Arkadaşlar ben internetten pes2008 almayı düşünüyorum fakat internetteki fiyatı mağazalardaki fiyatının yarısı kadar. Bundan dolayı şüphelerim var. Pes2008 'i internetteki siteden alsam bir uyum sorunu falan böyle bir şey yaşar mıyım? İnternetteki siteden aldığım Pes2008 i online olarak oynayabilir miyim bir sorun olur mu? kusura bakmayın sorularım belki size aptalca gelebilir ama bana ps3 hediye olarak geldi ve daha hiç kullanmadım 80 ytl ye pes2008 almayı düşünüyorum ve bu oyunu online da oynamak istiyorum. Paramın boşa gitmesini istemiyorum ondan böyle sorular soruyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Orjinal ile tabiki online oynarsın nereden alırsan al orjinal olması yeter
cok teşekkürler baktığım sitede orjinal falan yazıyor hepsinde fakat bazılarında kitapçık falan da var yazısını görünce arada kaldım orjinal olması yeterliyse bir sorun yok çok teşekkürler...
HOCAM HANGİ SİTE LİNKİNİ VERİRSEN İYİ OLUR
kitapçıksız pes sakın alma online oynaman için kitapçık üstündeki kod gerekli
Ben 75 ytl'ye senin mağazadan alabileceğin durumda(orjinal kutu-kitapçık) ki Pes2008'i satabilirim istersen arkadaşım.
anladığım kadarıyla orjinallerin içinde zaten kitapçık var çünkü bazıları orjinal olsun yeter bazıları kitapçık olması gerekiyor demiş herhalde orjinal ambalajında olanların içinde kitapçık vardır anladığım kadarıyla.
quote:
ama online sadece bir kez oynayabilirsin.
anlamadım nasıl sadece 1 kez?
oynamaya çalışınca anlarsın neden 1 kez olduğunu
pes2008 in online i berbat durumda. adam ceza sahama yaklaşıyo sonra bir atlama oluyo sevinç gösterileri felan
orjinal işine gelince ne bu oyunun nede herhangi bir ps3 oyununun sahtesi filan yok.hepsi orjinal.
kitapçık olmayanlar fazla yer tutmasın diye sadece cd olarak sokuluyor tr ye.
burda kutulanıyor olay bu.
diğer oyunlarda bir sorun teşkil etmez ama bu oyunda kitapçığın arkasında aktivasyon kodu var.onu girmeden online oynıyamıyorsun.olay bu yani.
tamam oyunu istettim aldığım adama da sordum kitapçığı falan var mı diye her seyi sağlammış yarın gelicek insalla oyun cok tesekkurler yardımlarınız için...
Mümkünse yarın Fifa 2008 ile değiştirt. Pes online oynanmıyor. Hep takılıyor. Fifa'da bu yok ve oyun çok daha gerçekçi. İlk bir hafta Fifa'da zorlanmıştım hatta geri verip PES i almayı bile düşündüm ama alıştıktan sonra Fifanın tadından yenmiyor.
Peki arkadaşlar, oyunu 2.el aldığımız zaman kitapçıklı aktivasyon kodu daha önce girilmiş oluyor? Biz yine oynayabiliyormuyuz tekrar girip ya da nasıl?
quote:
Orjinalden alıntı: Abus
Peki arkadaşlar, oyunu 2.el aldığımız zaman kitapçıklı aktivasyon kodu daha önce girilmiş oluyor? Biz yine oynayabiliyormuyuz tekrar girip ya da nasıl?
satın aldığın kişiden şifresini de istemen gerekecek.
quote:
Orjinalden alıntı: xanty
quote:
Orjinalden alıntı: Abus
satın aldığın kişiden şifresini de istemen gerekecek.
bende pes 2008 i satıyorum 70 liraya şifresi kitapçığı kutusu şifresi herbişeyi var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme