 ve PS2 mem. card yaratabilirsin, BES PARA EDER arkadasim
  • quote:

Alıntıları Göster
    yanlıs düsünüyosun.hdd olmasa bu seferde neden hdd yok denecekti simdi boyle olsa dahamı iyi olacaktı
  • quote:

yanlıs düsünüyosun.hdd olmasa bu seferde neden hdd yok denecekti simdi boyle olsa dahamı iyi olacaktı

Alıntıları Göster
    Bu durumda 60 gb ın 20 gb a fazla bir üstünlüğü olmuyor doğrumu?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Daha cok demo Daha cok müzik, video, foto... Fazla GB göz cikarmaz zaten bos hafiza tam 60gb degil 55 olarak gözüküyor 47/55 47 gb bos hafiza yani 13 gb cache mem. gidiyor, 20 gblik ps3 ise 15 14 lerdedir bos hafizasi..
  • quote:

Alıntıları Göster
    YANİ ZATEN 60 GB İN PAHALI OLMASI HDD FARKINDAN KAYNAKLANMIYOR
  • quote:

YANİ ZATEN 60 GB İN PAHALI OLMASI HDD FARKINDAN KAYNAKLANMIYOR

Alıntıları Göster
    PS3 60gb ta wireless, kart okuyucu var ve cok önemli olmayan krom kaplama
  • quote:

PS3 60gb ta wireless, kart okuyucu var ve cok önemli olmayan krom kaplama

Alıntıları Göster
    Kart okuyucuyu ne kadar işe yarar bilmiyorum ama wireless işe yarar herhalde. Ntsc ile aralarındaki bu farklardan haberim yoktu. Ben sadece bluray konusunda bölge farkı ve garanti farkı var diye biliyordum, birde ps2 oyunlarında bölge kodu farkı varmış. Demek kart okuyucu ve wireless ıda buna eklemek lazım.
    Şu an 60 gb pal ile 60 gb ntsc arasında 200 ytl fark var, işin içine garantiyide ekleyince bu farka değer gibi görünmeye başladı.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: leon may cry

ağırlık mı yapıyor?
    psn den indirilen demoları ve psn den indirdiğin oyunları hardiske atıyorsun.

• quote:

Kart okuyucuyu ne kadar işe yarar bilmiyorum ama wireless işe yarar herhalde. Ntsc ile aralarındaki bu farklardan haberim yoktu. Ben sadece bluray konusunda bölge farkı ve garanti farkı var diye biliyordum, birde ps2 oyunlarında bölge kodu farkı varmış. Demek kart okuyucu ve wireless ıda buna eklemek lazım.
    Şu an 60 gb pal ile 60 gb ntsc arasında 200 ytl fark var, işin içine garantiyide ekleyince bu farka değer gibi görünmeye başladı.

Alıntıları Göster
    60gblik her ps3te wireless ve kart okuyucular var (PAL/NTSC), PAL larda PS2 orijinal oyunlari calistirabilirsin, PS2 NTSC orjinal oyun bulmak imkansiz gibi birsey, en mantikli yapacagin hareket gidip 2 sene garantili 1.300ytl PAL almak kafan rahat olur her türlü

• quote:

60gblik her ps3te wireless ve kart okuyucular var (PAL/NTSC), PAL larda PS2 orijinal oyunlari calistirabilirsin, PS2 NTSC orjinal oyun bulmak imkansiz gibi birsey, en mantikli yapacagin hareket gidip 2 sene garantili 1.300ytl PAL almak kafan rahat olur her türlü

Alıntıları Göster
    Revolver, şu anda 1 yıl garantili 60 gb pal 1000 ytl ye satılıyor. Ben iki ay daha beklemeyi düşünüyorum. GT5 P çıkmadan birkaç gün önce hem ps3 hemde lcd monitör alacağım.
  • quote:

Revolver, şu anda 1 yıl garantili 60 gb pal 1000 ytl ye satılıyor. Ben iki ay daha beklemeyi düşünüyorum. GT5 P çıkmadan birkaç gün önce hem ps3 hemde lcd monitör alacağım.

Alıntıları Göster
    Hmmm hep aynı konular...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Hmmm hep aynı konular...

Alıntıları Göster
    Sana pm attım cyrax şaşırıcaksın

ps3 ü bizim werty kırdı eğer şaka yapmıyosa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakin33 -- 4 Ekim 2007; 16:55:16 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

Hic kacirma derim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

Hic kacirma derim

Alıntıları Göster
    yarın aynı konudan bir daha açılırsa şaşırmam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.