Şimdi Ara

PS3 UPDATE Bilgilendirme Servisi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
4.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güncelleme yaptıktan sonra fifa da antreman yaparken oyun kitlendi.Böyle bir sorun yaşayan var mı?Yoksa bana mı özel :)
  • Bende Browser da kitlenme oldu.Browser oldugu icin pek onemsemedim.
    Arkadaslar bu konuyu PS3 Update Bilgilendirme Servisi olarak degistiriyorum..Her update icin ayri konu acilacagina tek update altinda birlessin.Update ile ilgili bilgiler.Cesitli aciklamalar.Paylasim bu baslik uzerinden yapilabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: O-Z-G-U-R

Bende Browser da kitlenme oldu.Browser oldugu icin pek onemsemedim.
    Arkadaslar bu konuyu PS3 Update Bilgilendirme Servisi olarak degistiriyorum..Her update icin ayri konu acilacagina tek update altinda birlessin.Update ile ilgili bilgiler.Cesitli aciklamalar.Paylasim bu baslik uzerinden yapilabilir.

+1907 güzel fikir
  • abi altyazılı divx ve mkv izleyemiyoruz yani kimse bahsetmediğine göre...saçmalık...
  • Nefret kusma basligi degil bilgilendirme servisi lutfen,
    Update ile ilgili ne ogrenmek istiyorsaniz yardimci olurum.Onun disinda boyle mesaj atmak kimseye birsey kazandirmaz.
  • ahaa yeni haberim oldu güncellemiş ama incelememiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: antony_costa

abi altyazılı divx ve mkv izleyemiyoruz yani kimse bahsetmediğine göre...saçmalık...

İkisi de korsan format olduğundan dolayı olabilir mi acaba? Adam niye kendisine balta vurmak istesin ki...

Yoksa BD-ROM'da tutulan bir filmi taktığınızda alt yazıda sorun olduğunu sanmıyorum. Ama gidip korsan bir şekilde indirilen filmlere destek beklemek zaten başlı başına bir saçmalık. Ha ben orijinal mi izliyorum her şeyi, hayır ama orijinalliği savunan bir konsola da korsana destek vermiyor diye saçmalıyor diyemem, asıl saçmalama bu olur
  • İzleniyor. AVIAddXSubs programını kullanarak videolara 2-3dk da altyazıları (Birden fazla dil için altyazı ekleyebiliyosun) ekliyosun. Sonra ya usb ye atıyosun ya da windows7 yada tversity kullanarak media server açabilirsin. Ps3 te izlerken videoyu select'e basıp alt yazı seçiyosun.

quote:

Orijinalden alıntı: antony_costa

abi altyazılı divx ve mkv izleyemiyoruz yani kimse bahsetmediğine göre...saçmalık...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.