Bildirim
Ps3 Yardım lütfenn
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: deathles27
Öncelikle merhaba ben ps3 almak istiyorum sizce şimdi ps3 almam ne kadar mantıklı olur ps4 çıkacakken ps4 çıkarsa ps3 oyunlarını bulabilirmiyim yardım ederseniz sevinirim şimdiden sağolun
2 yıl boyunca istediğin tüm oyunları bulabilirsin kesinlikle bulursun bence mantıklı maddi sıkıntın yoksa düşünmeden al ben PS4 çıktıktan 1 sene sonra alacağım kararlıyım o sırada oynayacağım ki senin oynamadığın bir sürü oyun var oyna oyna bitmez valla senin yerinde olup o güzel oyunları hiç bilmeden yeniden oynamak isterdim -
PS4 hemen alma derim şahsen. PS3 öyle hemen biticek bir cihaz değil. Uzun yıllar götürür daha.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps5 için kulaklık önerisi
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- gta 5 ps4 türkçe altyazı nasıl yapılır
- ps5 kendi kendine kapanıyor
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar ps4
- ps5 slim disk sürücüsü
- ps5 vs ps5 pro
- en çok oynanan oyunlar
- god of war xbox
- en iyi ps5 oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X