Şimdi Ara

Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• derdmend1 D kullanıcısına yanıt
    Varsa Avrupada Akraban, Arkadaşın rica et o paraya sana optoma GT760 alırlar !

Türkiyeye gelen biriylede yollasınlar !
  • tv şeklinde kullanmayacaksan lamba ömrü yeter..bu işin ustası değilim uzun süredir almak için araştırıyorum ben de eğer 3d önemli değil diyorsan

http://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pjd5533w-projeksiyon,41005.html

bunu öneririm..
  • derdmend1 D kullanıcısına yanıt
    Forumda birkaç arkadaş benq mw 519 kullanıyor 3d haricinde memnun olduklarını söylemişlerdi bazıları.
    Benim önerim ise biraz farklı olacak epson tw-550 720p 3d olan bir cihaz vatan bilgisayarda 1750 civarındaydı istanbulda daha uyguna bulabilirsiniz.
    Bütçenizi aştığının farkındayım lakin bende sizin gibi projeksiyon alma arifesindeyken forumdaki arkadaşların tecrübeleri ve yönlendirmesiyle epsonda karar kıldım.
    Benim bütçem 1000 lira civarındayken kendimi 3000 liralık projeksiyona bakarken buldum Son olarak epson eh-tw550 modelinde karar kıldım memnunum

Projeksiyonu ps3-xbox 360 kullanımı için kullanıyorum çoğunlukla, geri kalan zamanlarda film keyfi müthiş oluyor. İncelemeni öneririm ama listenden bir öneri istersende benq mw519 modeli güzel bir cihazdır.

• hd25e kullanıcısıyım ve bundan önceki cihazım mw519. Bu fiyat aralığında 1280x800 1280x720 gibi cihazlar alabilirsiniz sakın 1024x768 almayın . MW519 3d olayı berbat. İzleyebiliyorsunuz ama inanılmaz göz yorulması ve pop out efektinin olmayışı 3d deneyimi kötü yönde etkiliyor. Onun haricinde kesinlikle memnun kalacağınız bir cihaz fiyatına göre. LG nin modelinde pixeller baklava dilim işeklinde sizi rahatsız etmez ise tercih edebilirsiniz lamba ömrü uzun ama unutmayın loş ortamda iyi bir performans beklemeyin lg den.

mw519 hakkında aklınıza takılan bir soru var ise yanıtlarım.

Ama şunu söyliyeyim 720p cihaz ile 1080p cihaz arasında çok fark ve bunu dev ekranda anlıyorsunuz kesinlikle biraz daha bütçeyi zorlayıp 1080p bir cihaz alın derim.
  • Katılıyorum XGA almayın en azından 1280x800 bir cihaz alın MW519 gibi.
  • Ya mw519 yada pjd5533w alinir... Biraz yukarisi tw550 dir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @derdmend1

LG PA70G kullanıcısıyım. ve cihazımdan çok mennunum. ışık altında performansı bence gayet iyi resimlerden de görebileceğin gibi.

Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon? Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon? Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon?

burada da karanlıkdaki görünümleri var
     Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon? Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon?
     Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon? Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon? Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon? Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon? Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon?

• Bu forumda incelemesi olan promacto pro x10 diye bir cihaz var butun ozellikler var neredeyse yok yok gibi ama oneriler arasinda pek goremiyorum onu fiyatida 1700 tl. O ozelliklerdeki projeksiyonlara gore gayette uygun. Gozardi edilmesinin bir sebebimi var acaba, ben bunu alma arefesindeyimde ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Varsa Avrupada Akraban, Arkadaşın rica et o paraya sana optoma GT760 alırlar !

Türkiyeye gelen biriylede yollasınlar !

Olsa aldırıp göndertirim kardeşimde malesef yok.

quote:

Orijinalden alıntı: El Guapo

tv şeklinde kullanmayacaksan lamba ömrü yeter..bu işin ustası değilim uzun süredir almak için araştırıyorum ben de eğer 3d önemli değil diyorsan

http://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pjd5533w-projeksiyon,41005.html

bunu öneririm..

Bende en son pa70g ile bu cihaz arasında kaldım en son ama galiba bunu alacağım. lamba ömrü dışında parlaklık ve kontrast olarak pa70g den daha iyi en azından değerler bunu gösteriyor. Performansınıda aldıktan sonra göreceğiz.

quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Forumda birkaç arkadaş benq mw 519 kullanıyor 3d haricinde memnun olduklarını söylemişlerdi bazıları.
    Benim önerim ise biraz farklı olacak epson tw-550 720p 3d olan bir cihaz vatan bilgisayarda 1750 civarındaydı istanbulda daha uyguna bulabilirsiniz.
    Bütçenizi aştığının farkındayım lakin bende sizin gibi projeksiyon alma arifesindeyken forumdaki arkadaşların tecrübeleri ve yönlendirmesiyle epsonda karar kıldım.
    Benim bütçem 1000 lira civarındayken kendimi 3000 liralık projeksiyona bakarken buldum Son olarak epson eh-tw550 modelinde karar kıldım memnunum

Projeksiyonu ps3-xbox 360 kullanımı için kullanıyorum çoğunlukla, geri kalan zamanlarda film keyfi müthiş oluyor. İncelemeni öneririm ama listenden bir öneri istersende benq mw519 modeli güzel bir cihazdır.

Tw-550 ilk düşündüğüm cihazdı fakat fiyat olarak beni biraz zorlar. 2000 Tl civarına çıktığım zaman biraz daha zorlayıp daha iyi bir cihaz alırım.

quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

hd25e kullanıcısıyım ve bundan önceki cihazım mw519. Bu fiyat aralığında 1280x800 1280x720 gibi cihazlar alabilirsiniz sakın 1024x768 almayın . MW519 3d olayı berbat. İzleyebiliyorsunuz ama inanılmaz göz yorulması ve pop out efektinin olmayışı 3d deneyimi kötü yönde etkiliyor. Onun haricinde kesinlikle memnun kalacağınız bir cihaz fiyatına göre. LG nin modelinde pixeller baklava dilim işeklinde sizi rahatsız etmez ise tercih edebilirsiniz lamba ömrü uzun ama unutmayın loş ortamda iyi bir performans beklemeyin lg den.

mw519 hakkında aklınıza takılan bir soru var ise yanıtlarım.

Ama şunu söyliyeyim 720p cihaz ile 1080p cihaz arasında çok fark ve bunu dev ekranda anlıyorsunuz kesinlikle biraz daha bütçeyi zorlayıp 1080p bir cihaz alın derim.

Lg'nin uzun lamba ömrü dışında şuan beni etkileyen bir özelliği yok. tan90 arkadaşımızın eklediği fotoğraflarda da pa70g nin aydınlık performansının çokta kötü olmadığını görüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: tan90

@derdmend1

LG PA70G kullanıcısıyım. ve cihazımdan çok mennunum. ışık altında performansı bence gayet iyi resimlerden de görebileceğin gibi.

Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon? Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon? Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon?

burada da karanlıkdaki görünümleri var
     Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon? Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon?
     Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon? Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon? Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon? Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon? Ps3 ve Film Performansı Fena Olmayan 1300 TL'yi geçmeyecek projeksiyon?

quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

Bu forumda incelemesi olan promacto pro x10 diye bir cihaz var butun ozellikler var neredeyse yok yok gibi ama oneriler arasinda pek goremiyorum onu fiyatida 1700 tl. O ozelliklerdeki projeksiyonlara gore gayette uygun. Gozardi edilmesinin bir sebebimi var acaba, ben bunu alma arefesindeyimde ...

O cihazıda düşünmüştüm bi ara fakat servis-garanti durumu beni biraz düşündürdü o sebeple vazgeçtim.

quote:

Orijinalden alıntı: casparza

Katılıyorum XGA almayın en azından 1280x800 bir cihaz alın MW519 gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: kamil_canbas83

Ya mw519 yada pjd5533w alinir... Biraz yukarisi tw550 dir...

Hepiniz sağolun tavsiyeleriniz ve yardımcı olmaya çalıştığınız için. Pjd5533w üzerine yoğunlaştım. Bikaç gün daha düşünüp kararım değişmezse gidip cihazı alacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.