Şimdi Ara

PS3 UPDATE Bilgilendirme Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
4.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koyamiyorum hepsini.10 saat icinde indirilebilecek..Benim icin en iyi updatelerden biri..Video ve Photo uploader Store icerigine oy verme ve daha fazla facebook enterasyonu detaylari.Arkadaslar arasinda foto paylasimi ve yorumlama.
    Photo Gallery:A new network based photo sharing feature is now available on the Photo Gallery. The enhancement allows you to upload, browse and comment on photos on Facebook and Picasa Web Album. You can also opt to share your photos between your PlayStation Network friends as well as print photos from Photo Gallery.

-Video Editor & Uploader:Video Editor and Uploader is a new function found on the XrossMediaBar (XMB), which enables you to edit, save and upload video files stored on the PS3 system to sites such as Facebook or YouTube

Link= http://blog.us.playstation.com/2010/06/28/playstation-3-system-software-update-v3-40-available-soon-2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O-Z-G-U-R -- 1 Temmuz 2010; 11:40:13 >

• Eline saglik bi bakayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Eline saglik bi bakayim
    Plus geliyor. Facebook ve Picasa Web Albüm e fotoğraflarımızı yükleyip yorum yapabileceğiz. Video düzenlemek ve youtube, facebook a yüklemekmümkün olabilecek. PSN içeriğini oylayabileceğiz. FAcebook hesabımızla entegre olacakmış, trophylerimizi facebook hesabı üzerinde yayınlayabileceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: matmma

Plus geliyor. Facebook ve Picasa Web Albüm e fotoğraflarımızı yükleyip yorum yapabileceğiz. Video düzenlemek ve youtube, facebook a yüklemekmümkün olabilecek. PSN içeriğini oylayabileceğiz. FAcebook hesabımızla entegre olacakmış, trophylerimizi facebook hesabı üzerinde yayınlayabileceğiz.

Alıntıları Göster
    pek elle tutulur özellik yok gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Alıntıları Göster
    ooo güzel yenilikler
  • quote:

Alıntıları Göster
    uff yeni dashboard olmayacak galiba oyun içinde arkadaşıma mesaj yazmak işkence oluyor bazen çok fazla bekletiyor.
  • Tesekkurler detaylar icin
    @Profiteer neyi elle tuttuguna bagli.Herkese odakli update cikariyorlar.Kisiye ozel degil.
    @Tfun 2 3 saniyenin lafi mi olur.
    Yeni Dashboard 2011 gibi gelir.
    X-chatte seneye kaldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O-Z-G-U-R

Tesekkurler detaylar icin
    @Profiteer neyi elle tuttuguna bagli.Herkese odakli update cikariyorlar.Kisiye ozel degil.
    @Tfun 2 3 saniyenin lafi mi olur.
    Yeni Dashboard 2011 gibi gelir.
    X-chatte seneye kaldi.
    ozgur haber ıcın ve aydınlatıcı ıcerıkler ıcın Katafalk101 arkadslarımıza tesekkurler neler olacagını ogrendık sayenızıde
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

ozgur haber ıcın ve aydınlatıcı ıcerıkler ıcın Katafalk101 arkadslarımıza tesekkurler neler olacagını ogrendık sayenızıde

Alıntıları Göster
    Birsey degil 3 5 saat icinde aktif olur. it only does everything except X-chat for now.:)
  • quote:

Birsey degil 3 5 saat icinde aktif olur. it only does everything except X-chat for now.:)

Sübhanallah ibretlik bir paylaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miracberkk

quote:

Sübhanallah ibretlik bir paylaşım.

Alıntıları Göster
    Ben ps3 den face ye girmeyi denedim çok yavaştı demin :D şu an laptop dayım, bilgisayar amcam :d

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolStoryBro

Ben ps3 den face ye girmeyi denedim çok yavaştı demin :D şu an laptop dayım, bilgisayar amcam :d

Alıntıları Göster
    3-4 saniye olsa 30 saniye 1dk filan olunca oyun içinde tam o anda bir şey söylemen gerekiyor gecikiyor oyun keyfini baltalıyor.bu dashboard ta güzel de oyun içindeyken daha kullanışlı ve hızlı olacak bir dashboard yapsalar daha iyi olur.
    video upload özelliği iyi olmuş yarın update i yapar denerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tfun

3-4 saniye olsa 30 saniye 1dk filan olunca oyun içinde tam o anda bir şey söylemen gerekiyor gecikiyor oyun keyfini baltalıyor.bu dashboard ta güzel de oyun içindeyken daha kullanışlı ve hızlı olacak bir dashboard yapsalar daha iyi olur.
    video upload özelliği iyi olmuş yarın update i yapar denerim.

Alıntıları Göster
    UPDATE ÇIKTI BEYLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

UPDATE ÇIKTI BEYLER

Alıntıları Göster
    Update çıkmış, indiriyorum.
  • quote:

UPDATE ÇIKTI BEYLER

Alıntıları Göster
    Update yaptım ama Plus satın almayacaklar için pek bir değişiklik yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Update yaptım ama Plus satın almayacaklar için pek bir değişiklik yok bence

Bence de.
  • quote:

bende zaten sony ile görüşmüştüm bana özel bi update istemiştim yanlışlıkla bunu sunmuşlar kahretsin... kafanmı iyi yoksa şakamısın ?
  • quote:

quote:

bende zaten sony ile görüşmüştüm bana özel bi update istemiştim yanlışlıkla bunu sunmuşlar kahretsin... kafanmı iyi yoksa şakamısın ?

Alıntıları Göster
    15 aylık PLUS üyesi oldum beylr
    Hadi hayırlısı.

Pek bi cacık yok gibi şu an ama ileride düzgün oyunlar gelirse güzel olur gerçekten... Bide gelecek özellikler belliki artık sırf PSN Plusa gelicek.

• quote:

Hadi hayırlısı.

Pek bi cacık yok gibi şu an ama ileride düzgün oyunlar gelirse güzel olur gerçekten... Bide gelecek özellikler belliki artık sırf PSN Plusa gelicek.

Alıntıları Göster
    insan bi cross chat felan yapardı bu update ile... sony istenileni vermiyor nedir bu yaa illa yürüyüşmü yapalım taksimde

• quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Hadi hayırlısı.

Türk psn açsınlar bende alırım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.