Şimdi Ara

ps3 ve sıcaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben ps 3 u alalo 2 ay oldu daha once hıc sorun yasamama ragmen su son gunlerde daha yuksek sesle calısmaya basladı alet bu sıcakların etkısı galıba da acaba kalıcı bı hasar bırakabılırmı makınada cunku en ust katta oturuyorum ev cok sıcak oluyor ps3 un heryerı acık tabı kapalı bır yerde degıl yanı bu sıcaklık makınaya bır zarar verırımı uzun lafın kısası yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden tesekkurler

• sadece cihaz kendini korumaya alır ve ekranda "çok sıcak cihazı kapatın"gibisinden(tabi ingilizce sen anlarsın zaten)uyarı çıkar.sende cihazı kapatır önüne vantirator koyarsın yada klimalı odada oynarsın.en kötü ihtimal kendini kapatır.soğuduğunda sen açabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıYı

sadece cihaz kendini korumaya alır ve ekranda "çok sıcak cihazı kapatın"gibisinden(tabi ingilizce sen anlarsın zaten)uyarı çıkar.sende cihazı kapatır önüne vantirator koyarsın yada klimalı odada oynarsın.en kötü ihtimal kendini kapatır.soğuduğunda sen açabilirsin.
    arkadaşlar benimki çok ısınmaya başlamıştı bu aralar yanıyordu arkadası.en sonunda her köşesine bant koydum altı hava alsın diye.ve çok olumlu oldu hiçbir ısınma yok.denemenizi tavsiye ederim.denemeden önce sıcaklığına bakın arkadan.koyduktan sonra da bakın buraya yazın sonucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıYı

sadece cihaz kendini korumaya alır ve ekranda "çok sıcak cihazı kapatın"gibisinden(tabi ingilizce sen anlarsın zaten)uyarı çıkar.sende cihazı kapatır önüne vantirator koyarsın yada klimalı odada oynarsın.en kötü ihtimal kendini kapatır.soğuduğunda sen açabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: isis1982

ps3 de boyle bır ozellık oldugunu bılmıyodum yardımcı oldugun ıcın cok tessekurler

• quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

arkadaşlar benimki çok ısınmaya başlamıştı bu aralar yanıyordu arkadası.en sonunda her köşesine bant koydum altı hava alsın diye.ve çok olumlu oldu hiçbir ısınma yok.denemenizi tavsiye ederim.denemeden önce sıcaklığına bakın arkadan.koyduktan sonra da bakın buraya yazın sonucu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

nasıl yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 10 Haziran 2009; 14:54:05 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

sonra hava alamayıp yanmasın alet hiç ısınma sorunu yaşamadım gerçi. benim alet ısınmayanlardan özel yaptılar benim için :P

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

nasıl yani?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: C-TRanger

quote:

nasıl yani?

Bende pek anlayamadım.Daha kötü değil mi?
    Hava almasını engelliyoruz sonuçta...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 internetim çok yavaş
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orjinalden alıntı: C-TRanger

quote:

nasıl yani?

Bende pek anlayamadım.Daha kötü değil mi?
    Hava almasını engelliyoruz sonuçta...

Alıntıları Göster
    Buz kovasına koyup da oynayanların videoları düşer yakında Youtube'a

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozitech

Buz kovasına koyup da oynayanların videoları düşer yakında Youtube'a

Alıntıları Göster
    Bantı PS3 ü yerden yükseltmek için koymuş arkadaş. Biraz anlatım bozukluğu olmuş sanırım. Bantı rulo haliyle düşünün :)
    Ben doğrumu anladım ki acep? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcantcan

Bantı PS3 ü yerden yükseltmek için koymuş arkadaş. Biraz anlatım bozukluğu olmuş sanırım. Bantı rulo haliyle düşünün :)
    Ben doğrumu anladım ki acep? :)

Alıntıları Göster
    ben de bantla soğuk bişiler bantladı die anladım...

hodri meydan
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

ben de bantla soğuk bişiler bantladı die anladım...

hodri meydan

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yanlış anlamışsınız
    ya bantları yatay olarak ps3 ün altına koyun yani altında 3-5 cm boşluk kalacak.veya su şişelerinin kapaklarıda olur.yani bantlama falan yok.altına koyacaksınız ve altı hava alacak.

• quote:

arkadaşlar yanlış anlamışsınız
    ya bantları yatay olarak ps3 ün altına koyun yani altında 3-5 cm boşluk kalacak.veya su şişelerinin kapaklarıda olur.yani bantlama falan yok.altına koyacaksınız ve altı hava alacak.

Alıntıları Göster
    yatay mı koyuyorsun.. dik koyma şansın yok mu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

yatay mı koyuyorsun.. dik koyma şansın yok mu..

Alıntıları Göster
    PS3

BANT

işte ilk önce bantları yere paralel koyuyorsun sona üstüne ps3 ü yerleştiriyorsun ve ps3 ün altı rahatça hava alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 10 Haziran 2009; 23:51:29 >

• quote:

PS3

BANT

işte ilk önce bantları yere paralel koyuyorsun sona üstüne ps3 ü yerleştiriyorsun ve ps3 ün altı rahatça hava alıyor.

Alıntıları Göster
    Kratos önerinle bende ps3 ü yerden yükselttim biraz faydasını görürüz inşallah :)

Fifa 09 da 2 gündür ps3 hot diyip kapatıyo makine kendini gıcık oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Napstr

Kratos önerinle bende ps3 ü yerden yükselttim biraz faydasını görürüz inşallah :)

Fifa 09 da 2 gündür ps3 hot diyip kapatıyo makine kendini gıcık oluyorum.

Alıntıları Göster
    ps3 ün altı direk zemine degmez zaten, arada bosluk kalcak kadar koselerde kucuk plastikler olur, o yuzden bant :) veya baska bisey koymak gereksiz bence. Hatta, alta konulan bisey yuzunden cihaz tam duz sekilde duramazsa yarardan cok zararı bile olabilir. En iyisi klimalı ortamda veya aksamları oynamak. Öglen 35 derecede makine eziyet cekmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: x3x

ps3 ün altı direk zemine degmez zaten, arada bosluk kalcak kadar koselerde kucuk plastikler olur, o yuzden bant :) veya baska bisey koymak gereksiz bence. Hatta, alta konulan bisey yuzunden cihaz tam duz sekilde duramazsa yarardan cok zararı bile olabilir. En iyisi klimalı ortamda veya aksamları oynamak. Öglen 35 derecede makine eziyet cekmesin.

Alıntıları Göster
    benim oda sürekli 28 derece

playstation bilgisayar kasasının üzerinde duruyor

bilgisayarım 24 saat açık bazen haftalarca kapanmadığı oluyor

4-5 saat kesintisiz oyun oynuroyum hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

benim oda sürekli 28 derece

playstation bilgisayar kasasının üzerinde duruyor

bilgisayarım 24 saat açık bazen haftalarca kapanmadığı oluyor

4-5 saat kesintisiz oyun oynuroyum hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım

Alıntıları Göster
    Benim oda 30 un üzerinde sürekli ve en önemlisi izmirin nemi...Yapacak bir şey yok gündüz pek oynayamıyorum grafikleri yüksek oyunları soğutucu fan almayı düşünüyorum sizce alsam işe yarar mı önereceğiniz bir şey var mı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    update edin farkı görün 2.76 olmayanlar yüklesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener1980

update edin farkı görün 2.76 olmayanlar yüklesin

Alıntıları Göster
    Taş gibi konsol rahat olun beyler,deve çökerten sıcağı bile komaz bu alete
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOELLAMBERT

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Bizimkine koyuyor :) Bi ara dik koymuştum ondan mı bişi oldu acaba diyorum ama koskoca sony dik yatay ayarlamış yapmıştır bişiler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.