Bildirim
Ps3 ve müzik için kulaklık önerisi
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bump. -
kulaklık niye ki? o paraya -çok iyi olmasa da- bir 5.1 alabilirsin, yoksa dışardan mı çok ses geliyor aç hoparlörün sesini çünkü 5.1lerde düşmanın nerden geldiğini çok daha iyi anlarsın -
quote:
Orijinalden alıntı: U_R_DIED
kulaklık niye ki? o paraya -çok iyi olmasa da- bir 5.1 alabilirsin, yoksa dışardan mı çok ses geliyor aç hoparlörün sesini çünkü 5.1lerde düşmanın nerden geldiğini çok daha iyi anlarsın
Doğru diyorsun da 5.1 ev sistemi kullanım alanıma girmiyor. Müzik ile oyunu aradan çıkarayım dedim. -
Bende genelde gece oynadığım için sesi çok açamıyorum AC:B multide fısltı dinlemek gerekiyor yapamıyorum o yüzden banada hem voice chat yapabileceğim hemde çok iyi olmasa da kullanışlı bi kulaklık söyler misiniz bütçe 75 tl ve civarı -
Sennheiser HD 428
Kullanıyorum memnunum tek kötü tarafı kablosunun 3 metre olması ama TVye bağlayinca 3metre iyi oluyor .
Yine de kablo toplayıcı alırsın 5-10 TLye .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 23 Ağustos 2011; 20:16:31 > -
Çok kısa süre önce hevesle aldığım ancak işlerimin yoğunluğundan dolayı kullanmaya fırsat bulamadığım aldığım günkü gibi tertemiz bir köşede duran Turtle Beach DPX21 kulaklığımı 230 Tl.ye satabilirim (Kargosu bana ait).
Ürünün üreticisine ait link;http://www.turtlebeach.com/products/ps3-gaming-headsets/ear-force-dpx21.aspx
Donanımhaber'de bir arkadaşımızın yapmış olduğu inceleme;http://forum.donanimhaber.com/m_47645498/tm.htm
-
Sony nin çıkaracağı headset i öneririm 100 dolara 7.1 kablosuz headset bulman imkansız. -
quote:
Orijinalden alıntı: xcage46
Çok kısa süre önce hevesle aldığım ancak işlerimin yoğunluğundan dolayı kullanmaya fırsat bulamadığım aldığım günkü gibi tertemiz bir köşede duran Turtle Beach DPX21 kulaklığımı 230 Tl.ye satabilirim (Kargosu bana ait).
Ürünün üreticisine ait link;http://www.turtlebeach.com/products/ps3-gaming-headsets/ear-force-dpx21.aspx
Donanımhaber'de bir arkadaşımızın yapmış olduğu inceleme;http://forum.donanimhaber.com/m_47645498/tm.htm
pm atıldı
-
quote:
Orijinalden alıntı: mj 23
Sony nin çıkaracağı headset i öneririm 100 dolara 7.1 kablosuz headset bulman imkansız.
Sony nin cıkaracağı güzelmiş ne zaman çıkacağı hakkında bilgi varmı?
Edit: buldum önümüzdeki ay çıkıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amm-O-Matic -- 23 Ağustos 2011; 20:51:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Amm-O-Matic
quote:
Sony nin çıkaracağı headset i öneririm 100 dolara 7.1 kablosuz headset bulman imkansız.
evet çok güzel özelliklerde manyak fiyat da manyak bende alıcam ayrıca kablolu 5.1 headset im var hiç iyi olmuyor kablolu...bunun çıkmasını bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj 23 -- 23 Ağustos 2011; 22:44:37 > -
quote:
quote:
quote:
evet çok güzel özelliklerde manyak fiyat da manyak bende alıcam ayrıca kablolu 5.1 headset im var hiç iyi olmuyor kablolu...bunun çıkmasını bekliyorum
Gerçekten öyle 7.1 stereo ve kaliteli mikrofon 100 dolara cidden iyi beklemedeyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Gerçekten öyle 7.1 stereo ve kaliteli mikrofon 100 dolara cidden iyi beklemedeyiz.
bende almayı düşünüyorum ama 3 ay önce sadece konuşma özelliği olan wıreless kulaklık aldım
-
quote:
Orijinalden alıntı: By_Meto
quote:
quote:
quote:
quote:
bende almayı düşünüyorum ama 3 ay önce sadece konuşma özelliği olan wıreless kulaklık aldım
millet uyanmadan direk elinden çıkar
-
Hazır konusu açılmışken sorayım sizce sony'nin çıkaracağı kulaklık Türkiye'de ne kadara satılır? İçimden bir ses 220'lerde bir şey diyor ama sizce? -
quote:
Orijinalden alıntı: Everseeker
Hazır konusu açılmışken sorayım sizce sony'nin çıkaracağı kulaklık Türkiye'de ne kadara satılır? İçimden bir ses 220'lerde bir şey diyor ama sizce?
Türkiye kazığını eklersek 250
Üstün ticaret yeteneğim bu fiyati 200 lira yapiyor -
sharkoon x tatic digital mi alayım yoksa sony nin çıkaracağı kulaklığı mı bekleyeyim kararsız kaldım,,, -
quote:
Orijinalden alıntı: *planet*
sharkoon x tatic digital mi alayım yoksa sony nin çıkaracağı kulaklığı mı bekleyeyim kararsız kaldım,,,
arada çok fiyat farkı var ve kablolu o model
sony nin kulaklığını pc de çalıştırabilirsek harika olur -
quote:
Orijinalden alıntı: *planet*
sharkoon x tatic digital mi alayım yoksa sony nin çıkaracağı kulaklığı mı bekleyeyim kararsız kaldım,,,
Kesinlikle tavsiye etmiyorum bekleneni asla vermeyen bir kulaklık nersen aldıysa o ödülleri! -
eylulde cıkıo hemen EBAY dan sıparıs veırrım 15 20 gune gelır turkıyeden alarak kazıklanmak ıstemem acıkcası ebay dıe bı nımet war
Benzer içerikler
- ps5 klavye mouse
- riddex kırmızı ışık yanıp sönüyor
- ps5 hdmi sorunu
- ps3 cd okumuyor
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- oyuncu kulaklığı önerisi
- en iyi hayatta kalma oyunları
- efootball türkçe spiker
- ps4 bim
- the last of us 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X