Bildirim
PS3 VGA KABLO
Rolson 62917 Bıçak Seti, 17 parça, plastik kutu : Amazon.com.tr: Oyuncak
https://www.amazon.com.tr/dp/B000WDXMZ0
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
seçeneklerden hangisine bağladıysan onu seç.
Mesela benim monitörümde hdmi 1,hdmi 2,vga,pc seçenekleri var.Hdmi 2 ye bağladığımda onu seçiyorum.Hdmi 1 e bağladığımda da hdmi 1 i seçiyorum.Bu seçenekler varsa bir deneyin. -
benım ki pc monitörü sadece vga var kardeşim öle ayrıntılı yok :( -
tv ye scart ile ve monitöre aldıgın cevirci ile aynı anda bağla, öyle pc3 aç, tv de görüntü gelicektir acıltıktan sonra
ayarlardan görüntüyü hdmı olarak seç görüntünün o zaman monitöre gelmesi lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: tmk20
tv ye scart ile ve monitöre aldıgın cevirci ile aynı anda bağla, öyle pc3 aç, tv de görüntü gelicektir acıltıktan sonra
ayarlardan görüntüyü hdmı olarak seç görüntünün o zaman monitöre gelmesi lazım.
nası yanı tam olarak anlamadım? -
ps3 scart (kompozit) kablo ile tv ye bağladın sonra
hdmı kablo ile de monitöre bağladın
ikisinide aynı anda bağlıcaksın, ondan sonra ps3 açtınmı görüntüyü tv verir. ayarlardan da görüntü cıkış ayarlarıydı sanırım adı, ordan scart yazan yeri hdmı olarak değiştirirsen görüntüyü monitöre vermeye başlıcaktır.
Görüntü ikisinde de yoksa ps3 görüntü ayarları bozulmuştur görüntü sıfırması yapman gerekir. bunu yaptıgın halde tv de görüntü var monitöre vermiyorsa kabloda sıkıntı var.
gerekli olursa eğer görüntü sıfırlama işlemini burda anlatmışlar :http://www.youtube.com/watch?v=Jb3l3Q1SUqA
Daha ne kadar acık yazabilirim bilmiyorum, kablo isimlerini bilmiyorsan google görsellere yazdınmı direk gelir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tmk20
ps3 scart (kompozit) kablo ile tv ye bağladın sonra
hdmı kablo ile de monitöre bağladın
ikisinide aynı anda bağlıcaksın, ondan sonra ps3 açtınmı görüntüyü tv verir. ayarlardan da görüntü cıkış ayarlarıydı sanırım adı, ordan scart yazan yeri hdmı olarak değiştirirsen görüntüyü monitöre vermeye başlıcaktır.
Görüntü ikisinde de yoksa ps3 görüntü ayarları bozulmuştur görüntü sıfırması yapman gerekir. bunu yaptıgın halde tv de görüntü var monitöre vermiyorsa kabloda sıkıntı var.
gerekli olursa eğer görüntü sıfırlama işlemini burda anlatmışlar :http://www.youtube.com/watch?v=Jb3l3Q1SUqA
Daha ne kadar acık yazabilirim bilmiyorum, kablo isimlerini bilmiyorsan google görsellere yazdınmı direk gelir.
fakat kardeşim benım monitörümde hdmi yok :P yanlıs anladıysam affola kabloda sıkıntı varmı dıye baktım laptopda calısıyor
-
kardeşim bişiler yaptım out of range diyor bu nedir :D -
quote:
Orijinalden alıntı: futonus01
merhaba arkadaşlar ben bugun hdmi to vga kablo aldım monitörüme hevesle bagladım faka monitörümde siyah ekran var ekran siyah ama ps3üm calısıyo basılı tutum herşeyi yaptım ne yapmam gerek
(yanlıs yerdeyse affola)
kafanı karıştırma, monitörün desteklemiyordur her monitör desteklemez dönüştürücüyü eski monitör sanırsam senin ki? -
2007 senesının olması gerek lg nin bir monitörü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X