Şimdi Ara

PS3 VS kotalı internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 oyunları pc oyunlarından daha fazla kota yiyor mu? Ya da daha az?
    Ya da şöyle sormalıyım sanırım.
    Hergün 3 saat online oyun oynarsam Ps3 ümde, ay sonu patlar mıyım?

23 ünde Ps3 alıyorumda. 23 ünden önce kotasıza mı geçmeliyim? Yoksa nisandan itibaren başlayacak 4 gb kotalı internet olayı bize yeter mi günde 3 saat online oyun oynamak için?

2 gün sonra, yani cuma akşamı iş çıkışı teknosadan Ps3 ü alacağım. Eve gelip kurduğumda daha 3. saatte 2 gb kullanmış olur muyum ondan korkuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renderman -- 22 Mart 2007; 16:06:33 >

• o kotayı emer bitirir ps3 boşuna kasma takip edemessin pc deki gibi önerim sınırsıza geçmen. Kotasını düşünen kahraman olamaz...
  • sanmıyorum kotayı aşacağını demo indirmediğin sürece ben de ps3 kullanıyorum ve bu ay 6 gb kotalı adsl aldım daha bir şey yok. x360 da ya da pc de online oynamak kotayı geçmiyor. ps3te de geçmemesi lazım
  • ortalama 15-20K download yapar saniyede. Hesapla işte:)
  • Messenger da ki görüntülü chat olayındaki gibi yani.
  • Pc deki oyunlardan fazla ya da az tutmaz. Netti sadece online oyun ve gezinmek için kullanırsan (ufak tefek downloadlar da dahil) ufak miktarlarda aşabilirsin kotayı. Ancak film ve demo download'una gidersen o zaman kotayı bayaa aşarsın.
  • Demo Downloadı dedikmi olay biter zaten : )) yaa ben hala Update etmiyorum PS3 ümü. 1 aydaha beklicem.. bi olay olmazsa Update edip internete bende dalacam demolar memolar : )))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Demo Downloadı dedikmi olay biter zaten : )) yaa ben hala Update etmiyorum PS3 ümü. 1 aydaha beklicem.. bi olay olmazsa Update edip internete bende dalacam demolar memolar : )))

Psp ile aynı gitmez sanırım hocam bu iş ama 1 aydan fazla bekle derim eğer bekleyeceksen.
  • ya korkuyorum BRICK olmasın sonra Downgrade ederken kırarım kafayı o zaman
  • Bazılarınız bana "vay hayvan vay" diyebilir.Neden derseniz, ben gereksiz bütün harcamalarımı kesip, 2048K kablo internet kullanmaya başladım. PS3'ün bütün nimetlerinden faydalanmayı düşünüyorum
  • o degil de asıl, bizlere bu devirde tüm dünyadan hem daha pahalı hem de kotalı, kalitsiz intenet hizmeti veren türk telekom' u kınıyorum (forum kuralları izin verse kınamakla da kalmayacağım )
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnoX

Bazılarınız bana "vay hayvan vay" diyebilir.Neden derseniz, ben gereksiz bütün harcamalarımı kesip, 2048K kablo internet kullanmaya başladım. PS3'ün bütün nimetlerinden faydalanmayı düşünüyorum

Hehehe, en güzeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnoX

Bazılarınız bana "vay hayvan vay" diyebilir.Neden derseniz, ben gereksiz bütün harcamalarımı kesip, 2048K kablo internet kullanmaya başladım. PS3'ün bütün nimetlerinden faydalanmayı düşünüyorum

bazıları ne der ne demez orasını bilemem gayrı. bildiğim tek şey en asil duygunun insanı olduğundur. kutlarım. 2048 idare eder ps3 ü. japonyada olsa idin 256 lık parasına 47mbit sınırsızın olurdu diyim de birazcık moralini bozmaya çalışayım. sen bi bak yine de.

• 47 mbitlik japon Motorstorm oyuncusu
    VS
    2048kb ' lık Türk Motorstorm oyuncusu...

Kazananı açıklamama gerek var mı?

Tarzı bir soru sormamıza gerek yok ama sonuçta değil mi? 1024 de gayet yeterlidir herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renderman -- 22 Mart 2007; 15:13:46 >
  • sen başlıkta demişsinki ps3 e karşı kotalı internet
    ttnete karşı koyacak bi makina dünyada yapılmadı daha
  • Online oyunda, download olduğu kadar uploadda önemlidir. Geçen gün Fransa'daki internet fiyatlarına bakıyordum ve her ne kadar yüksek hızlar verselerde, upload hızlarını 1mbitden fazla vermiyorlar. Ben Resistance'da 1mbit bağlantı ile Japon serverlarında lag olmadan oynuyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.