Şimdi Ara

PS3 UPDATE Bilgilendirme Servisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
4.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

15 aylık PLUS üyesi oldum beylr
    Hadi hayırlısı.

Pek bi cacık yok gibi şu an ama ileride düzgün oyunlar gelirse güzel olur gerçekten... Bide gelecek özellikler belliki artık sırf PSN Plusa gelicek.

Türk psn açsınlar bende alırım.

İşallah dostum...

Ben hep Amerika PSN kullanıyodum 15 ayda alınca artık ona devam edicem gibi... Türk PSNim yapayalnız duruyor

• Türkçe menü bekliyordum şahsen, o kadar abuk sabuk dil var hala Türkçe menü yok
  • hileci,kufurcu,quitter user'lara rep verebilecegimiz bir sistem sart!
  • bu seferki downgrade ler neler
  • Accessory Settings e Motion Control Calibre gelmiş.
  • internetim gelsede indirsem :S
  • Güncellemeye kesinlikle yapmayın... Cross Chat için custom firmware update yayınlayacağım
  • Yine boş özellikler. Sony'den bi cacık olmaz.
  • Standanrt bir kaç göz boyama yanında asıl içeriği bence kopya oyunlara karşı koruma maksatlı arka planda güvenlik ağırlıklı bir güncelleme....

Elle tutulur adam gibi bir gelişme yok...
  • update yaptıktan sonra kaldığımız yerden devam gece ps3 te , bitince hemen şu özelliğine bakayım gibi bir gelişme yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

link

http://dus01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/us/2010_0629_88b2f8d458119f666c97d893c17201cd/PS3UPDAT.PUP

Bu her bölge için uyumlu oluyormu ? pal felan fark ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Güncellemeye kesinlikle yapmayın... Cross Chat için custom firmware update yayınlayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: srdrkm

quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

link

http://dus01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/us/2010_0629_88b2f8d458119f666c97d893c17201cd/PS3UPDAT.PUP

Bu her bölge için uyumlu oluyormu ? pal felan fark ediyor mu?

Sorun olmaz sanırım :D

• yavaş yavaş milleti söğüşlüyorlar yakında psn tamamen ücretli olacak
  • Benim ps3 psn'e bağlanmıyor bari şu linkten yapayım update i
  • Sabah bir heyecanla uyandim belki Sony bir sürpriz yapabilir diye ama olmadi maalesef.. ... Güncelleme yaptim,3 aylik PLUS aldim bi baktim hicbir halt yok eve yanlis duymadiniz koskoca bir "0" ... Parali sistem dedik belki daha cok demolar olur dedik,daha iyi XMB olur dedik,Cross-Chat olur dedik hicbirsey yok..Delirmemek elde degil..Bazen pisman olsam mi diyorum kendi kendime PS3 aldigim icin
  • Update ile gelen tek kullandığım özellik Store da ki içeriği oylama.Diğerleri en ufak bir işime yaramaz.Arayüzü değiştirmek,XMB daha stabil hale getirmek,ekranda kocaman yer kaplayan ama sağ kısmı bomboş PSN ID simgelerini detaylandırmak varken adamlar neleri düşünüyorlar.
  • iyice zengin konsolu oldu. gidim de biraz fiyat kırayım bari çabuk satılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Güncellemeye kesinlikle yapmayın... Cross Chat için custom firmware update yayınlayacağım

Pişman ettiniz şu konuyu açtığıma.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.