Şimdi Ara

Ps3 Vga monitöre bağlamak (Hata alıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldığım bir dönüştürü parçası ile (70TL'ye aldım.) Ps3'ü pc ye bağladım fakat ekranda input not supported hatasını almaktayım.... Bir çaresi varmı?

• Ps3 hdmi cikisina ayarli durumda olabilir cihaz kapali konumdayken acma tusuna basili tut tek bib sesi gelecek sonra kapanana kadar elin tusta kalsin makina kapandiktan sonra tekrar basili tut bu defa 2 bib sesi gelene kadar elini cekme 2 bib sesi gelince cek ordan ayarlari bastan yapacak cihaz baglanti seklini soracak belki bu cozum olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kompozit-vga dönüştürücüyle yaptıysanız yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi hdmi a ayarlıdır kapatma düğmesi basarak çözebilirsiniz
    Eğer HDMİ-vga dönüştürücüsü ile yaptıysanız möitörünüzün HDCP destekli olması gerekiyor
  • Her hdmi-vga dönüştürücü hdcp desteklemediği için görüntüyü iletemiyor. Mesela hamanın 70-80 tl ye satılan hdmi-vga dönüştürücüsü hdcp desteklemediği için ps3 te çalışmıyor. Fakat s-link marka dönüştürücülerde problem çıkmıyor. Büyük ihtimalle aldığınız dönüştürücüden kaynaklanan bir problem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.