Şimdi Ara

PS3 X-O butonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    NTSC PS3'ümün kontrol butonlarında X=iptal O=kabul yerine geçiyordu. Dün yeni bir PAL PS3 aldım bu alette X=kabul O=iptal olarak kumanda ediyor. İnsanın kafası karışıyor. Aslında alışılmıyacak birşey değil ama bana ters geldi bu durum. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı acaba ? Firmware ile ilgili bir durum değil zira NTSC ye yüklediğim yeni 2.20 firmware'i PAL'e de yükledim durum yine aynı. Acaba tüm PAL PS3'ler X=kabul O=iptal olarak mı kumanda ediliyor ?

• Değişmiyor diye biliyorum , ama 3 günde el alışıyor .

Benim kuzende NTSC var bende PAL , bir orada bir burada oynuyoruz .

Asıl o epey zor oluyor .
  • Bu genel kabul görmüş bir durum olduğundan, değiştirmek olanaksız. Arada sırada ben de menüler arasında Mehter Takımı gibi gidiyorum. İki ileri bir geri
  • benimki NTSC bende X kabul_?
  • NTSC-J ler farklı bir tek. NTSC-U ve pal de butonlar aynı
  • evet japon versiyonlarda O kabul X iptal tusu...

winning eleven'da buna bir örnek zaten
  • asıl pes den sonra winning oynayınca tam karışıo yau kale dibinden muz orta kesiorum bazen :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

asıl pes den sonra winning oynayınca tam karışıo yau kale dibinden muz orta kesiorum bazen :D

neden peki bende aynıydı tuşlar??(bnm makine japon)
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

asıl pes den sonra winning oynayınca tam karışıo yau kale dibinden muz orta kesiorum bazen :D

bendede ntsc-j var hakikattende çok cins bi arkadaşımdada pal cihaz var çok basit olmasına rağmen kafa karışıyor tutup kolu yere vurasım geliyor

• Japon serilerde "O" kabul "X" iptal olarak kullanılıyor. Bunun sebebi, Japon kültürün "O" nun tamam, tam anlamına gelmesi, "X" in ise yanlış anlamına gelmesi ............................... miş.

miş diyorum, bir yerde okumuştum ama hatırlamıyorum.
  • joypad ntsc üretim ise ok = O
    joypad pal ise ok = X
    joypad ntsc u ise ok = X

Olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 15 Nisan 2008; 20:26:18 >
  • Joypad den değil, makinadan kaynaklanıyor diye biliyorum, mesela dual shock 3 aldım ben, pal, ama makinam ntsc ve halen ok tuşu O
  • evet sistemden alakali sırf bu yüzden gittim pal makine aldım çünkü sinir oluyorum o japonlara x demek onay demek cins adamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.