Şimdi Ara

ps3 yardım ntsc-u voltaj sorun çözüldü. siyah-beyaz sorunu çıktı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar bende yeni uye oldum foruma....ps3 aldım yurtdısından yeni ntsc-u versiyon..ama pek bilgim yok...kutu uzerinde 120 volt yazıyor vede giriş ucu farklı ...acaba voltaj çevirici felan mı almam lazım....yada ucuna TR uyumlu priz mi alacağım..forumda bikaç bilgi buldum ama .yinede sorayım dedim.yardımcı olurmusnuz bana.saolun......

bu konu hakkında çok başlık var ama daha ps3 u kullanamadım bu yuzden yanlış bişey yaparım diye ondan başlık açtım.....

yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigen87 -- 10 Temmuz 2007; 21:59:00 >

• kanka ben prizi değiştitrip direk normal voltajda kullanıyorum..ama içim rahat ettsin diyorsan bi adaptör al..
  • yani ucuna fişmi aldın TR uyumlu oylemi kullanıyosun? adaoptore gerek yok dimi?
  • PC gibi güç kablosunu tak ve çalıştır hiçbir sorun olmaz, ben kaç aydır kullanıyorum ve hiçbir sorun çıkmadı.
  • normal pc kablosuda işini görür..ama benim makine japon yani farlılık olabilir...ama ilk başta bende senin gibi temkinliydim..ama makinenin içide bütün voltaj değerlerine uyumluymuşşyani öyle diyorlar su ana kadar sakatlık çıkmadsı ama belli olmaz..ama adaptörlerde tuğla gibi biliyorsundur..
  • yani bu pc kasa fişlerinden kullansam sorun olmaz dimi ..yada fiş ucuna çevirici alsam ?her elektrikçilerde bu çeviriciden varmıdı* ben sakaryada yım
  • Pc için güç kablosu al arkadaşım bilgisayarcılardan 2-3 ytl birşey. Sorunsuzca kullanırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çeviriciyi boşver pc fişi al.... ama kanka biraz araştır amerikan model makineler aynı şekildeyse sorun olmaz..aldığın yer bilgi vermedimi ?
  • abi arkadas yolladı amerikadan oda bilmiyor işte..cahil kaldık....sizler gibi değerli arkadaşladan bilgi alayım dedim...

ozaman pc kablosu almam en mantıklı gorunuyor dimi? ntsc-u vers ps3 için......
  • ewet öyle yap..çeviriciler tugla gibi..
  • ok saolun arkadşlar bugun pc kablosu alıp deneyeceğim hemen ..çok saolun.........
  • Hadi bakalım hayırlı olsun aramıza hoşgeldin artık PS3'de oyunlarda kapışırız kısmetse.
  • pc kablosu ile sorunsuzca çalışıyor merak etme..........
  • pc kablosu ile calısır sorun yaratmaz
  • arkadaslar şimdi pc kablosuyla denedim sorunsuzca çalışıyor.çok saolun.......voltaj sorunum kalmadı...

ama şimide ekran siyah beyaz oldu....kutu içinden çıkan composit kablo ile 55 ekran normal tv ye taktım ama ekran siyah beyaz gosteriyor..bozuk mu ps3 um yoksa.......

ntsc olmasından mı kaynaklanıyor ne yapacağım şimdi arkadaşlar tekrar sizlere danışıyorum...yardımcı olurmusnuz yine ..bana cok saolun....
  • kanka tvin ntcs yi desteklemiyor ?ama şuda var zaten normalde siyah beyaz ara görüntü ama diğer hiçbirşeyde renk yoksa çözüm basit ya çift sistem tv yada bildiğin ps1 in scart kablosu gri olanı yani..
  • yok yazılar felan siyah beyaz hep herşey...sanırım tvden tv pal bizim galiba ondan...rgb kablo mu almam gerek nerden bulabilirim....
  • normal ps oyunu satan yerlerde var..ama sakaryada varmı bilemem..ben orda öğrenciyim bilirim oraları :) yada istanbula gelip çok kolay bulursun sorun etme ama oyun varsa oyun dene yada internete gir ps3 le bakalım renk olucakmı?
  • arkadaşlar bu urun olurmu siyah beyaz sorununa cozum olurmu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.