Şimdi Ara

PS3 ve X360 Hediyeli PES 08 tunuvası İstanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tükiyenin en büyük PES 08 turnuvasına katılmak istermisiniz? 24 - 25 Kasım'da İstanbulda düzenleyeceğimiz PES 08 turnuvasına bütün PES severler davetlidir. Turnuvada birinci olan arkadaşımıza Aral ithalattan süpriz hediyeler ve istediği yeni nesil bir konsol hediye edilecektir.

Tunuvaya destek verenler;
    PlaystationTurk.com önderliğinde
    Aral İthalat;http://www.aral.com.tr/
    Keyf Cafe;www.keyfgame.com

Turnuvamızı sitelerinde haber yapan bütün siteler tunuva günü stand ve afiş ile sitelerini katılımcılara tanıtabilirler.

Diğer detaylar ve bilgiler
    * Turnuva tarihi ve kayıt yeri; 24-25 Kasım 2007 İstanbul
    Keyf Cafe;www.keyfgame.com
    Söğütlü Çeşme Cad. Yavuztürk sok. No4/A
    İstanbul-Kadıköy
    Telefon : 0216 349 95 04
    Yetkili kişi; Ömer Faruk

*Turnuva, bu güne kadar hiç bir yerde kullanılmayan "2 defa maç kaybeden elenir" mantığı ile oynanacak.http://www.playstationturk.com/32_kisi.xls Buradaki tablodan eleme mantığına bakabilirsiniz. Turnuva katılım ücreti 10 YTL olarak belirlenmiştir.

*Katılımcı sayısı; A, B, C grupları olarak adlandırılan 32'şerli 3 grubtan meydana gelecek, toplamda ise 96 kişi ile sınırlı olacak.
    A Grubu; 32 kişi
    B Grubu; 32 kişi
    C gurubu; 32 kişi

*Turnuvaya katılım sayısı 96 kişi olmadığı zaman; katılan kişiler arasında turnuva gerçekleşecek.
    Birinciye olan kişiye Sponsor Firmadan hediye çeki verilecek. Bu hediye çekinin miktarı, Turnuvaya katılan kişi sayısı ile orantılı olacak. Turnuva günü cafedeki içeçekleri ücretlidir. Yarışmaya kayıt yaptıran arkadaşımız kayıtnın iptali isteği durumunda, isteği kabul edilmeyecek.

*PES maç oyunu detayları;
    Oyuncular istedikleri takımı seçmekte özgürdür
    Stadium Options :
    Time : Day
    Season : Summer
    Weather : Fine
    Turf Grain : Default

Match Options :
    Maç Süresi : "10Dk". Beraberlik durumunda uzatma oynamadan direkt penaltı atışlarına geçilecek.
    Oyuncu değiştirme hakkı "3"
    Takım Kondisyonları "Random"
    Hakem kartları ve sakatlıklar "Açık"
    Game Level : "Top Player"
    Com starting line-up selection "On"
    Ball Type : "Teamgeist LF"

*Turnuvanın daha düzenli olması bazı kurallar sonradan eklecektir. Ayrıca Oyuncuların maç esnasında sigara içmemesi gerekir. Böylece sigara kullanmayan oyuncular rahatsız olmamış olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhanmizrak -- 27 Ekim 2007; 10:30:07 >

• Heyt BEE!! Oyunçıkalı 1 hafta olmadı. Adına turnuvalar düzenleniyor. Fifa nasıl satıyor bu zamanda anlamıyorum.
  • ps3 tamam da x360 ne alaka onu anlamadım?
  • O cafede hem Ps3 hem de Xbox360 var. Ama turnuva Xbox360'ta olması lazım öyle biliyorum.
  • ya ben ps3 ü alicam da maç felan beni bozar abi ben aksiyon her zaman stilim bu re5 dmc4 :D
  • playstationturk.com ekibine ve cafe sahibi ömer abiye teşekkürler sağlam turnuva doğrusu.
  • 32*4*10=1280 ytl oh iyi iş valla sonrada ver 700 liralık ntsc konsol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewt ..adamlar kar etmese yaparlarmı hiç
  • Beni bağlamaz! Giderim maçımı yaparım. 10 ytl' ye isterse DS versin banane! Güzel bir gün olacak işte bahane hediyesi!
    Herkesin ortasındaThis is sparta! Aman Nasıl öptüm sizi! diye bağırma şansım olacak!

Bu arada kimse heveslenmesin! Havada karada turnuvadakileri tokatlarım, hiç gelmeyin boşuna. Hem paranıza, hem zamanınıza yazık

Hard' da bile Berezilya' ya 400 tane atıyorum! Hem de İran milli takımıyla. Nedn!?Çünkü ben eskiden mahallenin gol kralıydım. Bir gün maç yapıyorduk arkadaşlarla. Ordan bi herif geldi. Kim!?

PELE!

Dedi gel, pazartesi BEREZİLYA milli takımıyla antrenmana başla!

O zaman buzaman BEREZİLYA' nın taktiğini ezberlemişimdir. Dünyada kimse benim gibi İran kalecisiyle BEREZİLYA' nın tüm fitbolcularını geçipkaleye giremez! 200 metreden gol attım bir keresinde hem de stadın dışından!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOPLA BENİ MUHAHAHA -- 27 Ekim 2007; 18:39:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.