Şimdi Ara

Ps3 ve müzik için kulaklık önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ike

quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

sharkoon x tatic digital mi alayım yoksa sony nin çıkaracağı kulaklığı mı bekleyeyim kararsız kaldım,,,

Kesinlikle tavsiye etmiyorum bekleneni asla vermeyen bir kulaklık nersen aldıysa o ödülleri!

Cogu kisi ovuyor aslinda gercek 5.1 verdigi icin neden begenmediniz ki?
    Sony amazondan on siparis vermeyi de dusunuyorum ama gumruge takilma ihtimali de var!
  • takılmaz rahat ol
  • Beyerdynamic DT 880 böyle birşey denedinmi fiyat uçuk ama denemeni tavsiye ederim o sharkoon bunun yanında çoluk çoçuk!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Beyerdynamic DT 880 böyle birşey denedinmi fiyat uçuk ama denemeni tavsiye ederim o sharkoon bunun yanında çoluk çoçuk!

Yok hocam guzel bir seye benziyor ama 300 dolar biraz fazla

sony almak mantikli ama Sanal surround olmasi Dezavantaj mi
    Sharkoon ise gercek 5.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *planet* -- 29 Ağustos 2011; 17:15:58 >
  • Nasıl sanal ? Optik giriş bile değil bu alet, bildiğin 8mm giriş var ama sharkonun 10 katı daha iyi diyebilirsin! surround kralı bunda var denemeni tavsiye ederim sharkona o para verilmez! ben uyarayımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 1 Eylül 2011; 21:25:43 >
  • arkadaşlar sonynin ps3 kulaklığı virtual 7.1 ses veriyormuş yane aslında stereo ama 7.1 gibi ses vericekmiş
    yane blu-ray filmlerde ve pcde işe yaramaz
  • Steelseries Siberia v2 For PS3
  • sonynin kulaklığının birkaç güne incelemeleri gelmeye başlar,ondan sonra son kararımı veririm
  • Benim bu ses çıkışlarıyla pek aram yok 3.5mm küçük jak den ne kadar iyi ses alınabilir? sennheiser hd201 vardı bozulmadan önce televizyondan ses çıkışı almıştım o bile bana yetmişti direk ps3 ten çıkış almak için ona göre tehçizat mı gerekiyor?
  • Ben de kulaklık arayanlardanım ancak araştırmalarıma göre birkaç şey söylemek istiyorum.

- Sharkoon V1 modelini düşünenler ki bu eski bir model kablolarında kolay kopukluklar oluyormuş, Sharkoon bu yıl çıkardığı V3 modelinde bu kablo sorunlarından dolayı kablosunu kalınlaştırmış mikrofon olayını tak çalıştır hale getirmiş ancak şuan amazonda yeni yeni satışına başlanan Sharkoon X-Tatic SR 3D Expander modeli var 140$ a satılıyor. Bu markanın en gelişmiş modeli şuan bu deneyene henüz rastlamadım. Sharkoon modellerinde genel bir özellik olan çift kulaklığın aynı amfisine bağlanabildiğini gördüm ancak diğer girişi normal mp3 stereo kulaklığı takınca çalışıp çalışmayacağı konusunda bilgim yok, şöyle ki sharkoon firması ikinci kulaklık girişine eski model sharkoon bile takılmamasını öneriyor.

- Sony mdr serileri sanal surround teknolojisi sunuyor. Bu modelleri en gelişmişi de Sony MDR-DS6500. Dolby ve DTS destekliyor üstelik kablosuz. Ancak TR de satılmıyor sanırım, ebaydan veya amazondan alınabilir.

- Turtle Beach Dpx21 modellerini öneren ve kullanan arkadaşlar var, türkiyede satılmıyor yurtdışından getiriliyor. Ancak bu kulaklık ta aslında stereo, sanal surround imkanı sunuyor. Ancak kullananlar öneriyor.

- Astro a40 ve tritton modelleri gerçek surround ses sunuyor ancak türkiyede bulunmuyor. Yine düşünenler inceleyebilir ancak yurtdışından getirebilirler. Bunları önerenler çok oldu.

- Eylül ayında Sony firması playstation için resmi olarak wireless kuraklık seti çıkarmayı planlıyor. Bu kulaklığı da düşünebilirsiniz ancak bu da sanal surround imkanı sunuyor ancak oldukça kullanışlı bir ürüne benziyor. Şayet bluetooth ile kulanılan aparatı sanıyorum ki yalnızca ps3 için kullanılabilecek yani bu kulaklığı bilgisayarda kullanamayacağız. Bu kulaklığın DTS çözüp çözemeyeciğini bilmiyorum ancak videosunda uncharted3 oynanıyor, bu oyun da dts olacağı için kulaklık dts destekleyecek. Kaynak

- Creative sound blaster alpha alanlar oldu bu kulaklık ta sanal surround çalışıyor ancak ps3 te kullanabilmek için ayrı bir aparat gerektiğini okumuştum.

Bu kulaklıkları inceledikten sonra özellikle aradığım aynı zamanda DTS ses te çözebilen kulaklıktı ancak bu yalnızca Sony ürünlerinde mevcut. Yani benim gibi hem TVden DTS sesli film izlerken hem de ps3ten dts veya dolby oyun oynarken kullanmak isteyenler için alabilecekleri tek kulaklık sony yönünde görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 5 Eylül 2011; 1:08:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Footpad

Steelseries Siberia v2 For PS3

Doğru söze ne denir ne sony ne başka birşey profesyonel oyuncuların hepsi bu kulaklığı kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmyayla

eylulde cıkıo hemen EBAY dan sıparıs veırrım 15 20 gune gelır turkıyeden alarak kazıklanmak ıstemem acıkcası ebay dıe bı nımet war

Amerikanin ekonomisinin hamile kaldigi bi dönemde.
    Yunanistanin neredeyse batacağı.
    İtalyadanın tehlikeli oldugu bir dönemde.
    EBAY'dan almak bu kadar mantıklı
    Sony Centerlardan çok rahat bir şekilde alabilirsin.
    Aynı paraya denk gelecektir.
    EBAY'dan almak istersende karar senin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.