Şimdi Ara

PS3 YOUTUBE GİRMEK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ]Arkadaşlar merhaba, ps3 konusunda yeniyim yardımcı olursanız çok sevinirim.ps3 kablosuz ağ ayarlarını yaptım. 4.11 versiyonuyla güncellemeyi yaptı.Milliyet, haber3, google gibi yerlere giriyorum.Şu konularda yardımınıza ihtiyacım var:
    1.Youtube den video izleyebilir miyim acaba?İzleniyor ise nasıl izleyeceğimi anlatır mısınız lütfen? Acemi olanların anlayabileceği şekilde anlatın lütfen.
    2.Bir de ınternet browser kısmını açtığım zaman "javascript is disabled" yazıyor.Bu javayı nasıl
    etkinleştirebilirim?
    Tools-Javascript-on yazıyor alt kısmında ama tools kısmı nerde bulamadım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Acemiyim kusura bakmayın.
    Şimdiden teşekkür ederim, sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaabb -- 2 Nisan 2012; 15:52:16 >

• En son 7-8 ay önce youtubedan video izlemiştim. Şunu farkettim, TR PSN'de video açılmıyordu hatta youtube'a girmiyordu fakat US PSN'den girdiğimde açılıyordu. PSN'den PSN'ye değişiklik gösterebiliyor yani. PS3'den youtube'a girince başka bir tasarımda izliyorsun ve HD desteği yok bildiğim kadarıyla. Eğer bir hata olursa dediğimi dene, başka bir PSN hesabından gir siteye
    Javascript hatası hakkında bir bilgim yok. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 2 Nisan 2012; 15:54:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaabb

]Arkadaşlar merhaba, ps3 konusunda yeniyim yardımcı olursanız çok sevinirim.ps3 kablosuz ağ ayarlarını yaptım. 4.11 versiyonuyla güncellemeyi yaptı.Milliyet, haber3, google gibi yerlere giriyorum.Şu konularda yardımınıza ihtiyacım var:
    1.Youtube den video izleyebilir miyim acaba?İzleniyor ise nasıl izleyeceğimi anlatır mısınız lütfen? Acemi olanların anlayabileceği şekilde anlatın lütfen.
    2.Bir de ınternet browser kısmını açtığım zaman "javascript is disabled" yazıyor.Bu javayı nasıl
    etkinleştirebilirim?
    Tools-Javascript-on yazıyor alt kısmında ama tools kısmı nerde bulamadım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Acemiyim kusura bakmayın.
    Şimdiden teşekkür ederim, sağlıcakla kalın.

SA Kardes browser a PS3 den gir ucgen tusuna bas menu cikacak menude en ustun altinda Tools kismi var tikla Javascript secenegi cikacak ON yapman gerekiyor zira kapali olunca youtube vidyolarini izliyemiyoruz.

• tr psn den sorunsuzca youtube girebilirsin ama hd özelliği yok
  • Cevaplarınız için çok tşk ederim arkadaşlar.Youtube girdim.Çocuklarımın videosunu yüklemiştim bir kaç ay önce izleyebildim sonunda sayenizde.Bu arada a.s kardeş.Hepinize saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 de ip tv izlenebilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.