Şimdi Ara

PS3 vs XBOX 360 ( KARŞILAŞTIRMA )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ps3 te hdr ve diğer yansılamalar daha iyiduruyor, çok büyük farklarda yok iki konsol arasında, ps3 daha yeni bi konsol zamnla anlaşılır aradaki farklar...
  • sadece tiger woods ve co3 e baktım ve aralarında öyle çok büyük farklar yok,diğer resimlere bakmaya gerek yok.şu zmn için doğru bi tercih yaptığımın

kanısına vardım.X360 yeter de artar bile.ps3 fiyatı ve en ii grafikler için hd tv masrafı ile 2. tercihim olarak kaldı..
  • gameman;

Katılıyorum.Bunları izlemedim ama Call Of Duty 3 platform karşılaştırmalarını izledim.Arad abir fark yok.Ve FPS olarak XBOX 360'ın daha iyi olduğunu söylüyor siteler.Hatta ign COD 3 PS3 grafiğine 6.5,XBOX 360'a 7.5 vermiş sanırım.Yani grafiksel olarak da iyi bazı multi-Platform oyunlar.

1 sene sonraki Multi-Platform oyunları beklemek lazım....
  • oyunlarda kaliteyi grafik işlemcisi belirler her iki platforma çıkan oyunların resimleri arasında azda olsa fark var ama bu demek değildirki
    ps3 kullandığı grafik işlemcisi xbox360 kinden kötü demek acele verilmiş bir karar olur ps3 yeni çıktı bekleyip görelim iki konsolun rekabetini
  • Görüntü olarak genelde PS3 daha iyi.Şimdilik ufak farklarla.Ama FPS düşmeleri PS3 için asıl problem.Onlarda yakında düzelir
  • tabiki ps3 xbox ta neymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Professional oyuncular xbox 360 kullanır
    Şefin Tavsiyesi
  • Alın size karşılaştırma.. Xbox 360 PS3'e ufaktan geçirivermiş..

Özellikle grafiklere bakın; Xbox 360=9.0 , PS3=7.5

Gerçi istiyosanız hepsine bakın hertürlü Xbox 360 üstün..

• Ya daha hala neyin karşılaştırmasıymış ya. 360 gitsin ps2 ile kapışsın. Hadi ya bi zahmet ya. Göz var hizan var arkadaşım. Bir yanda bilmem kaç işlemcili bilmem kaç senedir konsol üreten firma. Bir tarafta sözde yazılımın devi ama işe bakın ki yaptığı her programda on binlerce bug var vs vs . Yaptığı her elektronik malzeme bir fiyasko. Siz hala ps3 mü 360 mı? Bir takım kişilerin ellerinde/evlerinde 360 var diye millete ittirmeye çalışıp duruyorlar. Bunları kaale alacak kadar saflar var mı bilemem? 360' ın asıl yüzü elbette şimdi değil xbox gibi zaman geçtiğinde göreceğiz tam anlamıyla. Hani xbox şukelaydı carttı curtu. Bilmem kaç sene ondan önce çıkmış ps2' e hala oyun akıyor akıyor. Geçin bunları beyler. Akıllı olun biraz.
  • tabiya xbox360 nekii ancak ps2 ile kapışır yüüüürürürürürrr kim tutar senii ben fanatik değilim kimin konsolu kırılırda kopyası yaygınsa KIRAL odur OKADAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Ya daha hala neyin karşılaştırmasıymış ya. 360 gitsin ps2 ile kapışsın. Hadi ya bi zahmet ya. Göz var hizan var arkadaşım. Bir yanda bilmem kaç işlemcili bilmem kaç senedir konsol üreten firma. Bir tarafta sözde yazılımın devi ama işe bakın ki yaptığı her programda on binlerce bug var vs vs . Yaptığı her elektronik malzeme bir fiyasko. Siz hala ps3 mü 360 mı? Bir takım kişilerin ellerinde/evlerinde 360 var diye millete ittirmeye çalışıp duruyorlar. Bunları kaale alacak kadar saflar var mı bilemem? 360' ın asıl yüzü elbette şimdi değil xbox gibi zaman geçtiğinde göreceğiz tam anlamıyla. Hani xbox şukelaydı carttı curtu. Bilmem kaç sene ondan önce çıkmış ps2' e hala oyun akıyor akıyor. Geçin bunları beyler. Akıllı olun biraz.

Oraya koyduk işte incelemeyi, hala inanmak istememen çocukça.. Banane banane Ps3 daha iyi der gibi..

• quote:

Ya daha hala neyin karşılaştırmasıymış ya. 360 gitsin ps2 ile kapışsın. Hadi ya bi zahmet ya. Göz var hizan var arkadaşım. Bir yanda bilmem kaç işlemcili bilmem kaç senedir konsol üreten firma. Bir tarafta sözde yazılımın devi ama işe bakın ki yaptığı her programda on binlerce bug var vs vs . Yaptığı her elektronik malzeme bir fiyasko. Siz hala ps3 mü 360 mı? Bir takım kişilerin ellerinde/evlerinde 360 var diye millete ittirmeye çalışıp duruyorlar. Bunları kaale alacak kadar saflar var mı bilemem? 360' ın asıl yüzü elbette şimdi değil xbox gibi zaman geçtiğinde göreceğiz tam anlamıyla. Hani xbox şukelaydı carttı curtu. Bilmem kaç sene ondan önce çıkmış ps2' e hala oyun akıyor akıyor. Geçin bunları beyler. Akıllı olun biraz.

harbi ya kirmizi isik falan fiyasko abi xbox360 once ps2 satislarini katlasin sora gelsin ps3 le yarissin ama ne yazikki bana gore halo 3 bile killzone la yarisamaz (kendi gorusum tartisma yaratmak icin solemedim)

• quote:

Orjinalden alıntı: Jankat®

quote:

Oraya koyduk işte incelemeyi, hala inanmak istememen çocukça.. Banane banane Ps3 daha iyi der gibi..

Sen bana Mikrozortun para yedirmediğinin kanıtını koy bakayım bu firmaya bende sana bu inceleme adildir diyeyim. Dünkü çocuk bile biliyor böyle incelemerin birşey ifade etmediğini. Ps3'ede güzel dese bu böyle.

@Weysex

Asıl kıral sensin.

Fanatiklikle neyin ne olduğunu bilmek arasında fark var. Bazı emperyalist kılıklı kişiler buralarda fanatikliktir carttır curttur icat edip fişfiklediler bu böyle gidiyor bakıyorum. Fanatiklik birşeyi gözü kapalı savunmaktır. Playstation' ıda yeri geldi mi eleştiririz ama millet fan fan diyen arkadaşlar çıkıp "tamam ben bu x kutusunu aldımda çok ısınıyor bu n'oolcak böyle bu?" dediğini de görmedim. O yüzden biraz iğne çuvaldız olayına girin bence.

Bak ben açık ve net söyleyeyim daha evvelde söyledim. Tek konsol bu microsoftun peynir tenekesi kalsa almam. Bende SONY manyaklığı falan yok. Microsoft nefreti var. Bununda nedenlerini saymama gerek yok sanırım. 3 dolarlık boktan programları 1000 dolarla sokuşturan firmayı da pek seven olmaz zaten. Kendisine saygısı olanında sevmemesi lazım.

Ha ben çorbama bakarımcılara da 2 laf diyorum. Bugün bu kutuyu ucuza satarlar yarın öbürgün ola ki rakibi kalmadı mı sokabildiği inebildiği derinliğe kadar batırır kazığı tabiri-i caizse. Bilirsiniz.

• Hellmarch

sen XBOX360 ile ps2 arasındaki grafik veya her bakımdan kaliteyi ayırt edemiyorsan burada ben dahil hiç kimse sana bişey dememesi gerekiyor ama insan kendini tutamıyor işte.

Microsoft demişsin her yaptığı program vs vs de bug,mag falan filan var demişsin (ki kendi bilgisayarındada %99 windows kullanıyorsundur adım gibi eminim ) kullanmıcan o zaman.

Birde yukarıda arkadaş Xxbox360 ile ps3 arasındaki kaliteyi toblolamış (cod3 ile) sen tabiki buna inanmıyorsun ve para,mara vs vs yedirmiştir diyorsun güzel.O zaman nerden biliyon para yedirdiğini bize kanıt sunarmısın lütfen sen bu şekilde dersen buradaki herkezde ps3 çoğu büğük oyun testi yapan şirket ve sitelere ps3 ü yüksek göstermek için para yada başka bişey yedirmiş deriz .

quote:

Bak ben açık ve net söyleyeyim daha evvelde söyledim. Tek konsol bu microsoftun peynir tenekesi kalsa almam. Bende SONY manyaklığı falan yok. Microsoft nefreti var. Bununda nedenlerini saymama gerek yok sanırım. 3 dolarlık boktan programları 1000 dolarla sokuşturan firmayı da pek seven olmaz zaten. Kendisine saygısı olanında sevmemesi lazım.

Ayrıca bu programları alırken kimse kimseyi zorlamıyor işine gelirse alırsın gelmezse almazsın.Microsoft yazılım konusunda çoğu programla dünyada lider bir firmadır ve her program ve işletim sistemi ile başı çekiyor bugları konusunda ise tabiki dünyada en çok tercih edilen işletim sistemi olduğu için (diğer bütün işletim sistemlerine göre) hackerlarında en çok saldırdıkları ve bug buldukları işletim sistemi oluyor haliyle (tabii bunu çekemeyen firmalar illaki var bkz:vistadaki entegre virüs taraması ve sonuçları-norton ve 2 firma daha) illaki çekemiyorlar.Sony gerçekten büğük bir firma yaptığı ürünler gerçekten kaliteli ve son kullanıcıyı memnun eden ürünler yapıyor ama ne yazıkki kendisinden büğüklerin olduğunuda biliyor ve ona göre davranıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LunarGuardian -- 4 Aralık 2006; 23:44:56 >

• yaw millet kalkmış 6 sene önce çıkan ps2 ile bir sene önce çıkan konsolun satışlarıyla kıyaslıyoya bukadardamı kör ve kara cahil insanlar olur yaa yaww o zamanlar rakip yoktu herkez seve seve ps2 alıyorduu benim gibii bende ps2 kullanıcısıydım ama beni nee sony nede ms bağlar hele ben hiç o sömürücü milletin malını asla savunmak istemem hatta bana düşmez bile fakat ortada bi gerçek varkii kimse bunu saklayamaz şuan için ps3 x360 dan daha iisni veremez ancak 1 yıl sonra ve makina kopya olayına geçtikten sonra ozaman işler değişir ipler şuan x360'ın elinde herkez istediği kadar fanlık yapıp bi tarafını yırtsın
  • quote:

Gülüyorum sadece,Ps 3 e kötü diyen yok gelecekte 360tan çok daha iyi olacak elbette,ama bilmem kaç çekirdek işlemcili pc'ye çıkacak olan oyunun o pc'ye adam gibi optimize olup her özelliğinden faydalanamayacağını bilen ve hem 360 dan fazla para olup hemde 1-2 sene sonra eskiyeceğini bilen adamın gidip xbox360 almasına ve bunu önermesine saf diyen zihniyete gülüyorum.(bknz. )

• @Hellmarch

Senin söylediğine göre o zman internetteki hiçbirşeye güvenemeyiz;her inceleme,her tanıtım yanlış..

Burada Playstation hariç diğer konsollara sürekli laf sokan ve küçümseyen arkadaşlar var,çoğu daha joystiğine bile dokunmadan paragraflarca yorum yazıyorlar.. Ben bunun için cvp yazıyorum,yoksa PS2'nin başarısını küçümseyen yok(Konuyla alakası da yok).Ayrıca sanki Sony garibanın dostu gibi bir yazı yazmışsın,adamlar bir kabloyu 40$'a iteliyorlar,bu şirketlerin hepsi böyle,rekabet olmadığı an bizim bittiğimiz andır,Sony tek kalsa bu konsolu 599$'a yaretmez kimseye.. O yüzden fanatikliğe lüzum yok, şuan Xbox 360 önde ilerde PS3 önde olursa öyle yazarız..

• @WOWOZANAGE

Herşeyin grafik olmadığını olmayacağını umarım bir gün öğrenirsin. Windows muhabbetine hiç girme istersen. Tr' da kaç kişinin windowsa para verdiği ve neden 360' ın hala daha ülkede garanti kapsamında satılmadığının cevabını bulabilirsin.
    Tekelcilik diye birşey var istersen bence bunu biraz araştır.
    Hacker vs olayı komedi. Yahu durup dururken göçüyor ne hekırı ne kekırı. Çek internet kablosunu gene çöküyor. Bu çökmelerin bilinçli olduğu ortada.
    Sonuç olarak kimse bana Microsoft' u bana övmesin. Yok sende windows kullanıyorsun kullanma edebiyatına girmeyelim. Eminim ki içinizde sigara içip 20 sene içinde kanserden öleceğini bilen vardır. Böyle bakalım olaya. Mikrozortu kullanıyoruz ama iyi olduğu için değil. Koyunun olmadığı yerde keçiye apturaman çelebi muamelesi çekildiği için. Ha yapsınlar bütün oyunları linuxa kullanan namerttir. Dediğim gibi bu kullanma o zaman geyiği baydı bence. Orjinal kullanan kişi sayısı da belli olduğuna göre boş muhabbet.

@jankat

Playstation' da mükemmel değil elbette. Ps2 nin konuyla alakası xbox' ın bugüne kadar ne yaptığı kapsamında alakası var bence. Ama anlamak isteyene. Xbox çıktığından beri Xbox' a çıkan oyun listelerini bir koyalım isterseniz kaç katı. Satışları vsni. Ne demişler anasına bak kızını al. Anlamışsındır umarım.

Sony' nin ürünleri pahalıdır ancak kalitelidir. Microsoftunkiler ise genelde pahalıdır ama kalitesizdirler ne yazık ki. Mouse' undan tutta joystickine kadar. Gerçi elektronik şans işidir ama ben ve çevremde dahil olmak üzere ms den ne alındıysa 2 aya pörtledi. Tecrübesizlik olsa gerenk.

@kellifelli

Dostum bak gelecekte iyi olacak şimdiden de daha iyi. Fiyat konusunda yanılgıya düşüyorsun. Hd Dvd ıvırı zıvırı online parasını eklersen görürsün ki fiyatlar kafa kafaya. E şimdi belli güç ve oyun bakımında önde olan bir konsola mı para yatırırsın yoksa cilalı olan diğer makineye mi? Sen buna da gül bir muhaha da benim için ekle.

• şimdi şu resimlere bakıp bu daha iyi diyemedim ben açıkcası, microsoft iyi iş çıkarmış hakkını vermek lazım bok atmaya gerek yok ps3 de iyi iş çıkarmış,bence bu yarışın galibi en azından türkiye'de ps 3 olur,neden derseniz xbox türkiye'de yok ps3 gelince neden garantisiz olanı alayım,ayrıca ps3 ün arkasında geçmiş konsollarda çıkmış ve kendine büyük kitleler yaratmış oyunlar var daha onlar çıkmadı,onlar çıkınca ne olacak?tabii diğer konuda kopya oyunlar bence sony bu kadar geç çıkarmışken üstüne üstlük üretimde bu kadar zorluklar yaşamışken,kopya olayına geçmiş konsollardaki gibi el atar gibime geliyor ama şuanda hem xbox hem ps3 süper makinalar hangisini alırsanız alın çok bişey kaybetmezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldemort -- 4 Aralık 2006; 22:11:29 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.