Şimdi Ara

PS3 yeterli mi yoksa illa ki PS4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Geçen sene 2012 yılında piyasaya sürülen ps3 son model konsol var elimde. Bir kaç oyun oynayıp köşeye koymuştum 1 2 haftadır oyun aşkım hortladı ps3 oyunları toplarken piyasadan birden kendime ps4 e geçiş yapacak oyunlar bu aldıklarında elinde patlayacak hem ps4 e çıkacak oyunlar son güncel ve kaliteli oyunlar bunları düşününce oyun almayı kesip ps4 alma düşüncesi yerleşti.2 sorum olacak.

1.Elimde 500 gb 2012 versiyon ps3 varken Ps4 almak mantıklı olurmu?.Aman aman fark varmı
    2.Diyelim ki ps4 te karar kıldık. Şuan 1450-1550 bandında ps4'ler.fiyat düşer mi yakın zamanda beklemelimiyim yoksa hiç düşünmeden ps4 alıp yeni oyunlarla Çatır Çutur keyif mi yapmalıyım ;)

Teşekkürler şimdiden....

• Yeterli olup olmadiği tamamen senin oyunculuğuna göre değişir. Fİyat konusunda ise 1 senedir düşmüyor dahada aman aman düşmez.
  • forumun ikinci el bölümünden ps3 ün en popüler oyunlarını ucuz yollu alır bitirir (uncharted serisi,The Last of Us, gow serisi,gta 5 vb) akabinde ps4 e geçerdim bende mesela ayıptır söylemesi ps4 var oynadığım oyunlar The Last of Us ve gta 5 ikiside ps3 oyunu daha bloodborne dan hariç exc. bir oyun yok ps4 de zaten bloodborne da ps3 de olan dark souls devamı bir oyun hikayeleri birleşik heveslenecek bir durumda yok denebilir ps4 e.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

daha bloodborne dan hariç exc. bir oyun yok

infamous ss-fl
    kilzone shadow fall
    the order 1886
    Drive Club

@mr_turkish
    Arkadaşın sorusuna gelir isek ps4 sahibi olarak ps3 dönemimde oynamadığım bir hayli oyun birikti yeniden ps3 alıp bitirmeyi düşünüyorum oyuncu adam platform ayırmaz imkanın var ise iki konsolu elinde bulundur.
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    bloodborne dan hariç exc. bir oyun yok derken oynanacak anlamda onu kast ettim bende kilzone shadow fall var mesela oynamıyorum the order 1886 oyun değil zaten yarım yamalak bir şey infamus eh işte Drive Club fena değil onu unutmuşum ama illa ki yamaları kurulacak yoksa sarmaz.
  • Atl@s kullanıcısına yanıt
    Sizin kullandığınız üsluptan o anlamı çıkaramadım. Oyun iyi olup olmaması görecelidir daha doğrusu kişisel zevklere ve türe göre değişen bir durumdur, Mesela bende bloodborn gibi oyunlardan haz almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 1.5 sene bekle ondan sonra düşünürsün

• Her şey zamanında güzel bence şimdi almalısınız ps4. Oyun yok diyenlere hiç aldırma. Şu an ps4 alırsan gta 5, witcher 3, bloodborne, drive club, infamous gibi oyunlar yeni oyunlar gelene kadar götürür, her ay plus'dan gelen oyunlar var. Futbol falan seviyorsan bir de fifa alırsın mis gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence değmez. ps3'ten devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps 4 e geç

• Benzer durumdayız şöyle diyim ben
    Cod oyuncusuyum yeni nesilde 2 cod var biri rezalet diğeride bozuk falan diyorlar o yüzden ps3 devam bence sizde oynayacağınız oyunlara göre karar verin 1500tl az para değil daha bunun psn plusı var oyunları var cidden iyi düsünmek lazim

• Eğer istediğin oyunlar ps4 e cikmadiysa biraz daha bekleyebilirsin. Ps4 de ps3 oyunları oynuyoruz zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.